Skocz do zawartości

Dragon Age III: Inquisition

Featured Replies

Opublikowano

<yes>

Mam nadzieje że nie odwala takiej maniany jak przy DA2 :)

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jezu... jak słyszę te narzekania starych babć, to mi się żyć odechciewa... średnia ocen da2 była lekko padaczkowata, duża część community psioczyła na nią, ale byli i tacy (jak ja) którzy grę wspomin

• 2 czy 3 suche zdania to nie problem podlozyc, w takim Skyrimie cala obsada npc to chyba jakies plus minus 50 osob, a ile NPC tam jest wspominac nie musze. Glowny bohater to jednak inna liga, trzeba od

• W starciu z Wiedźminem ta śmieszna seryjka nie ma szans. No ale może się chociaż po części Bioware poprawi i wypuści coś po części na poziomie DA Origins, a nie tego crapa DA2. Chociaż widząc jakie os

Opublikowano

Nad gra juz troche pracuja wiec mam nadzieje ze splodzili cos wartosciowego. To jest ostatnia szansa Bioware na odzyskanie reputacji, chcialbym sie nie zawiesc, ale czuje w kosciach ze kalkulatory z EA zadbaja o jakies mikrotransakcje i inne g*wna ktore skutecznie mnie odstrasza i sklonia ku mniej tradycyjnym srodkom pozyskania tej gry.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano
  • Autor

No, 3 lata developingu tym razem, a nie 1.5 I to jeszcze przez jakis Team C jak bylo w dwojce. Przy okazji bedzie poglad na ME4 I zapewne Kotora 3 tzn. czy sluchaja fanow czy jednak w pelni na smyczy wydawcy.

Opublikowano

Jeśli gierka będzie chociaż zbliżona poziomem do DA 1 to już będzie dobrze. Ja póki co jestem sceptycznie nastawiony do kolejnych "wynalazków" Bioware.

Opublikowano

he, he. DA2 miało niby konkurować z naszym Wieśkiem 2. he, he... By lepiej jakieś nowe IP stworzyli a nie ciągną tą kaleką, dziecinną serię z fabułą oblaną przez poprawność polityczną. 

Pamiętam jak oddałem kumplowi jego kopię, gdy zobaczyłem podczas seks scenki wielką bieliznę z wełny na NCPce. Wtedy szalka głupoty twórców się wylała. Oddałem i zapomniałem o tym gównie. Bioware stać na więcej. 

Opublikowano
  • Autor

Platformy to next-geny, current-geny i PC. Premiera dopiero na jesień 2014 - widać coś tam ten hejt jednak dał, skoro developing trwać będzie 4 lata. No i przy okazji potwierdzili, że będzie otwarty świat, tak jak w W3 czy grach od Bethesdy chociażby.

Niech mod przerzuci ten temat do multiplatform i usunie "III" z tytułu bo zrezygnowali z numeracji.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mi tam się podoba i czekam na premierę. Zawsze lubiłem ten świat ze względu na brak zbytniej cukierkowatości. Poza tym mi DA2 się podobało (mniej niż jedynka), więc jak 3 weźmie trochę akcji z 2 i taktyki z 1 to, jak dla mnie, zapowiada się świetnie.

Opublikowano

W starciu z Wiedźminem ta śmieszna seryjka nie ma szans. No ale może się chociaż po części Bioware poprawi i wypuści coś po części na poziomie DA Origins, a nie tego crapa DA2. Chociaż widząc jakie ostatnio gierki spłodziło to studio jakoś nie liczę na wiele. Niech to chociaż będzie grywalne i nie straszyło kaszaniastą oprawą jak dwójka.