Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie tym programem o ktorym mowil ostatnio jack frags.

coś więcej napiszesz?

Edytowane przez waldusthecyc

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 661,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

Pewnie tym programem o ktorym mowil ostatnio jack frags.

coś więcej napiszesz?

Tylko dla PC wiec nie wiem czy jest sens cos pisac. Ale masz Kozbinio link http://hattiwatti-bf.blogspot.fi

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Informuję że osoby składające się będą mieć status VIP ;), admini serwerę będzie tak sądzę 4 osoby bo jak wiadomo im więcej do rządzenia tym większy burdel.

Admini:

1. Ja ;)

2. mclusky1962

3. Hansior 

4.

VIP

1. Tomci

2. Kame

3. Pryxfus 

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Ja jescze nie wiem, mysle nad wlasnym serwerem. 

Edytowane przez walek

Opublikowano

Zielu dopisz mnie do tej listy i daj namiary na konto to wplace pare groszy

Opublikowano

Mam nadzieję, że w końcu można włączyć Conquest Small... Czekam jeszcze na opcję meczy jaka była w BF3. Działało to dość przyzwoicie.

Opublikowano

Fak jeeee! Kto wykłada cash? Po zapisach proszę kwotę i nr konta na PM :) BTW powinni zrobić trofiki za np. wymierzenie pierwszego kicka z serwera, za wykopanie pilota jeta itd :D

Opublikowano

Ja jak juz to predzej to Kabotyna sie dolacze (czuje w moczu 311 500% ;) ) ale proponuje Kabotyn odczekac- mysle, ze bedzie pod dostatkiem serwerow z "rotacja" pod nas ;) poza tym obiecalem sobie, ze za ta chalture nie dam im dodatkowego grosza i trwam przy tym  :verymad:

co daje status VIP?

pierwszenstwo w kolejce do serwera (czyli de fuckto nic).

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Zielu oczywiście dopisz mnie. Trzeba dać też info na BL bo sporo ludzi z 1410 nawet nie wie że tutaj się udzielamy.

Opublikowano

Informuję że osoby składające się będą mieć status VIP ;), admini serwerę będzie tak sądzę 4 osoby bo jak wiadomo im więcej do rządzenia tym większy burdel.

Admini:

1. Ja ;)

2. mclusky1962

3.  

4. Bronas

VIP

1. Tomci

2. Kame

3. Pryxfus 

4. Hansior

Opublikowano

Ja jak juz to predzej to Kabotyna sie dolacze (czuje w moczu 311 500% ;) ) ale proponuje Kabotyn odczekac- mysle, ze bedzie pod dostatkiem serwerow z "rotacja" pod nas ;) poza tym obiecalem sobie, ze za ta chalture nie dam im dodatkowego grosza i trwam przy tym  :verymad:

Kupilem serwer na tydzien. Jak sie rozkreci, to pomysle nad jego dluzsza egzystencja. Szukajta go pod nazwa "Only Zavod 311, 24/7, no commnader". No to jedziemy z tym koksem, dolaczajacie i robta co chceta- poza kampieniem na dachu. :)

Opublikowano

poza tym obiecalem sobie, ze za ta chalture nie dam im dodatkowego grosza i trwam przy tym

No i popieram dziady też  już ode mnie nie dostaną długo grosza .Za te dziadostwo które odwalali ,odwalają i odwalać będą  .Zobaczcie nagle udało się naprawić lagi (wymienili serwery ,po poł roku ktoś na to wpadł?)hura !dlaczego tego nie zrobili wczesniej ? bo co nie warto było ?Teraz   dulary po wymianie serwerów na nowe  na koncie się nie zgadzają więc trzeba szybko uruchomić nową pompe ,żałosne to jest .

Edytowane przez Darude

Opublikowano

Jestem konsekwentny i niech se w dupe wsadzą prywatne serwery. Ani grosza.

Edytowane przez Gęsior