Opublikowano 27 października 201212 l Męczę ostatnio z moją lubą CTR ( nie policzę, który to już raz ta gra sie pojawia u nas na tapecie ) ale zaczeliśmy ostatnio odczuwać coś na podobe zmęczenia materiału i szukamy czegoś podobnego do Lisa w gokarcie. Macie jakieś tytuły warte uwagi ? Nie musi chodzić tylko o wyscigi ale też o grywalność, żywotność itp. Do tego ne muszą być to tytuły tylko na PSXa ( chętnie przyjme propozycje na PS2)
Opublikowano 27 października 201212 l Autor crash bash, speed freaks Crash Bash już sprawdzaliśmy wcześniej i dobre ale to jeszcze nie to. Speed Freaks jakoś jeszcze nie spotkałem i wygląda OK Bugs Bunny Lost In Time, Bugs Bunny and Taz Time Busters jest tam tryb coop ? akurat to jest też ważne, zapomniałem dodać
Opublikowano 27 października 201212 l w time busters jest coop, do tego naprawdę pierwsza klasa, polecam. lost in time też gra przednia, ale z tego co kojarzę jedynie na singla
Opublikowano 27 października 201212 l Autor w time busters jest coop, do tego naprawdę pierwsza klasa, polecam. lost in time też gra przednia, ale z tego co kojarzę jedynie na singla właśnie obczajałem na różnych portalach - time busters faktycznie wygląda dobrze i poleci w pierwszej kolejności
Opublikowano 28 października 201212 l właśnie obczajałem na różnych portalach - time busters faktycznie wygląda dobrze i poleci w pierwszej kolejności Bo to bdb. gra jest Dalej trzyma poziom. Coop dalej daje frajde. Gra wiecznie żywa.
Opublikowano 28 października 201212 l LEGO Racers? Za dzieciaka pamiętam lubiłem, choć jak ktoś kiedyś pisał, ma podobno sztywny model jazdy... [EDIT] Sorry, nie zauważyłem tego o co-opie... Edytowane 28 października 201212 l przez Accoun
Opublikowano 28 października 201212 l Autor Właśnie jestem w trakcie poszukiwań Speed Freaks i BB & T Time Busters - obydwa tytuł zyskały aprobatę mojej lubej po weryfikacji na YT itp Lego Racers jest OK, pamietam, że gralem jakiś gruby czas temu ale własnie chodzi o ten tryb coopa żeby obydwa pady sie grzały
Opublikowano 29 października 201212 l Muppet Racemania, Toy Story Racer, Looney Tunes Racing - to karty w podobnym do CTRa klimacie, ale nie wiem czy posiadają coopa.
Opublikowano 29 października 201212 l Może Fighting Force? Wiem, że całkiem inny klimat, ale i taki Bugs Bunny nie przypomina w ogólę CTR. Zresztą Crash nie ma sobie równych. Co do FF: z siorą ukończyłem kilka razy. Do wyboru są i laski, także, każdy znajdzie coś dla siebie.
Opublikowano 2 listopada 201212 l Mnie się kojarzą dwie popierdółkowate gry: - Team Buddies - Bishi Bashi Special Klimatem może inne niż te wyżej wymienione, ale mi dawały spory ubaw swego czasu
Opublikowano 1 grudnia 201212 l Autor Faktycznie, że zapomniałem o team buddies!! Widziałem tylko jakiś czas temu jak to wyglada a wyglądało kozacko