Skocz do zawartości

Call of Duty: Black Ops Declassified

Featured Replies

Opublikowano

Jak to dziś wygląda z multikiem? Czy więcej osób gra, czy nadal potrzeba kilkunastu minut by coś znalazło?

Odpowiem sam sobie :thanks:

Gra sporo osób, szuka meczy szybko. Da się nawet pograć...kilka chwil. O dłuższym graniu w multi nie ma mowy. Chyba że jest się masochistą. Singiel nie istnieje. Akurat średnia z metacritic oddaje stan rzeczywisty. No i należy pamiętać o tym że developer już nie istnieje, więc nie ma mowy o jakichkolwiek patchach że o nowych mapach już nie wspomnę. 

• Odpowiedzi 77
  • Wyświetleń 38,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kampania... która trwa... 45 minut.     45 minut.     CZTERDZIEŚCI PIĘĆ MINUT.         holy shit

• Co za bzdura...   Do dzisiaj gram całkiem często w WaW czy nawet MW (1) i nie ma problemu z graczami, a taki Black Ops (1) ma nadal średnio 150-200tys. ludzi ciągle online więc nie wiem o czym Ty w

• No po tych pierwszych filmach to spadła na nich spora fala krytyki. Jak poprawili to naprawdę fajnie. Ja poczekam na produkt finalny. Trochę jestem sceptycznie nastawiony, ale kto wie? Może akurat będ

Opublikowano

trzeba bylo mnie sluchac, jedno jedyne sluszne multi fps na urzadzeniach przenosnych to killzone mercenary

• 3 lata później...