Skocz do zawartości

Hitman HD Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

51-sovsbyplhtjt2.jpg

66666666idj11.png

Po raz pierwszy Blood Money na PS3. :)

Edytowane przez Kre3k

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spoko sprawa. Nigdy się za bardzo nie zagrywałem w Hitmana, zawsze tylko pojedyncze epizody. Może się skuszę na taką edycję :)

Opublikowano

Jedynki nie chciało się konwertować z PC (bo na konsolach nie wyszła, jeśli mnie pamięć nie myli)? ;-)

Jezus Maria, ale ta okładka brzydka... :/

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

W 1 młóciłem najwięcej. Starczy mi Hitmana na razie, jestem dopiero w połowie Absolution ;].

Opublikowano

Dla mnie wręcz przeciwnie - okładka genialna, choć kompletnie nie w stylu hitmana. Kiedy premiera ?

Opublikowano

Okładka zaskakująca. Myślałem że dadzą tą starą z trylogii na PS2. W pierwszej chwili się skrzywiłem, ale po namyśle stwierdziłem że fajna. Taki trochę kicz z dawnych lat. Fajnie że jest tam księżulek. Premiera pod koniec stycznia z tego co dziś czytałem. To miało wyjść chyba teraz, ale widocznie przesunęli. Jedynki trochę szkoda, ale w Kontraktach są najlepsze z niej misje więc nie widzę problemu. Z tego zestawu najmilej wspominam dwójkę, choć pozostałe części też są świetne. Trudno w zasadzie wskazać najlepszą część. Bardzo ciekawy ten bonus w postaci artbooka.

Edytowane przez aux