January 11, 201313 yr http://www.filmweb.pl/serial/W+garniturach-2011-585726 Na chorobowym się nudziłem i z rankingu seriali na filmweb wynalazłem to cudo. Tak jak mnie prawnicze motywy nigdy nie kręciły tak dwa sezony zrobiłem w pare dni.
January 15, 201313 yr Pierwszy sezon fajny, dobre dialogi - 7/10... ale cliffhanger - 2/10... Przewidywalny jak nie wiem, niestety. Drugi sezon na razie jest dobry, zobaczymy na czym skończą.
February 8, 201313 yr Pierwsze 9 odcinkow w dwa dni zrobilem i spoko jest. Wpadlem na ten serial z rankingu filmwebu gdzie zajmuje 5 miejsce. Nikt na forumku nie oglada czy jest jakis inny temat? A duperki takie tam graja... Zakochalem sie juz gdzies z 4 razy. Jesli chodzi o prawnicze to lepszy jest niz magda m i prawo agaty na pewno. Hehe.
February 26, 201312 yr Na forum Star Treka ktoś się nad tym spuścił, w takim razie dodaję do listy oczekujących.
February 27, 201312 yr Ja jestem zakochany w pierwszym sezonie, cudo miód itp. Natomiast drugi tak mocno ssie że to nawet nie wiem jak dokładnie określić, bynajmniej nie jest to dobre ssanie jak w filmach xxx. Kompletna klapa, brak pomysłów i nuuuudy moim zdaniem w 2 sezonie, a szkoda. Jeśli ktoś 1 nie oglądał to mogę w 100% polecić!
February 27, 201312 yr Pierwszy sezon tez mi sie bardzo podobal. Drugi na dysku ale jeszcze nie wlaczylem bo nie mam kiedy. Dzisiaj wieczorem obejrze z 3 odcinki gdzies. Kocham Rachel.
March 10, 201312 yr Drugi sezon trzyma poziom pierwszego. Bardzo dobry, a final piekny. Doslownie, przepiekny wrecz. Czekam na trzeci sezon.
July 20, 201312 yr Już po pierwszym odcinku 3 sezonu Ogólnie cały serial - 8/10, czyli bardzo dobrze, polecam!
August 21, 201411 yr Ogląda ktoś ten serial? Finał mid-seasonu ładnie namieszał. IMO top 3 odcinków. Edited August 21, 201411 yr by sprite
August 21, 201411 yr Ogladał. Cała seria jest fajna i praktycznie trudno siędo tego jakoś specjalnie doczepić - serial jest lekki, przyjemny, nie udaje że jest jakimś arcydziełem, soundtrack ma genialny. Szkoda, że trzeba teraz czekać na nowe odcinki.
August 21, 201411 yr nie rozumiem tylko dlaczego ten serial jest tak ubóstwiany przez studentów prawa. No chyba żeby przyszpanować w domu. Specjalnie dla nich powinien mieć pod tytuł - 'wasze życie nigdy takie nie będzie'.
August 21, 201411 yr Pewnie dlatego, że sobie wyobrażają że będą śmigać w garniturach szytych na miarę przez Toma Forda po Warszawskich nowoczesnych biurach bo w końcu jak ktoś dostał się na prawo to już z automatu siedzi po prawi boga ojca. Studenci prawa to z reguly ludzie, ktorzy sa lepsi od nich i po studiach z automatu beda trzepac nieziemski hajs, Zycze im powodzenia.
August 27, 201510 yr Suits i Prawo Agaty jedyne prawilne seriale do ogladania z panienka, ale suits troche lepsze, wiecej bogactwa.
August 27, 201510 yr Nie wiecie na który odcinek był przed wakacyjną przerwą? Od tamtej pory ominęło mnie kilka odcinków, a nie chce ściągać niepotrzebnie tych co widziałem.
August 27, 201510 yr W marcu skonczyl sie 4 sezon, pod koniec czerwca polecial sezon 5. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Suits_episodes#Season_5
May 8, 20169 yr No i jest data premiery 6 sezonu - 13 lipiec 2016 I krótki teaser nowego sezonu na którym nic nie ma Edited May 8, 20169 yr by sprite
July 14, 20169 yr Ruszył właśnie nowy sezon Suits.S06E01.720p.HDTV.x264-KILLERS[rartv] Edited July 14, 20169 yr by sprite