Opublikowano 11 lutego 201411 l na smoczej przeleczy od dawna sa problemy, ale guilin do tej pory dzialalo bez najmniejszych problemow, a wczoraj nawet tam takie cyrki byly, ze masakra. Tutaj drobna namiastka: https://www.facebook.com/photo.php?v=1416292625284723&set=vb.100007119974577&type=2&theater Bez kitu, gra uznała ze najlepiej nadajesz sie na obrońcę tej flagi i nigdzie indziej nie pójdziesz
Opublikowano 11 lutego 201411 l Update battleloga ANNOUNCEMENTS:- When you use the Battlelog mobile or tablet app after this update, you will be presented with a EULA acceptance screen that we legally have to present to users of the app. Please read and accept the EULA to continue using the app.- Second Assault content is now available on Battlelog to match the in-game experience. News on Second Assault will follow soon. FEATURES & IMPROVEMENTS:- Improved categorization of Dog Tags so they are better structured- Better error message when trying to access BattleScreen on a server that has it disabled- You can now see the number of Mission invites, and if none, number of Active Missions on Home in the Missions box- You can now see the available keyboard controls on the Emblem Editor page- Tweaks to the Suggestions algorithm to ensure that Battlepacks work better in the system- Various minor tweaks and improvements FIXES:- Fixed an issue with duplicate servers sometimes appearing in the Server Browser- Added missing Battlelog soldier portraits that were handed out in Battlepacks- Fixed an issue where you couldn't equip campaign dog tags in the mobile app- Best Class in Battle Reports are now showed as N/A if you got no kit score- The report button for individual players in Battle Reports now shows up correctly in Firefox- Fixed an issue in the opened Battlepack popup, where items would sometimes not be rendered in order- Fixed an issue where you sometimes couldn't manually track Suggestions, when viewing them in the Stats pages- Premium Calendar now show end dates for events, where applicable- Fixed an issue with BattleScreen that made it not load when using it for Xbox One- Fixed an issue with friends not always being shown in the "Playing Battlefield 4" category when actually playing in the in-game Battlelog on PS4 and XB1- Various display issues fixed and improved with the in-game Battlelog on PC, XB1 and PS4- Various minor fixes
Opublikowano 11 lutego 201411 l Aim king 96% http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/32/433017860280064192/190114238/ O jestem nawet ujęty w highscorach, no to już pamiętam, to ta runda po której zrobiliśmy wam z kabotynem jesień z dupy średniowiecza ;D http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/32/433020662502955200/271346204/
Opublikowano 11 lutego 201411 l Update battleloga ANNOUNCEMENTS: - When you use the Battlelog mobile or tablet app after this update, you will be presented with a EULA acceptance screen that we legally have to present to users of the app. Please read and accept the EULA to continue using the app. - Second Assault content is now available on Battlelog to match the in-game experience. News on Second Assault will follow soon. FEATURES & IMPROVEMENTS: - Improved categorization of Dog Tags so they are better structured - Better error message when trying to access BattleScreen on a server that has it disabled - You can now see the number of Mission invites, and if none, number of Active Missions on Home in the Missions box - You can now see the available keyboard controls on the Emblem Editor page - Tweaks to the Suggestions algorithm to ensure that Battlepacks work better in the system - Various minor tweaks and improvements FIXES: - Fixed an issue with duplicate servers sometimes appearing in the Server Browser - Added missing Battlelog soldier portraits that were handed out in Battlepacks - Fixed an issue where you couldn't equip campaign dog tags in the mobile app - Best Class in Battle Reports are now showed as N/A if you got no kit score - The report button for individual players in Battle Reports now shows up correctly in Firefox - Fixed an issue in the opened Battlepack popup, where items would sometimes not be rendered in order - Fixed an issue where you sometimes couldn't manually track Suggestions, when viewing them in the Stats pages - Premium Calendar now show end dates for events, where applicable - Fixed an issue with BattleScreen that made it not load when using it for Xbox One - Fixed an issue with friends not always being shown in the "Playing Battlefield 4" category when actually playing in the in-game Battlelog on PS4 and XB1 - Various display issues fixed and improved with the in-game Battlelog on PC, XB1 and PS4 - Various minor fixes nie chcialem znowu przeklinac, ale (pipi)a wlasnie o tym pisalem- w to (pipi) nie da sie grac, a ci sie zajmuja sortowaniem dogtagow i znikajacymi portretami zolnierzy w battlelogu
Opublikowano 11 lutego 201411 l Tommi ale tym się zajmuje całkiem innych dział. Chłopaki z bloga praktycznie co tydzień dostarczają jakieś poprawki.
Opublikowano 11 lutego 201411 l Aim king 96% http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/32/433017860280064192/190114238/ Jednak z przeprosin Kabotyna nici
Opublikowano 11 lutego 201411 l Sony karze sobie placic za online a serwery dalej sa po stronie producenta/wydawcy kompletnie tego nie rozumiem Zrobili by jak MS i lagow by nie bylo/byly by rzadziej,ale po co. Nawet konsole juz wydaja w fazie beta. Jestem ciekaw czy obie konsole beda dzialy jak powinny na premiere,do konca 2014 roku.
Opublikowano 11 lutego 201411 l Autor Koledzy, pomóżcie. Zmieniam TV, model mam wybrany. Obecnie gram na 32 calach mając głowę około 1,5 metra od niego i jest ok. Chcę kupić 47 cali, tylko zastanawiam się czy przy tej odległości nie będzie za duży, czy będę wzorkiem ogarniał cały obraz bez kręcenia głową, może ktoś gra w podobnych warunkach i zechce się podzielić wrażeniami?
Opublikowano 11 lutego 201411 l Pryx: z całą odpowiedzialnością mówię Ci żebyś sie nie zastanawiał. Będzie pan zadowolony. A zobaczysz, że po 2 tygodniach stwierdzisz, że i 50 calaków byłoby spoko. Poza tym możesz tez sprawdzić komfort oglądania z takiej odległości w sklepie live. Ja mam 55 i to jest kobyła i gram z głową jakieś myślę 180 od ekranu i jest luz. http://hdtvpolska.com/topic/785-tabela-w-jakiej-odleglosci-zasiadac-przed-tv/ Edytowane 11 lutego 201411 l przez Gęsior
Opublikowano 11 lutego 201411 l będzie git, mam 46 i siedzę jakieś 1,5 do 2 m od TV i jest komfortowo.
Opublikowano 11 lutego 201411 l Ja mam odległość podobną do hellspawna, ale gram na 40" i wydaje mi się, że 47" byłoby ok. Jaki model kupujesz, pochwal się!
Opublikowano 11 lutego 201411 l Jak dla mnie o wiele za duży jak na 1,5m. Myślę, że ogarnianie ekranu z takiego bliska byłoby dla mnie mega niekomfortowe, ale jak widać powyżej chłopaki nie narzekają. Sprawdź to Pryxiu w sklepie (najlepiej załączając BFa ;]) E: tzn to są moje spostrzeżenia mając na uwadze skuteczność gry, bo efekty: wizualny i "pole bitwy w twoim pokoju" to bez dwóch zdań. Edytowane 11 lutego 201411 l przez Gość
Opublikowano 11 lutego 201411 l Ja mam 55 i to jest kobyła i gram z głową jakieś myślę 180 od ekranu i jest luz. Ja też mam 55 cali (Samsung F6800) i siedzę około 2 m od niego. Twierdzę, że TV, po zakupie kurczy się o kilka cali miesięcznie i już zaczynam sobie pluć w brodę, czemu nie wziąłem czegoś większego Ale to może przy następnej wymianie, za jakieś dwa latka ... summa summarum - Pryxfus, bierz 47" i się nawet nie zastanawiaj. Tylko z głową, byleś bubla nie kupił ... ;-) Edytowane 11 lutego 201411 l przez milekp
Opublikowano 11 lutego 201411 l Ja mam 55 i to jest kobyła i gram z głową jakieś myślę 180 od ekranu i jest luz. Ja też mam 55 cali (Samsung F6800) i siedzę około 2 m od niego. Twierdzę, że TV, po zakupie kurczy się o kilka cali miesięcznie i już zaczynam sobie pluć w brodę, czemu nie wziąłem czegoś większego Ale to może przy następnej wymianie, za jakieś dwa latka ... Taka prawda
Opublikowano 11 lutego 201411 l Ja pierdykam duże macie te TV. Dla mnie ta 40" wydawała się ciut za mała, ale gra się dobrze i nawet teraz nie powiesiłbym większego jak wspomniane przez Pryxa 47. Pamiętajcie, że im większy ekran do ogarnięcia tym bardziej oko jest po nim rozbiegane i co za tym idzie bardziej/szybciej się męczy.
Opublikowano 11 lutego 201411 l im większy ekran do ogarnięcia tym bardziej oko jest po nim rozbiegane i co za tym idzie bardziej/szybciej się męczy. ojtam, ojtam - bardziej mi się męczy wypatrując z odległości małe obiekty A tak na poważnie - wcześniej przez dwa lata siedziałem przy 46 calach i jakoś nie widzę różnicy w kwestii zmęczenia...
Opublikowano 11 lutego 201411 l Lukajta jakiego emblema zmontowałem http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/soldier/MG77MG/stats/228767929/ps4/
Opublikowano 11 lutego 201411 l Autor Dzięki chłopaki, na inną radę nie liczyłem ;] Wybrałem Soniaka KDL-47W805A http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/sony-kdl-47w805a.bhtml#opinie
Opublikowano 11 lutego 201411 l Koledzy, pomóżcie. Zmieniam TV, model mam wybrany. Obecnie gram na 32 calach mając głowę około 1,5 metra od niego i jest ok. Chcę kupić 47 cali, tylko zastanawiam się czy przy tej odległości nie będzie za duży, czy będę wzorkiem ogarniał cały obraz bez kręcenia głową, może ktoś gra w podobnych warunkach i zechce się podzielić wrażeniami? Pryxu, powiem tak: niecale 1,5 roku temu przesiadlem sie z 32" na 47" wlasnie. Stanowisko (krzeslo) do grania stalo w obu przypadkach w tym samym miejscu- specjalnie dla Ciebie wzialem przed chwila miare i wyszlo mi ok. 2m Po przesiadce nie bylo problemu, przestawilem sie i cisnalem tak do konca BF3. Wraz z premiera BF4 (i narastajacymi problemami z kolanami, ktore jak przypuszczam maja cos do czynienia z calonocnym przesiadywaniem po turecku na wspomnianym krzesle przez kilkaset h) postanowilem zrezygnowac z dostawiania krzesla i grac normalnie na sofie. Wynik pomiaru nowego stanowiska: ok. 3-3,5 m . Po pewnych trudnosciach na poczatku znowu sie przestawilem i przegralem tak (wliczajac bete) juz jakies 270h. Zrzadzeniem losu pare dni temu po ostatnim patchu bylem raz zmuszony znowu dostawic krzeslo (headset sie rozladowal, a jakims cudem ładowanie go przez przedluzacz USB nie dziala- musi byc podlaczony bezposrednio do konsoli) i przezylem maly szok, jak niekomfortowo mi sie gralo z tej odleglosci! Podsumowujac: moim zdaniem to wszystko wylacznie kwestia przyzwyczajenia, nic wiecej. Jakiej bys nie mial konfiguracji, przegrasz troche h i nawet nie bedziesz wiedzial, kiedy sie przyzwyczaisz. Jak masz wybrany dobry model tv i jestes zdecydowany na zakup, to bierz i nie zastanawiaj sie. Edytowane 11 lutego 201411 l przez tommi
Opublikowano 11 lutego 201411 l Dzięki chłopaki, na inną radę nie liczyłem ;] Wybrałem Soniaka KDL-47W805A http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/sony-kdl-47w805a.bhtml#opinie To nie jest dobry wybór - poczytaj testy, są narzekania na smużenie i bardzo słabą czerń w tym modelu. Zwłaszcza te pierwsza cecha (nie mylić z input lagiem), imho dyskwalifikuje go do gier. Przyznam się, że ja wybierałem TV przez kilka miesięcy, czytając dziesiątki recenzji, setki opinii, oglądając dziesiątki na żywo w Saturnie. I jeśli nie masz pieniędzy na Sony W905 (mój absolutny faworyt) lub Samsunga F8000, odejdź od tego soniacza i rozejrzyj się gdzie indziej. Zwróć uwagę, na Samsunga z serii F6500, 6770 czy 6800 lub może plazmy Panasa ...
Opublikowano 11 lutego 201411 l Tu chodzi o zasady- Pryx ratuje sony przed upadkiem a te wszystkie recenzje to pewnie fanboje samsunga pisza (albo maja przez niego sponsorowane ) Edytowane 11 lutego 201411 l przez tommi
Opublikowano 11 lutego 201411 l No i teraz się zacznie Jak ma upatrzony to na pewno czytał coś o nim. Ja tak samo jak Ty wybierałem sprzęt dobre 3 miesiące i wiem jaki to ból. Nie mąćcie Pryxowi w bani bo pewnie też ma już dosyć dylematów co kupić.
Opublikowano 11 lutego 201411 l Tu chodzi o zasady- Pryx ratuje sony przed upadkiem a te wszystkie recenzje to pewnie fanboje samsunga pisza (albo maja przez niego sponsorowane ) Sony, jeśli dobrze pamiętam samo się nie ratuje bo ostatnio gdzieś widziałem info, że chcą się pozbyć działu TV ... Nie mąćcie Pryxowi w bani bo pewnie też ma już dosyć dylematów co kupić. no ale wchodzi w siakieś smużenie ... na inne cechy machnąłbym ręką ale smużenie do gier? Zwłaszcza, że są alternatywy. tutaj test Edytowane 11 lutego 201411 l przez milekp
Opublikowano 11 lutego 201411 l Autor milekp, ja już jestem po tym etapie Przyznam się, że ja wybierałem TV przez kilka miesięcy, czytając dziesiątki recenzji, setki opinii, oglądając dziesiątki na żywo i nie zamierzam do niego wracać. To jest naprawdę bardzo męczące, im głębiej człowiek się zagłębia w taki temat tym mniej wie ;] Przerabiałem to kilka razy w życiu (telewizor, telefony, aparaty fotograficzne, mieszkanie, samochód) i nie zamierzam więcej dać się zwariować z takim tematem. W wybranym tiwiku obraz mi się podoba, input lag wg testów jest na niskim poziomie, progres wobec kupionego 6 lat temu LCD na pewno będzie.