Guest Szprota Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Cześć! Jest ktoś tu na forum kto wgrywa custom romu na androida? Wiem że są poradniki co i jak lecz na mój komputer nie ma pewnej aplikacji która umożliwia zrobienie S-OFFa Jestem w stanie zapłacić pozdrawiam Quote
raven_raven 12014 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 no (pipi) ziomuś, jest temat o Androidzie od takich rzeczy i nawet nie napisałeś o jaki telefon Ci chodzi... Quote
Guest Szprota Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Htc Desire z oryginalnym andkiem 2.3 Próbowałem ta metoda http://forum.android.com.pl/f153/s-off-root-s-on-revolutionary-unrevoked-android-2-2-i-2-3-poradnik-91477/ ale tak jak pisałem nie ma programu na mój komputer Quote
Guest ragus Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 zainstaluj se na bootcampie windowsa i problem z głowy Quote
Guest Szprota Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Zatokową wersję Windowsa bez problemu zainstaluje? Quote
Lucek 4417 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Zainstaluj sobie Windowsa w VirtualBoxie i tyle - https://github.com/xdissent/ievms Quote
Guest Szprota Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 (edited) zainstalowałem i wyskakuje błąd Edited December 17, 2012 by Lionel Quote
Lucek 4417 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 (edited) No bo zam VirtualBox Ci nic nie da - to tylko wirtualna maszyna. Musisz sciagnac sobie obraz z linku, ktory Ci podalem, albo jakikolwiek inny. Edited December 17, 2012 by Lucek Quote
mr_pepeush 96 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 jak chcesz zapłacić, to co się szczypiesz - nie możesz podejść do pierwszego lepszego komisu komórkowego? Quote
Guest Szprota Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 (edited) No bo zam VirtualBox Ci nic nie da - to tylko wirtualna maszyna. Musisz sciagnac sobie obraz z linku, ktory Ci podalem, albo jakikolwiek inny. Dobra mam obraz ISO Windowsa 7 i jak maszyna prosi mnie o nacisniecie mnie F12 w celu wybrania tego obrazu, problem w tym ze na Appleowskiej klawiaturze F12 to podgłaszanie :confused: Edited December 18, 2012 by Lionel Quote
mr_pepeush 96 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 a nie masz wsrod znajomych kogos normalnego, kto korzysta z normalego komputera? wiesz... takiego na Win-dzie Quote
Guest ragus Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 No bo zam VirtualBox Ci nic nie da - to tylko wirtualna maszyna. Musisz sciagnac sobie obraz z linku, ktory Ci podalem, albo jakikolwiek inny. Dobra mam obraz ISO Windowsa 7 i jak maszyna prosi mnie o nacisniecie mnie F12 w celu wybrania tego obrazu, problem w tym ze na Appleowskiej klawiaturze F12 to podgłaszanie :confused: No to skoro f12 ci podgłaśnia, to chyba logiczne jest, że: a)albo musisz wciskać f12 razem z FN b)w ustawieniach klawiatury zmieniasz funkcję wszystkich klawiszów funkcyjnych Quote
Lucek 4417 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Przepraszam, nie pomogę Ci, nie jestem dobrym nauczycielem, nie umiem ludziom tłumaczyć rzeczy, a skoro nie wiesz jak podpiąć obraz w virtualboxie to dalej nie będzie łatwiej 1 Quote
qvstra 3213 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Jak już dasz rade zainstalować Windowsa w tym virtual boxie (no chyba, że ze jest to dla ciebie zbyt trudne to odpusc sobie bo później będziesz zakładał tematy 'telefon padł przy probie wygrania romu pomocy') to naprawdę trzeba być uposledzonym, żeby nie zrobić roota i wgrać nowego romu na desire. Tym bardziej, że wszystko masz opisane w poradnikach Raven zgłoś się może do adminów, żeby przyznali ci tu moda (o ile ci się chce) bo wydajesz się ogarnieta osoba, a to co się tu ostatnio dzieje to jest już w(pipi)iajace. No bo jaka chorobę trzeba mieć, żeby założyć drugi temat' jaki telefon kupic' czy nawet ten, skoro spokojnie mógłby być w topicu 'android' Quote
Recommended Posts