Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przereklamowane gwiazdy

Featured Replies

Opublikowano

do posta ogquozo po części pewnie tak , jednak w kontekście tego cieszę się , że nie muszę bronić Pitta i lepić przesadnie długiego posta. po zobaczeniu tytułu tematu już miałem zerknąć na filmweb żeby przypomnieć sobie chronologię jego filmów i sprawdzić , czy epizod w Thelma & Louise był jego pierwszą rolą w poważniejszej produkcji (chyba był) , ale forumek zna się na rzeczy. nie rozumiem tylko, po co kopać leżąceg J. Cage'a (w Kick Ass się podniósł chyba tylko po to żeby runąć na glebę z jeszcze większym hukiem). leave Jonny alone !!!. chodź niestety ostatni film jaki z nim oglądałem , to Uczeń Czarnoksiężnika , gdzie wzbił się na wyżyny tandety, ale od momentu pojawienia się na ekranie dekoltu Monici Belucci przestałem zwracać na niego uwagę . Pajgi - ja nie sugeruję

Edytowane przez Kazub

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z tym sie w ogóle nie zgodzę. Brak ekspresji ? przecież jego role w 12 małp, sven czy fight clubie to majstersztyk. Gość jak dla mnie jest jednym z najlepszych aktorów w historii.     Christopher N

• brad pitt najlepszy był w zabójstwie jessego jamesa przez tchórzliwego roberta forda, ale to podejrzewam może być uznane przez niektórych jako "brak ekspresji"...

• otoż to, podobnie jak ten frajerzeyna:  

Opublikowano

Ktoś tutaj sugeruje, że Colin jest przystojniakiem w stylu Brada Pitta? Jak niską samoocenę mamy my, Polacy...

dokladnie, wg mnie nie umywa sie do typowych "męskich aktorów" , zawsze mi sie kojazy z justinem biberem i zniewieściałością

i dziwie sie gdy widze go w filmach gdzie niby gra twardziela

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak przy okazji oglądania The Watch, które zakończyłem w jakieś 30-40 minucie, bo dłużej się nie dało.

Ben Stiller- smutny starszy człowiek, którego filmy są dziwnym trafem przypisywane gatunkowi komedii. Jak nie był taki stary, był ciut bardziej wesołym hipkiem.

mój ulubieniec Vince Vaughn- jak mogłem zapomnieć, a najmniej zabawnym, mega bucowatym komiku holiłudu? Nie wiem jaki jest naprawdę, ale jego ekranowy wizerunek, to melorecytatorska menda, która nigdy, przenigdy nie wypowiedziała zabawnego dialogu lub też dialogu w zabawny sposób.

Przypomniał mi się jeszcze Adam Sandler- ostatni dobry występ zaliczył (a jakże!) u Apatova, ale oprócz tego ziom jest wkuriwająco nie zabawny i nie wiem skąd bierze kasę na kolejne tragiczne filmy.