Opublikowano 31 maja 201410 l Srogie pancze, beat to szczytowe L.A., flow że mucha nie siada. Nie będzie odpowiedzi.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Nowy gracz na polskiej scenie https://www.youtube.com/watch?v=YhA4yotxIHE
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l "Twoja matka cię nie kocha tylko ci tak mówi, żeby ci nie było przykro" xD dobry pojazd
Opublikowano 9 września 201410 l Zobaczcie kto wraca do rapgry: https://www.youtube.com/watch?v=LwSXApkD4ZU
Opublikowano 9 września 201410 l Będzie piosenka o utraconej miłości i hit na listach. Nie zapomnę jak na vivie kiedyś non stop napierdalał ten hit ich największy i kumpel mi mówi, że dzięki tej piosence polski hip hop polubił. ;((((((
Opublikowano 9 września 201410 l Zwrotki już trochę zardzewiały,ale refren na zawsze w serduchu.Za to "Karramba - Pocałuj mnie w dupę" na blaszkę wykute od wczesnej podstawówki.
Opublikowano 10 września 201410 l ILE DALBYM BY ZAPOMNIEC CIE WSZYSTKIE WERSY TE ZJEBANE BO CHCENIE MYSLEC O NICH JUZ WYJEBAC Z GLOWY CIE NICZYM ZALEGLY KURZTAK JUZ PO PROSTU NIE PAMIETAC REFRENU PO KTORYM GLOWA PEKAWIEM NIE WYRWE SIE CHOCIAZ BARDZO CHCE CHUJ W DUPE TAKIEJ LIRYCE Edytowane 10 września 201410 l przez Gość
Opublikowano 10 września 201410 l Ja go kiedyś słuchałem ale głównie pierwszych kaset jak był przeciwko narkotykom itp. Później jak zrobił się nagle ćpającym gangolem mnie nie ruszyła.
Opublikowano 10 września 201410 l nie mialem tak kozackiego dziecinstwa jak koledzy wpadali z kasetami naglego ataku spawacza albo karramby, to ja sluchalem metaliki i iron majden
Opublikowano 10 września 201410 l No Kitliński zgapił od Jędkera i takie coś powstało. Dziunia jeszcze gorszy numer niż ten z Jackiem.
Opublikowano 10 września 201410 l nie mialem tak kozackiego dziecinstwa jak koledzy wpadali z kasetami naglego ataku spawacza albo karramby, to ja sluchalem metaliki i iron majden Też słuchałem mety i bomfunk mc's na chacie, ale jak na weekend wpadałem do wujka to zawsze zapodawał nowości. Pamiętam na jamniku, w kącie pokoju, po cichu żeby nikt nie słyszał, katowanie nagłego ataku i liroya. Ku.rwa aż nostalgicznie mi się zrobiło...
Opublikowano 10 września 201410 l pamietam te ogniska, jak na(pipi)ialo 'leje sie tekila, a my gramy w bilard', ja mlody niekumaty, piersze du,peczki do ktorych sie slinilem, pierwsza wodka w wiekszych ilosciach, melanze, rozroby, swirowanie eh ;[