Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 488,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

ale mialem za(pipi)isty wieczor, jeden z najlepszych jak dotad chyba:

co prawda tylko 5 meczy, ale łączne ratio ze wszystkich 2,29 przy 34% killi z noża :) 

nie da sie czesciej tak? :D

Opublikowano

Bez sensu skoro masz już te 100 gwiazdek

chodzilo mi glownie o ratio- musze je na plus wyprowadzic, zebys tez byl usatysfakcjonowany  :P Te kille nozem to tak tylko przy okazji- ciezko z dnia na dzien skonczyc z czyms, co sie robilo bez przerwy przez kilka lat... Zreszta konczyc z tym w sumie nie mam zamiaru- teraz robie tylko te 20-35% nozem zamiast ostatnich 50-70%, wiec i tak mocno zredukowalem :)

Jeszcze 10 takich sesji i bedzie temat z glowy.

Edytowane przez tommi

Opublikowano

W samego BF3 gram od 2011- teraz mamy 2013, wiec mozna juz w latach liczyc. Czas leci panie...

A zaczynalem z melee kills w KZ3 w 2010, o ile dobrze pamietam.

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Z tego co pamiętam nie kosiłeś od początku ale dobra niech ci będzie.

Opublikowano

@Litwin: zagralem dzis mecz na hc i powiem tak:

- dla takiej lamy w celowaniu jak ja zarabiste jest tak szybkie zabijanie: przykladam celownik do typa i po nim- nie ma tak, ze wypier.dalam caly magazynek, a gosciu znika za rogiem jakby nigdy nic. Sam i tak zawsze gine w ulamku sekundy, wiec w druga strone wielkiej roznicy nie ma.

- wkurzajacy natomiast jest brak minimapy i ilosci amunicji

Ale generalnie moze przy jakiejs okazji poprobuje jeszcze ten tryb i sie przekonam.

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Z tego co pamiętam nie kosiłeś od początku ale dobra niech ci będzie.

Od jakiego poczatku? To, ze tommi nie gral w BFBC2 nie znaczy, ze nie potrafi kosic. W BF3 kosi swietnie, prawdopodobnie w 10 min zebral by ci pare blach. A ja bedac w dobrej co najmniej 10 blach. Ty w BF3 latasz jet'ami swietnie, ale jesli chodzi o zbieranie dog tag'ow, to cienki bolek jestes. :)

Edytowane przez walek

Opublikowano

Walek czytaj ze zrozumieniem,napisałem że nie kosił od początku Bf3,a zmierzyć na kosy to się z tobą mogłem w BC2.

Opublikowano
  • Autor

Nosz k... mać, wiedziałem, że tak będzie, akurat mam urlop i akurat jadę na festiwal, a oni mi dają 2XP weekend jak mnie nie będzie.

Opublikowano

@Danielski: :

z BF3 jak z demokracja: moze i do dupy, ale nikt jeszcze nie wymyslil niczego lepszego   ;)

Edytowane przez tommi

Opublikowano

nie no ja nie mowie ze to zla gra bo troche radosci dala (glownie przez gre z ekipa) ale kurde ile wy macie zaparcia zeby dalej w to tluc tym bardziej ze bf4 na horyzoncie. swoja droga bierze ktos z ekipy beefiarzy diablo 3 na premiere? zastanaiwam sie czy bede mial z kim grac (Kaczy ja na ciebie troche licze w tym wzgledzie)

Opublikowano

Wyjdzie BF4 to się przesiądziemy a na razie do oporu ;). Zresztą jak mam tracić czas na takie pseudo gry jak Walking ak Nuuuuuda Dead i inne gry z dupy wzięte, to wolę przeć do przodu ze swoim SKS. Zresztą na horyzoncie GTA i wtedy przejdę na krótki odpoczynek od BF ;) 

Opublikowano

@Danielski: jakby ci to powiedziec:

ta gra jest po prostu zaje.bista i osobiscie nadal nie moge sie doczekac kazdej kolejnej sesji.

Jedyne zaparcie, ktorego przy tym potrzebuje i czesto mi go brakuje, to zeby w koncu wylaczyc ta cholerna konsole i isc spac, zamiast zagrac "jeszcze jeden meczyk" :D

zgadzam sie z Zielem w 100% (no, moze poza przerwa na GTA V ;) )

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Payday to bedzie jak przyjdzie zaplacic za premiuma i PS+    PS4, BF4, premiuma i PS+...

e: racja, dzieki, Zaq.

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Zresztą jak mam tracić czas na takie pseudo gry jak Walking ak Nuuuuuda Dead i inne gry z dupy wzięte, to wolę przeć do przodu ze swoim SKS. Zresztą na horyzoncie GTA i wtedy przejdę na krótki odpoczynek od BF ;)

W taka pogodę to aż zal grać w cokolwiek.

Opublikowano

Payday to bedzie jak przyjdzie zaplacic za premiuma i PS+...

Tommi zapomniales jeszcze o ps4 i bf4 ;)
Opublikowano

Zresztą jak mam tracić czas na takie pseudo gry jak Walking ak Nuuuuuda Dead i inne gry z dupy wzięte, to wolę przeć do przodu ze swoim SKS. Zresztą na horyzoncie GTA i wtedy przejdę na krótki odpoczynek od BF ;)

W taka pogodę to aż zal grać w cokolwiek.

Ale my ciśniemy prawie zawsze w okolicach 23:00. Więc luz. Czas na wychowanie dziecka ;), rower, jezioro itd zawsze się znajdzie i jest priorytetem.