Przemasso 1 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Męczę ostatnio z moją lubą CTR ( nie policzę, który to już raz ta gra sie pojawia u nas na tapecie ) ale zaczeliśmy ostatnio odczuwać coś na podobe zmęczenia materiału i szukamy czegoś podobnego do Lisa w gokarcie. Macie jakieś tytuły warte uwagi ? Nie musi chodzić tylko o wyscigi ale też o grywalność, żywotność itp. Do tego ne muszą być to tytuły tylko na PSXa ( chętnie przyjme propozycje na PS2) Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 crash bash, speed freaks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Bugs Bunny Lost In Time, Bugs Bunny and Taz Time Busters 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemasso 1 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 crash bash, speed freaks Crash Bash już sprawdzaliśmy wcześniej i dobre ale to jeszcze nie to. Speed Freaks jakoś jeszcze nie spotkałem i wygląda OK Bugs Bunny Lost In Time, Bugs Bunny and Taz Time Busters jest tam tryb coop ? akurat to jest też ważne, zapomniałem dodać Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 chocobo racing Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 w time busters jest coop, do tego naprawdę pierwsza klasa, polecam. lost in time też gra przednia, ale z tego co kojarzę jedynie na singla Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemasso 1 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 w time busters jest coop, do tego naprawdę pierwsza klasa, polecam. lost in time też gra przednia, ale z tego co kojarzę jedynie na singla właśnie obczajałem na różnych portalach - time busters faktycznie wygląda dobrze i poleci w pierwszej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Speed freaks polecam, naprawde godne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 właśnie obczajałem na różnych portalach - time busters faktycznie wygląda dobrze i poleci w pierwszej kolejności Bo to bdb. gra jest Dalej trzyma poziom. Coop dalej daje frajde. Gra wiecznie żywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) LEGO Racers? Za dzieciaka pamiętam lubiłem, choć jak ktoś kiedyś pisał, ma podobno sztywny model jazdy... [EDIT] Sorry, nie zauważyłem tego o co-opie... Edytowane 28 Października 2012 przez Accoun Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemasso 1 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Właśnie jestem w trakcie poszukiwań Speed Freaks i BB & T Time Busters - obydwa tytuł zyskały aprobatę mojej lubej po weryfikacji na YT itp Lego Racers jest OK, pamietam, że gralem jakiś gruby czas temu ale własnie chodzi o ten tryb coopa żeby obydwa pady sie grzały Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Muppet Racemania, Toy Story Racer, Looney Tunes Racing - to karty w podobnym do CTRa klimacie, ale nie wiem czy posiadają coopa. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Może Fighting Force? Wiem, że całkiem inny klimat, ale i taki Bugs Bunny nie przypomina w ogólę CTR. Zresztą Crash nie ma sobie równych. Co do FF: z siorą ukończyłem kilka razy. Do wyboru są i laski, także, każdy znajdzie coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wyso 18 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Mnie się kojarzą dwie popierdółkowate gry: - Team Buddies - Bishi Bashi Special Klimatem może inne niż te wyżej wymienione, ale mi dawały spory ubaw swego czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemasso 1 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Faktycznie, że zapomniałem o team buddies!! Widziałem tylko jakiś czas temu jak to wyglada a wyglądało kozacko Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi