December 12, 201213 yr Spoko sprawa. Nigdy się za bardzo nie zagrywałem w Hitmana, zawsze tylko pojedyncze epizody. Może się skuszę na taką edycję
December 12, 201213 yr Jedynki nie chciało się konwertować z PC (bo na konsolach nie wyszła, jeśli mnie pamięć nie myli)? ;-) Jezus Maria, ale ta okładka brzydka... Edited December 12, 201213 yr by Accoun
December 12, 201213 yr W 1 młóciłem najwięcej. Starczy mi Hitmana na razie, jestem dopiero w połowie Absolution ;].
December 12, 201213 yr Dla mnie wręcz przeciwnie - okładka genialna, choć kompletnie nie w stylu hitmana. Kiedy premiera ?
December 12, 201213 yr Okładka zaskakująca. Myślałem że dadzą tą starą z trylogii na PS2. W pierwszej chwili się skrzywiłem, ale po namyśle stwierdziłem że fajna. Taki trochę kicz z dawnych lat. Fajnie że jest tam księżulek. Premiera pod koniec stycznia z tego co dziś czytałem. To miało wyjść chyba teraz, ale widocznie przesunęli. Jedynki trochę szkoda, ale w Kontraktach są najlepsze z niej misje więc nie widzę problemu. Z tego zestawu najmilej wspominam dwójkę, choć pozostałe części też są świetne. Trudno w zasadzie wskazać najlepszą część. Bardzo ciekawy ten bonus w postaci artbooka. Edited December 12, 201213 yr by aux
December 13, 201213 yr Właśnie okładka mile oldskulowa. Kolekcji raczej nie kupię, bo mam już trylogię na ps2.