Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj chwilę poszarpałem w CQ i miałem podobną akcję jak niżej, ale ten to dopiero miał pecha ;)

Na tej mapie to bardzo czeste.Myslalem,ze to naprawili

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 489,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

To miejsce dalej jest skopane. Przy respie tu przy pelnym lub prawie pelnym serwerze jest praktycznie 100% szans, ze obok jest przeciwnik.
Przed paroma chwilami zdjalem tu gosciowi blache jakies 2 sek. po starcie meczu :)

Opublikowano

@tommi_t

lol widać dawno żeś nie miał styczności z technologią, od dawna każdy monitor ma co najmniej dwa wejscia hdmi tak samo jak tv i można podzielić komputer na tzw dual view czyli twoja żona mogła by siedzieć w excelu a ty grać w bf4 na kanapie. Tylko jedyny problem to moc pc oraz to, że pad vs myszka to troche bezsensu.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Czyli jednak przyznajesz, ze to bez sensu :P

Problemem bylyby jeszcze kable- u mnie (i pewnie nie tylko) komp zupelnie gdzie indziej stoi, niz tv, a srednio mnie kreci puszczanie kabla hdmi przez pol pokoju.

...no, chyba, ze "wi-fi hdmi" tez juz wymyslili lol

Opublikowano

Zielu, sam stwierdziles, ze coraz starszy jestes- naprawde chcesz to zrobic swojemu kregoslupowi i garbic sie godzinami przed jakims monitorem z mysza i klawiatura??

Dla takich jak my wlasnie wymyslili duze tv, wygodne fotele/kanapy, bezprzewodowe pady i stolik na piwo ;)

Takze nie wyglupiaj sie i nie pitol głupot  ;)

wiesz, że pc też można podłączyć pada, duży tv oraz siedzieć na kanapie podczas grania?

No ba, wiadomo że do PC można podpiąć pada, i grać siedząc na kanapie. Ba, można nawet podpiąć PC-ta do wypasionego telewizora i grać na dużym ekranie. W zasadzie to można też podpiąć tam konsole, i już w pełni cieszyć się tym kompletnym zestawem do wygodnego grania :)

A ja potrafię grać, siedząc na kanapie, albo nawet leżąc na łóżku. BF nie jest tak angażującą grą. Wszak nie trzeba być zgarbiony i skoncentrowany by prowadzić taktyczny ogień zaporowy :D :D :D

w bf4 bedą Rusy, Chiny, USA

O dawno tymi "cin-ciang-ciongami" nie grałem, a przyznam zawsze rozwalały mnie ich teksty w BC2 Vietcong. Kurcze, mogliby dać jeszcze Koreę. Ta pewnie wyląduje w nowym CoD-zie, albo jakimś MoH-u w odległej przyszłości :P Ech a na myśl o Ruskich, to mi się znowu BC przypomina.

Ja bym chciał, żeby wszyscy myśleli w ten sposób co Litwin. Olali BF4 na current geny i grali w BF3 dalej. Niestety pewnie ludzie rzucą się na BF4 na PS3/X360 i będzie pewien odpływ graczy z BF3. I ten kto nie planuje kupić next gena na premierę, ten będzie musiał grać w zdziesiątkowanym BF 3...

Opublikowano

Czyli jednak przyznajesz, ze to bez sensu :P

Problemem bylyby jeszcze kable- u mnie (i pewnie nie tylko) komp zupelnie gdzie indziej stoi, niz tv, a srednio mnie kreci puszczanie kabla hdmi przez pol pokoju.

...no, chyba, ze "wi-fi hdmi" tez juz wymyslili lol

Stawiasz kompa obok tv i po problemie ;)

Opublikowano

Obudowa konkret, tylko znaczek pod minigunem bym zmienil ;)

@Zaq: zakladajac, ze oprocz samego pieca potrzebowalbym do tego jeszcze jakies biurko/stolik na klawiature/mysz/miejsce do pracy, to po takiej optymalizacji moje dziecko musialoby wchodzic do swojego pokoju na czworaka pod stolem... ;) Jak pisalem- u niektorych takie akcje moze i sa wykonalne, ale u niektorych zwyczajnie nie. Dlatego tez u mnie laptop (z pc-ta nawiasem mowiac nie korzystam z zasady od kilku lat juz- potrzebuje mobilnego sprzetu, a nie kloca zajmujacego na stale kupe miejsca i uwiazanego jeszcze dodatkowo sterta kabli) stoi elegancko na stole, w kazdej chwili w razie potrzeby moge go zwinac, a do grania sa konsole na swoich wydzielonych półkach w szafce obok tv (razem z innymi sprzetami podpiete do amplitunera, zeby ograniczyc kable do minimum). Nie wyobrazam sobie kombinowania, o jakim piszecie, i do tego jeszcze po co? Zeby moc grac na pc zamiast na konsoli, co samo w sobie uwazam za niewygodne (biurko + mysz + klawiatura vs. rozwalenie sie na czymkolwiek z padem w łapach), niepraktyczne (ciagla walka ze sterownikami, wymiana komponentow co jakis czas zeby ta czy tamta gra odpalila) itp., itd...

Po co sobie na sile utrudniac zycie, kiedy moze byc proste, latwe i przyjemne?       ;)

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

Lepiej mieć wygodę racja, ale szczerze mówiąc wole trochę pokombinować i grać w bf3 na pc niż to pseudobf na konsoli. A tym bardziej jeśli mówimy o bf4 (no chyba, że mamy w planach kupno ps4 i bf4).

Opublikowano

A po co innego kupować PS4 ;)

Dla dobrych gier?

Opublikowano

Dla dobrych gier?

Suda zapowiedział tworzenie gry na nextgeny z niekonwencjonalnym trybem online więc już jedna dobra gra się ukaże.

Opublikowano

To już lepiej PC złożyć ;)

No ale jak to mówią,twoja kasa twoja sprawa :)

Opublikowano

To już lepiej PC złożyć ;)

No ale jak to mówią,twoja kasa twoja sprawa :)

Co ty w ogóle robisz w dziale konsolowym?Ostatnie posty to tylko PC.

Opublikowano

Taniej raczej nie...

Do tego zmierzalem ;)

Bardzo mnie ciekawi konfiguracja kompa, ktorego cena nie przekroczy ceny ps4 (czyli prawdopodobnie MAX 2,5 tys. PLN), a zapewni o tyle lepsze doznania graficzne, zeby bylo warto wziac go zamiast konsoli.

Chyba ze kolega Lionel mial cos innego na mysli piszac "lepiej".

Opublikowano

Chodziło mi o to że kupowanie konsoli dla SAMEGO BF4 jest trochę...głupie. :) Nowe konsole powinno sie kupować priorytetowo dla świetnych gier lub zapowiadajacych się na świetne a BF lub inna gra multi powinna być dopełnieniem. Nie wiem może tylko ja tak uważam

Litwin jaki butthurt bo napisałem kilka postow o PC XD

Opublikowano

Cokolwiek dobrego o piecu nie usłyszę i tak kupię PS4 bo cenię sobie wygodę ponad graficzne wodotryski. Wsadzam płytę i gram. Bo lubię dzierżyć pada podczas grania, a z myszką i klawiaturą pracować. BF4 tylko na PS4 nawet jak będzie miał się pokazać pod koniec przyszłego roku bo na PS3 to będzie raczej kolejna paczka map. Rzekłem!

Opublikowano

Wsadzam płytę i gram.

Na PS3 trochę to inaczej wygląda w większości przypadków

Wkładasz płytę----->PACZ------>instalacja obowiązkowa------> i grasz

xD

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Dalej lepsze niż:

kradnę grę---->szukam klucza----->szukam sterowników------->jadę po kartę graficzną------>włączam grę------>ściągam pacza----->włączam god mode----->zabijam wszystkich

Opublikowano

Dalej lepsze niż:

kradnę grę---->szukam klucza----->szukam sterowników------->jadę po kartę graficzną------>włączam grę------>ściągam pacza----->włączam god mode----->zabijam wszystkich

Kolejny "spec". Wy serio po kamieniami siedzicie od premiery ps3?

Opublikowano

Chodziło mi o to że kupowanie konsoli dla SAMEGO BF4 jest trochę...głupie. :)

No tak- w przeciwienstwie do kupowania w tym celu jeszcze drozszego kompa :)

Nowe konsole powinno sie kupować priorytetowo dla świetnych gier lub zapowiadajacych się na świetne a BF lub inna gra multi powinna być dopełnieniem.

O, dzieki za oswiecenie- ja, stary lamer (siedzacy pod kamieniem), nie wiedzialem, co sie powinno w pro gamer światku... W takim razie mimo wszystko jej nie kupie- mnie interesuje tylko BF, wiec chyba jednak nie powinienem...