Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano

A ja miałem meczyk - przegrywaliśmy na dużym podboju, w którymś momencie jakieś 100:300. Mecz wygraliśmy 1:0. Wcześniej, widziałem kilkanaście punktów przy wygranej ale wygrać jednym punktem? Kopara mi opadła.

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 487,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

Zastanawialem sie jeszcze potem, jak to sie moglo stac i doszedlem ostatecznie do wniosku, ze winien wszystkiemu jest Zaq! Gdyby z nami gral, to bysmy ich pewnie pocisneli, a ze sie ociaga z przesiadka na ps4, to tak sie pozniej koncza mecze ;)

Tommi masz racje.Biore wine za te porazki na siebie,napisze do Dice zeby wam usuneli te porazki bo to moja wina i znajomi nie powinni byc karani porazkami za moja nieodpowiedzalnosc ;)

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Miałem dzisiaj iść na popijawę, ale olewam to bo nie jestem w formie i poświęcam wieczór/noc na polowanie na te mendy z DICE! Nie spocznę jak nie zdobędę garści blach. Ja Wam (pipi)a pokażę za te wczorajsze komentarze! Przez Was nie spałem całą noc ;)

:)

Mi się trafiło jak ślepej kurze ziarno bo na milion kos, które mi nie weszły i których tyle samo dostałem akurat teraz zdobyłem najcenniejszą.

Leciałem z Hansiorem ptaszkiem na Brzasku i widzę, że na dole, tuż obok mostu przy "C" biegnie dwóch typa. Wyskoczyłem im na plecy i poleciałem za jednym. Trochę go goniłem i dorwałem w momencie kiedy próbował przeskoczyć barierkę przy filarze, ale biedak się lekko zaklinował i wtedy go ciach :). Piękna blacha. Szkoda, że jej nie widać w kolekcji.

Opublikowano

Lewa blacha,ostatni rzad,druga od lewej

battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/MG77MG/dogtags/228767929/32/#poland

Opublikowano

Lewa blacha,ostatni rzad,druga od lewej

battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/MG77MG/dogtags/228767929/32/#poland

Oooo, wpyte! :)

Opublikowano

Uprzejmie zawiadamiamy że w wyniku analizy doświadczenia wojskowego i ewidencji wojskowej znalazł się Pan w grupie osób, do których w pierwszej kolejności kieruję ofertę uczestnictwa w przeszkoleniu wojskowym w ramach ćwiczeń wojskowych w rezerwie.

Aż mi się ciepło zrobiło, bo już bałem się że to obowiązkowe :) Danielski nie chcesz skorzystać i pobiegać z prawdziwym kałasznikowem ?

O kurczę. Pierwsze widzę żeby w wojsku kogoś o coś pytali. Jakie stanowisko miałeś w wojsku? Ciekawe czy o mnie też się upomną...

Opublikowano

rzecznik prasowy, a przypadkiem nie chcą Ciebie Zielu wkrecić tym meilem na pokaz granków

Opublikowano

Aaa... zwiadowca. Czyli pierwsza linia. Nic dziwnego, że w pierwszej kolejności się upominają. Ja byłem kierowcą, 2 kompania piechoty zmotoryzowanej, przydzielony pojazd ciężarowo - terenowy o wysokiej mobilności Star 266 ;) Broń taka sama. Powołanie raczej na razie mi nie grozi.

Pamiętam że na jednym z poligonów była z nami rezerwa, zdecydowanie się nie przemęczali. Może i nawet bym poszedł po lasach pobiegać jakby wezwanie przyszło.

Opublikowano

Hehe Tommi - właśnie żona przysłała mi SMS "co ja do cholery znowu zamówiłem i to ze Szwajcarii???!!!" :). Odgraża się, że jak nie powiem co to jest to wyrzuci. Potrzymam ją jeszcze w niepewności bo wiem jak ją skręca z ciekawości, hehe :)

Opublikowano

Hehe Tommi - właśnie żona przysłała mi SMS "co ja do cholery znowu zamówiłem i to ze Szwajcarii???!!!" :). Odgraża się, że jak nie powiem co to jest to wyrzuci. Potrzymam ją jeszcze w niepewności bo wiem jak ją skręca z ciekawości, hehe :)

Powiedz, że dla niej zegarek, a dla Ciebie scyzoryk ;)

Opublikowano

hehe, gdybym wiedzial, to dorzucilbym jeszcze jakas czekoladke dla niej dla oslody ;) (e: o, albo plaster porzadnego sera :D :D :D)

wlasnie sie dzisiaj myslalem o tym, ze powinniscie to dostac juz jakos. Dawaj znac czy pasuje i jak sie sprawuje, bo Gumis tez czeka z diecezja  ;)

@Mclusky: do Ciebie jeszcze nie doszlo czy nie sprawdzales jeszcze dzis poczty w swoim mega familioku? :D

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Macie jakis patent, aby naprawic SHARE. Teraz za kazdym razem, jak nagrywam to mam material sprzed 2 godzin. Zrobilem chyba wszystko, co mozliwe aby to normalnie funkcjonowalo- wykasowalem wszystkie "zrzuty", odbudowywalem baze danych itd. No nic nie pomaga, cholera jasna. Moge korzystac z mojej nagrywarki, ale ma ona jedna powazna wade. Jak wciskam przycisk Playstation, to aktywuje sie ponownie HDCP, i nie moge nagrywac. :( Hilfee

Opublikowano

Macie jakis patent, aby naprawic SHARE. Teraz za kazdym razem, jak nagrywam to mam material sprzed 2 godzin. Zrobilem chyba wszystko, co mozliwe aby to normalnie funkcjonowalo- wykasowalem wszystkie "zrzuty", odbudowywalem baze danych itd. No nic nie pomaga, cholera jasna. Moge korzystac z mojej nagrywarki, ale ma ona jedna powazna wade. Jak wciskam przycisk Playstation, to aktywuje sie ponownie HDCP, i nie moge nagrywac. :( Hilfee

jak zaczynam grać zawsze klikne dwa razy , potem już działa. zapomina o starociach i zaczyna nagrywac od nowa

Opublikowano

Zielu 22 lutego patch 1.6. Ta sama plotka mowi,ze patch 1.6 nie bedzie zawieral obslugi hs'ow.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

nie wiem, Hell, o co biega- czarny prostokat tylko widze zamiast tego, co wkleiles :confused: net mi chyba szwankuje, moze sie jutro uda obczaic...

Edytowane przez tommi

Opublikowano

nie wiem, Hell, o co biega- czarny prostokat tylko widze zamiast tego, co wkleiles :confused: net mi chyba szwankuje, moze sie jutro uda obczaic...

chodzi o tytuł utworu

Guns For A Show, Knives For A Pro

Edytowane przez hellspawn81