Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Pewnie tym programem o ktorym mowil ostatnio jack frags. coś więcej napiszesz? Edytowane 29 kwietnia 201410 l przez waldusthecyc
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Pewnie tym programem o ktorym mowil ostatnio jack frags. coś więcej napiszesz? Tylko dla PC wiec nie wiem czy jest sens cos pisac. Ale masz Kozbinio link http://hattiwatti-bf.blogspot.fi Edytowane 29 kwietnia 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l 1410 dorobiło się własnego serwera osoby chętne wesprzeć inicjatywę info
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Informuję że osoby składające się będą mieć status VIP , admini serwerę będzie tak sądzę 4 osoby bo jak wiadomo im więcej do rządzenia tym większy burdel. Admini: 1. Ja 2. mclusky1962 3. Hansior 4. VIP 1. Tomci 2. Kame 3. Pryxfus Edytowane 29 kwietnia 201410 l przez marekjw2523
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Ja jescze nie wiem, mysle nad wlasnym serwerem. Edytowane 29 kwietnia 201410 l przez walek
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l No dobra, jako leaderowi nie wypada mi się nie dorzucić. Dopiszcie mnie.
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Zielu dopisz mnie do tej listy i daj namiary na konto to wplace pare groszy
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Mam nadzieję, że w końcu można włączyć Conquest Small... Czekam jeszcze na opcję meczy jaka była w BF3. Działało to dość przyzwoicie.
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Fak jeeee! Kto wykłada cash? Po zapisach proszę kwotę i nr konta na PM BTW powinni zrobić trofiki za np. wymierzenie pierwszego kicka z serwera, za wykopanie pilota jeta itd
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Ja jak juz to predzej to Kabotyna sie dolacze (czuje w moczu 311 500% ) ale proponuje Kabotyn odczekac- mysle, ze bedzie pod dostatkiem serwerow z "rotacja" pod nas poza tym obiecalem sobie, ze za ta chalture nie dam im dodatkowego grosza i trwam przy tym co daje status VIP? pierwszenstwo w kolejce do serwera (czyli de fuckto nic). Edytowane 29 kwietnia 201410 l przez tommi
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l co daje status VIP? Jak jest kolejka to wchodzisz pierwszy. Nie wiem co poza tym.
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Zielu oczywiście dopisz mnie. Trzeba dać też info na BL bo sporo ludzi z 1410 nawet nie wie że tutaj się udzielamy.
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Informuję że osoby składające się będą mieć status VIP , admini serwerę będzie tak sądzę 4 osoby bo jak wiadomo im więcej do rządzenia tym większy burdel. Admini: 1. Ja 2. mclusky1962 3. 4. Bronas VIP 1. Tomci 2. Kame 3. Pryxfus 4. Hansior
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Ja jak juz to predzej to Kabotyna sie dolacze (czuje w moczu 311 500% ) ale proponuje Kabotyn odczekac- mysle, ze bedzie pod dostatkiem serwerow z "rotacja" pod nas poza tym obiecalem sobie, ze za ta chalture nie dam im dodatkowego grosza i trwam przy tym Kupilem serwer na tydzien. Jak sie rozkreci, to pomysle nad jego dluzsza egzystencja. Szukajta go pod nazwa "Only Zavod 311, 24/7, no commnader". No to jedziemy z tym koksem, dolaczajacie i robta co chceta- poza kampieniem na dachu.
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l poza tym obiecalem sobie, ze za ta chalture nie dam im dodatkowego grosza i trwam przy tym No i popieram dziady też już ode mnie nie dostaną długo grosza .Za te dziadostwo które odwalali ,odwalają i odwalać będą .Zobaczcie nagle udało się naprawić lagi (wymienili serwery ,po poł roku ktoś na to wpadł?)hura !dlaczego tego nie zrobili wczesniej ? bo co nie warto było ?Teraz dulary po wymianie serwerów na nowe na koncie się nie zgadzają więc trzeba szybko uruchomić nową pompe ,żałosne to jest . Edytowane 29 kwietnia 201410 l przez Darude
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Jestem konsekwentny i niech se w dupe wsadzą prywatne serwery. Ani grosza. Edytowane 29 kwietnia 201410 l przez Gęsior