Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry podobne do CTR

Featured Replies

Opublikowano

Męczę ostatnio z moją lubą CTR ( nie policzę, który to już raz ta gra sie pojawia u nas na tapecie :) ) ale zaczeliśmy ostatnio odczuwać coś na podobe zmęczenia materiału i szukamy czegoś podobnego do Lisa w gokarcie. Macie jakieś tytuły warte uwagi ? Nie musi chodzić tylko o wyscigi ale też o grywalność, żywotność itp. Do tego ne muszą być to tytuły tylko na PSXa ( chętnie przyjme propozycje na PS2)

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

crash bash, speed freaks

Crash Bash już sprawdzaliśmy wcześniej i dobre ale to jeszcze nie to. Speed Freaks jakoś jeszcze nie spotkałem i wygląda OK :)

Bugs Bunny Lost In Time, Bugs Bunny and Taz Time Busters

jest tam tryb coop ? akurat to jest też ważne, zapomniałem dodać :)

Opublikowano

w time busters jest coop, do tego naprawdę pierwsza klasa, polecam. lost in time też gra przednia, ale z tego co kojarzę jedynie na singla

Opublikowano
  • Autor

w time busters jest coop, do tego naprawdę pierwsza klasa, polecam. lost in time też gra przednia, ale z tego co kojarzę jedynie na singla

właśnie obczajałem na różnych portalach - time busters faktycznie wygląda dobrze i poleci w pierwszej kolejności :)

Opublikowano

Speed freaks polecam, naprawde godne :)

Opublikowano

właśnie obczajałem na różnych portalach - time busters faktycznie wygląda dobrze i poleci w pierwszej kolejności :)

Bo to bdb. gra jest :) Dalej trzyma poziom. Coop dalej daje frajde. Gra wiecznie żywa.

Opublikowano

LEGO Racers? Za dzieciaka pamiętam lubiłem, choć jak ktoś kiedyś pisał, ma podobno sztywny model jazdy...

[EDIT]

Sorry, nie zauważyłem tego o co-opie...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano
  • Autor

Właśnie jestem w trakcie poszukiwań Speed Freaks i BB & T Time Busters - obydwa tytuł zyskały aprobatę mojej lubej po weryfikacji na YT itp :) Lego Racers jest OK, pamietam, że gralem jakiś gruby czas temu ale własnie chodzi o ten tryb coopa żeby obydwa pady sie grzały :)

Opublikowano

Muppet Racemania, Toy Story Racer, Looney Tunes Racing - to karty w podobnym do CTRa klimacie, ale nie wiem czy posiadają coopa.

Opublikowano

Może Fighting Force? Wiem, że całkiem inny klimat, ale i taki Bugs Bunny nie przypomina w ogólę CTR. Zresztą Crash nie ma sobie równych. Co do FF: z siorą ukończyłem kilka razy. Do wyboru są i laski, także, każdy znajdzie coś dla siebie. :)

Opublikowano

Mnie się kojarzą dwie popierdółkowate gry:

- Team Buddies

- Bishi Bashi Special

Klimatem może inne niż te wyżej wymienione, ale mi dawały spory ubaw swego czasu :thumbsup:

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Faktycznie, że zapomniałem o team buddies!! Widziałem tylko jakiś czas temu jak to wyglada a wyglądało kozacko :)