Skocz do zawartości

Beka z rapsów, raperów, ich fanów pozerów

Featured Replies

Opublikowano

Srogie pancze, beat to szczytowe L.A., flow że mucha nie siada. Nie będzie odpowiedzi.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 886
  • Wyświetleń 240,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jarek, znaczy Sidney Polak to cwaniak i oszust     w dodatku nadużywa alkoholu przez co jest bardzo agresywny i ma problemy z pamięcią.     Mam nadzieje, że to ostatni raz kiedy miałem (nie) prz

• http://youtubedoubler.com/?video1=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DuBJrtEQAAoc&start1=0&video2=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D86KdyrPp720&start2=3&authorName=snoo

• Polski rap jest smieszny, dlatego. Jak by mnie nie smieszyl, to dawno bym go kazal zlikwidowac. Fajne sa te podskakujace pajace w za duzych ciuchach, co gadaja tak szybko. Zauwazcie taki smaczek, jak

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"Twoja matka cię nie kocha tylko ci tak mówi, żeby ci nie było przykro"

xD dobry pojazd

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

powróta na uliczników jak ascetoholix xD

Opublikowano

Będzie piosenka o utraconej miłości i hit na listach. Nie zapomnę jak na vivie kiedyś non stop napierdalał ten hit ich największy i kumpel mi mówi, że dzięki tej piosence polski hip hop polubił. ;((((((

Opublikowano

każdy zna jak zapomnieć na pamieć ale nikt sie nie przyznaje.

Opublikowano

Zwrotki już trochę zardzewiały,ale refren na zawsze w serduchu.

Za to "Karramba - Pocałuj mnie w dupę" na blaszkę wykute od wczesnej podstawówki.

Opublikowano

ILE DALBYM BY ZAPOMNIEC CIE WSZYSTKIE WERSY TE ZJEBANE BO CHCE
NIE MYSLEC O NICH JUZ WYJEBAC Z GLOWY CIE NICZYM ZALEGLY KURZ
TAK JUZ PO PROSTU NIE PAMIETAC REFRENU PO KTORYM GLOWA PEKA
WIEM NIE WYRWE SIE CHOCIAZ BARDZO CHCE CHUJ W DUPE TAKIEJ LIRYCE

Edytowane przez Gość

Opublikowano

karramba bekowy numer po śmierci papieża nagrał.

Opublikowano

Ja go kiedyś słuchałem ale głównie pierwszych kaset jak był przeciwko narkotykom itp. Później jak zrobił się nagle ćpającym gangolem mnie nie ruszyła.

Opublikowano

niedawno przeżywał drugą młodość:

Opublikowano

nie mialem tak kozackiego dziecinstwa

jak koledzy wpadali z kasetami naglego ataku spawacza albo karramby, to ja sluchalem metaliki i iron majden :(

Opublikowano

No Kitliński zgapił od Jędkera i takie coś powstało. Dziunia jeszcze gorszy numer niż ten z Jackiem.

Opublikowano

nie mialem tak kozackiego dziecinstwa

jak koledzy wpadali z kasetami naglego ataku spawacza albo karramby, to ja sluchalem metaliki i iron majden :(

Też słuchałem mety i bomfunk mc's na chacie, ale jak na weekend wpadałem do wujka to zawsze zapodawał nowości. Pamiętam na jamniku, w kącie pokoju, po cichu żeby nikt nie słyszał, katowanie nagłego ataku i liroya. Ku.rwa aż nostalgicznie mi się zrobiło...

Opublikowano

pamietam te ogniska, jak na(pipi)ialo 'leje sie tekila, a my gramy w bilard', ja mlody niekumaty, piersze du,peczki do ktorych sie slinilem, pierwsza wodka w wiekszych ilosciach, melanze, rozroby, swirowanie

eh ;[

Opublikowano

Stachursky miszcz.