tk___tk 4795 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 (edited) ten serial będzie wielki więc nie zaszkodzi temat pomimo faktu, że nie wystartuje do jesieni przyszłego roku. obok oczywistego zaangażowania agenta coulsona (to jest agent coulson): do obsady dołączyła oficjalnie ta oto pani: zapraszam do dyskusji. sorry zapomniałem dodać - dziwię się, że nie ma jeszcze takiego tematu na tym forum. Edited October 25, 2012 by tk___tk Quote
Masorz 13242 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Będzie rozpyerdol i czekamy na gościnne występy aktorów z Avengers. Quote
SNESiak 4 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 The Shield jest tylko jeden. http://www.filmweb.p...rzy-2002-114052 Quote
tk___tk 4795 Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 fajna du.pcia do shield dołączyła: Quote
Zarathustra 616 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Z pewnością obejrzę pilota i liczę na dobrą rozrywkę. Pozytywnie się zdziwię, jeśli ten serial będzie jakoś konkretnie miażdżył, a nie będzie jedynie jechaniem po marce. Quote
Masorz 13242 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Jaranko a przy okazji jakiś pracowity mod mógłby uaktualnić nazwę tego tematu. Quote
tk___tk 4795 Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 "NIE. WSZYSCY. BOHATEROWIE. SOM. SUPER." Quote
Kalel 3634 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 @UP "NIE MAMY BUDŻETU NA SUPER MOCE WIĘC BĘDĄ SIĘ ONE POJAWIAĆ SPORADYCZNIE LUB PRAWIE NIGDY" 1 Quote
tk___tk 4795 Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 murzyn to chyba luke cage/power man więc możliwe, że jacyś d-listerzy na których nie ma miejsca w filmach będą się pojawiać Quote
Hejas 455 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Przypominam, że już dobre kilka godzin po amerykańskiej premierze pilotowego odcinka Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D - wiecie, co robić. Quote
tk___tk 4795 Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 bez szału, ale oczywiście oglądam dalej. Quote
Guest suteq Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Jestem po pierwszym epie i ogólnie jest ok, aczkolwiek denerwuje mnie taka zbytnia głupkowatość, żarty słabe i takie wymuszone, ale poza tym jest nawet ok. 7/10 Quote
Shen 9885 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Nuda, szczegolnie jak na pilot ktory powinien zachecic do dalszego ogladania. Quote
kalabanga 6 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 o lol to niektorzy liczyli na dobrą produkcje ze stajni ABC? abc (pipi)a Quote
Kalel 3634 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 meh 6/10, będę oglądał bo już widać że będzie to coś w stylu "CA:TFA". "Musisz obejrzeć, bo inaczej nie będziesz wiedzieć co się dzieje w innych filmach." Quote
Hejas 455 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 OK, pilot przysłowiowej dupy nie urwał, ale na pewno mnie też nie rozczarował. Trzeba pamiętać, że ten odcinek miał przede wszystkim uświadomić wszystkim niedzielnym widzom, że ten serial jest poniekąd kontynuacją jednego z największych kinowych przebojów wszech czasów i częścią filmowego uniwersum Marvela, a jednocześnie przedstawić głównych bohaterów, puścić kilka obowiązkowych oczek do fanów komiksów i opowiedzieć jakąś historię w nieco ponad 40 minut. Moim zdaniem wyszło nie najgorzej. Cieszą niezłe jak na serialowe standardy efekty specjalne, całkiem charyzmatyczna (choć do bólu schematyczna) obsada głównych ról, odpowiedni budżet, oraz fajna licencja i tematyka. To nie ma być serial, w którym będziemy z zapartym tchem śledzić skomplikowaną intrygę i snuć domysły na temat dalszych losów bohaterów. Tu motorem pociągowym ma być wartka akcja, humor (w pilocie typowo Whedonowski, podobnie jak w Avengersach zazwyczaj niezbyt śmieszny), atrakcyjne kobiety (hakerka daje radę, biochemiczka też coś w sobie ma) i mniejsze lub większe nawiązania do komiksów i MCU. Taki pre-Craigowy drużynowy James Bond z supermocami. Ja jestem jak na razie pełen optymizmu, czekam na kolejny odcinek. Najważniejsze, że serial nie traktuje siebie śmiertelnie poważnie, co jest wielką bolączką choćby Arrowa. P.S. I tak wszyscy wiemy, że jak w końcu w którymś odcinku zobaczymy Iron Mana, to Internet osiągnie zbiorowy nerdgazm. A jestem pewien, że prędzej czy później (w okolicach premier filmów Marvela?) zobaczymy kilka gościnnych występów gwiazd. Taki Samuel L. Jackson to moim zdaniem pewniak. Quote
Masorz 13242 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 (edited) Ja liczę na w miarę szybkie wyjaśnienie rezurekcji Coulsona, w sposób jaki mówili to może wynikać z tego coś supernaturalnego (np coś magicznego dzięki mocy jakiegoś evilguya). Tak to jestem też dosyć usatysfakcjonowany i oglądam dalej. Maria Hill <3 Edited September 28, 2013 by Masorz Quote
tk___tk 4795 Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 (edited) coulson jest life model decoy'em czyli krótko mówiąc androidem ze świadomością zmarłego. nadal w to wierzę bo liczę, że w "age of ultron" zrobią z niego visiona . In The Avengers, Tony Stark tries to avoid a phone call from S.H.I.E.L.D. Agent Phil Coulson by claiming in an answering machine/voice-mail fashion that the caller has reached Tony Stark's Life Model Decoy instead. przypadek? nie sondze. Edited September 28, 2013 by tk___tk Quote
Masorz 13242 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 No całkiem sensowna teoria Teksonku. Quote
Recommended Posts