Tamashi 4 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 W nowym coro coro potwierdzono coś co się będzie nazywało "mega ewolucjami" Nie wiem jak wy ale ja uważam, że MegaLucario wygląda...mega . Ciekawe na czym dokładnie będą polegać te mega ewolucje i jak będą przebiegać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Absol mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) jaram się! zayebiście one wyglądają! co z tymi mega ewolucjami to myślę że dali je też słabszym pokemonom które były za słabe by używać ich w walkach wifi Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość TopsyTurvy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mawile też fajnie, podoba mi się ten pok! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Powtarzam się, ale... niech już to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiny 60 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Hah, mega ewolucja Ampharosa to Dragon/Electric Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Absol! Odkąd się pojawił czekałem na jego ewolucje, świetnie wygląda ale staty miał średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 mega ewoluicje fajny pomysł, ciekawe ile ich będzie, czy czy za każdym razem będą tylko dodawać pokowi jakieś frędzle ale oprocz tego jeszcze jeden skan co to jest? dziecko kozy zrozumiałe. ale ten królik wygląda jak ze starej ruskiej bajki a to po prawej? dziecko raichu? czyżby pikachu i raichu stały sie odrębnymi liniami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 o jezu, jaka tragedia XD a ten królik to dosłownie jak z ruskiej bajki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość TopsyTurvy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 a ten królik to dosłownie jak z ruskiej bajki Srogo śmiechłem, łap plusa! Ta myszka to baby Raichu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ciekawi mnie czy beda wszystkie poki dostepne czy dadza mozliwosc transferu z b/w. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ciekawe czy znowu wymyślą jakieś pierdoły typu Dream World. Okrutnie mi się to nie podoba w coraz nowszych częściach, że zdobycie nawet większości poksów to robota nie lada na kilku platformach. Ja nawet trochę klikałem w te internetowe gierki, wiecie ;/? O ile absolutnie nie narzekam na nowe generacje i zmiany w systemie, tak coraz większe uspołecznianie i przenoszenie gry do Internetu mi się nie podoba. A te mega ewolucje... O_o. Jaram się! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Dream World był spoko. Też trochę klikałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) ja też klikałem, ale większość poków które chciałem mieć to przez GTS szła wymiana co do newsa o pokach: W najnowszym CoroCoro zostało ujawnione, coś czego chyba nikt z nas się nie spodziewał - niektóre Pokemony dostaną swoją megaewolucje - między innymi takie jakie; MegaBlaziken, MegaAbsol, MegaMawile, MegaMewtwo, MegaLucario i MegaAmpharos.MegaMawile będzie miał typ stalowo-baśniowy (steel-fairy). MegaMawile posiada zdolnność Huge Power, MegaBlaziken Speed Boost, MegaLucario Adaptability, a MegaAbsol Magic Bounce. Dodatkowo, MegaAmpharos jest o typie elektro-smok ze zdolnością Mold Breaker, a Mewtwo z Insomnia. MegaMawile + Huge Power + Sword Dance + Sucker Punch = Rozpyerdol Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Trochę bałem się o wygląd tych nowych poków ale ruski zając jest spoczko fajny. No i te mega ewolucje. Zmiany w X/Y są na razie cały czas na plus i oby tak do premiery. Podjarka jest cały czas. Ciekawe kiedy pojawią się pełne skany tego pisma. Ciekawi mnie co to za minigierka na shocie obok zająca? Jakiś futbol? Każda i tak będzie lepsza niż ubieranie stworków z poprzednich cześci E: Additionally, CoroCoro also reveals a few new Pokémon, and reports that the first distribution event for Pokémon X and Pokémon Y will be a Torchic, one of the starters from Pokémon Ruby/Sapphire. The Torchic will be capable of eventually evolving into MegaBlaziken. Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez _mike Cytuj Odnośnik do komentarza
Tamashi 4 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Torchic na Day 1 to wypas wiadomość, zwłaszcza, że ze starterów zamierzam wybrać Chespina więc fire pokemon będzie jak znalazł. W ogóle widzę, że dużo hejtu na te mega ewolucje (nawet jak na pokemony). Mnie tam się one podobają .Może wyjść z tego naprawdę ciekawe urozmaicenie. W następnym numerze coro coro pokażą więcej mega poków. Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez Tamashi Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Mnie ciekawi czy to perma ewolucje czy jakis czasowy boost Cytuj Odnośnik do komentarza
Tamashi 4 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jeśli sugerować się najnowszym filmem z Mewtwo to to nie jest permanentne. Poza tym na serebii jest napisane: "These are special features of Pokémon, different to evolutions and forms, that have your Pokémon Mega Evolve in battle into these appearances." Czyli jeśli zrozumiałem dobrze to aktywuje się to podczas walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiny 60 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 No i jest trailer: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Czyli jest to tylko taki jakby summon do przywołania w walce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tamashi 4 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 This is freaking cool or what? Nie no, przemiany wyglądają przekozacko . Hejterzy, którzy jeszcze łudzili się, że skany były fejkami pewnie srogo się zawiedli. Argh, jeszcze 2 miesiące! Ja chcę już w to grać! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Pewnie pokemon bedzie musial trzymac ten mega stone. Ciekawe czy to bedzie boost do statow czy atakow. Szkoda ze nie perma, Absolowi by sie przydala ewolucja. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nowa forma będzie zmieniać czasowo statsy, np MegaLucario będzie miał zwiększony atak a MegaAbsol atak i szybkość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) czyli te mega ewolucje to taki super sayan z DB cieakwe jak te zmiany będą realnie wpływac na walke, bo jeśli będą zbyt silne to tylko poki z mega ewolucjami będą miały sens, a jeśli będą zbyt małe to nie będzie sensu ich używać chyba ze z powodów czysto kosmetycznych w ogole to te ewolucjie skojarzyły mi sie z tym Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 No i muszę kupić 3dsa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi