Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Agents Of S.H.I.E.L.D - 2013 - Joss Whedon - ABC

Featured Replies

Opublikowano
Cytat

Ghost Rider to kolejny popularny bohater, który opanuje małe ekrany. Platforma Hulu (w 60% należy do Disneya) ogłosiła zamówienie sezonu serialu Marvel's Ghost Rider. Robbie Reyes mieszka teraz na granicy pomiędzy Teksasem i Meksykiem, gdzie jako Ghost Rider wymierza sprawiedliwość, ale nadal zmaga się z utrzymaniem kontroli nad swoją mocą.

Gabriel Luna grał go w serialu  Agenci T.A.R.C.Z.Y. i sam potwierdził, że ponownie wcieli się w Ghost Ridera. Za sterami stoi Ingrid Escajeda znana z pracy przy Justified: Bez przebaczenia. Paul Zbyszewski oraz Jeph Loeb są producentami.

Drugim serialem jest Marvel's Helstrom. Bohaterami są Daimon (na grafice poniżej) i Ana Helstrom, którzy są dziećmi tajemniczego i potężnego seryjnego zabójcy. Łączy ich skomplikowana relacja. Razem polują na najgorszych przedstawicieli ludzkości. W komiksach Daimon był synem samego szatana, ale nie wiadomo, czy w serialu ten wątek będzie zawarty, bo mówi się o luźnej adaptacji. Producentem wykonawczym i showrunnerem będzie Paul Zbyszewski, znany z pracy przy Agentach T.A.R.C.Z.Y.

Oba seriale planowane są na 2020 rok. Marvel potwierdził też 3. sezon Runaways.

https://naekranie.pl/aktualnosci/ghost-rider-bedzie-miec-swoj-serial-oficjalne-informacje-1556719750

tumblr_oe8n9m0xqi1rpzbdgo2_r2_400.gif

• Odpowiedzi 640
  • Wyświetleń 49,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
15 minut temu, Masorz napisał:

Podobno ma być nie związany z Agentami Tarczy kompletnie :[

To bieda w chvj :(

Opublikowano

No to chyba trzeba będzie się przeprosić z serialem i przebrnąć przez te początkowe słabe odcinki. :reggie: 

Opublikowano

Pierwszy odcinek wleciał i aż serce boli, że trzeba czekać cały tydzień na następny :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przez tą długą przerwę zapomniałem jakie to jest dobre :banderas: 

Przypomnijcie mi. Cały sezon ma być bez przerw, że co tydzień odcinek? Czy będzie przerwa wakacyjna? :(

Opublikowano

Kolejny sezon ma być normalnie na jesień czy znowu rok czekania?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie skończyłem oglądać 5 odcinek no i ten sezon jest tak kozacki jak poprzednie.

Bardzo fajnie, że połowa fabuły to przygody w kosmosie a druga połowa na Ziemi.

Wątki też zaczynają się jakby łączyć w całość (monolity) czy to zapowiadane nadejście jakiegoś przeyebanego kogoś co niesie śmierć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nadrobiłem siódmy i obejrzałem ósmy odcinek, dawać więcej. Szkoda, że tylko 13 epów będzie.

Opublikowano

Końcówka 9ego odcinka mnie lekko rozdupcyła.

Z drugiej strony potrafię sobie wyobrazić motywację, jaka stała za tym co zrobiła May.