Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 700 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

Zaq, to jest zdaje się lista z poprzedniego patcha (ps4). Zamiana bumper/trigger, high frequency network... to było w poprzednim patchu.

Nawet data którą cytujesz to 4 czerwca.

Edytowane przez hansior111

Opublikowano

faktycznie <slepy osiol>

Dodali opcje Soldier zoom sensitivity(fine tune the aiming sensitivity of the soldier weapon when in zoom) Max jest 200%

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Dodali to wszystko co było w CTE? A może coś nowego?

Opublikowano

Dodali nowe levele.
620000 tyle trzeba zdobyc PKT zeby awansowac na 121

Zmienili cos w dzialku 25mm do scout heli bo kille wpadaja duzo latwiej niz przed patchem

Lancang dam zabrali lodz bojowa

Dodali opcje double tap to sprint/boost( enable to active soldier sprint/vehicle boost by double tapping the move forward controls. Allows engaging sprint/boost without using the sprint/boost button)

CTF zmniejszyli do 32 graczy.

Zadania z Dragon's Teeth sa juz na battlelog wiec nie bede ich wklejal tutaj.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

I jest kolejny stopień programu widmo... strasznie mnie ciekawi, co będzie na koniec. I czy w ogóle coś będzie.

Opublikowano

Lancang dam zabrali lodz bojowa

Powinni zabrać Mobile AA i kanonierkę.
Na ps3 Lodz zabrali nie wiem jak na ps4. AA sie przyda bo scout heli naprawde jest teraz mocny.

Walek,napewno nie dodali z cte nowej ikonki jak grasz medykiem z iloscia czasu ile masz na podniesienie.

Gra jak sie wieszala na locker po zawaleniu flagi B tak dalej sie wiesza.

Anty fani aim assist sie uciesza bo tylko z bardzo bliska aa jest widoczna. Przynajmniej na takich ustawieniech na jakich ja gram czyli 100% czulosci i 150% czulosci przy zoom

W (pipi)e mam taki patch

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Na PS4 właśnie pobieram update. Zaraz kleje zmiany.

EDIT : A już było poruszane, trochę zawieszony jestem. ;)

Edytowane przez gamerTHC

Opublikowano

Tez zagralem sobie rundę (TDM).Jak dla mnie, to najbardziej rzuca sie w oczy poprawiony chyba netcode. Trzeba wpakowac określona liczbę w przeciwnika, a na klate można przyjąć więc niż dotychczas. Nie odczulem czegoś takiego jak "instant kill". I faktycznie aim assist na dalsze dystanse zredukowany, mniej headshotow dostaje. Natomiast czułości max. zoom'u, to będzie wyzwanie. Mam ustawione 150%, i trochę się gubie. W 2-3 tygodnie powinienem opanować 200% :)

Opublikowano

- Naprawili blachy w końcu je widać

- bronie rozrzucone na mapie są widoczne na minimapie

- oblężenie szanghaju przy zawalaniu budynku ma ładny dym więc i przy tym coś grzebali 

Na razie tyle zauważyłem bo dopiero pierwsza runda 

Opublikowano

Mam ustawione 150%, i trochę się gubie. W 2-3 tygodnie powinienem opanować 200% :)

Pogralem na 200% i myslalem,ze sie zrzygam. Pewnie jak po 10% bedzie sie dodawac to sie czlowiek przyzwyczaji ale od razu 200% to zly pomysl.
Opublikowano

Niema jeszcze nawet po ang. Wszystko co ja wymienilem to obserwacja z grania i grzebania w ustawieniach

Opublikowano

Kurde, czytam to i tak sobie myśle, ze jeszcze niedawno temu bym sie podniecal i zaraz odpalal konsole, pobierał patcha juz w przerwie obiadowej itd., ale obecnie nadal jakoś dziwnie mi to zwisa- w ogóle nie mam ochoty grać...

Opublikowano

Tommi jak rozumiem kupujesz hardline na premiere? A moze cod AW?

Opublikowano

Pograłem znowu w BFa i się wk***łem mam juz dość ludzi których nie dosięga nawet  tysiąc kul .

Opublikowano

Może weźmy coda jakaś odmiana dla mnie hardline kompletnie nie przemówił po tej becie :)

Opublikowano

Pograłem znowu w BFa i się wk***łem mam juz dość ludzi których nie dosięga nawet tysiąc kul .

nie zebym bronil bf4,ale moze czas sie nauczyc strzelac/w lepszego neta zainwestowac? Od czerwca naprawde malo akcji jest z dupy. Nie wiem naczym grasz ale sprawdz sobie tickrate

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Jedyne info jakie znalazlemo to,ze psn max pobiera 3MB/s.

Opublikowano

Prawda to że karta z ps4 obsługuję tylko szybkosc do 100 Mb/s ?

Serwer zamierzasz z niej robić czy co?
Opublikowano

Prawda to że karta z ps4 obsługuję tylko szybkosc do 100 Mb/s ?

Serwer zamierzasz z niej robić czy co?

Ta do filmów z brazzers

ps: czysta ciekawość panie

Edytowane przez tomci23