Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Freedom Wars (Panopticon)

Featured Replies

• Odpowiedzi 98
  • Wyświetleń 20,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzisiaj ukazało się japońskie demko dostępne dla "ogółu" (wcześniej mogli w nie zagrać jedynie ci którzy zakupili SSD, niestety chociaż posiadania wersji digital żadnego kodu nie dostałem, oh well). W

• Ok, no to przekroczyłem próg 90h ;p Skok w poziomie trudności można wyrównać robiąc sensowne i przemyślane bronie, obecnie jestem na 470k wyroku i do platyny brakuje mi tylko lvl 10 broń ;;;   No ni

• Co się czepiacie SS. Dla mnie ta gra to właśnie tytuł w stylu "o kur..a muszę w to zagrać" i kupiłem Vitę.   A co do FW (P) jestem zajarany i czekam na dalsze info

Opublikowano

jakby co w ps store lezy za 99zl

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

pyka ktos w ta gre na forumku?

Opublikowano

Tez bym chcial wiedziec czy to fajne bo filmiki wygladaja spoko.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam tę grę i  przede wszystkim personalizacja postaci jest KAPITALNA, same walki dynamiczne i interesujące, storyline do bani... w zasadzie mogłoby go nie być. I wszystko pięknie ładnie aż dochodzicie do aktu 7 gdzie jakaś komedia się robi - poziom trudności wskakuje jakiś chory wręcz - trzeba więc grindować żeby stworzyć lepszą broń... nie to że nie lubię grindu, ale jakoś w tej grze nie daje on satysfakcji. Kiedyś kolega na anglojęzycznym forum fajnie tę grę opisał "no sense of achievement" - i to moim zdaniem zabiło tę grę.

Opublikowano

patche nic nie zmienily? bo ludzie narzekali na to od poczatku, a potem co patch widzialem info, ze niby wywazal poziom trudnosci

Opublikowano

Postaram się na dniach przetestować i dam znać. Przyznam się że nie grałem jakiś czas, a o patchu nie słyszałem

Swoją drogą to drugą gra na Vita która dostaje patcha na uproszczenie. Natural Doctrine już w Japonii dostało takiego patcha

Opublikowano

Swoją drogą Freedom Wars jest przecenione na PSN dzisiaj i jutro

Opublikowano

Kupuj! Ci masz do stracenia?

Poza 59zł :P

Opublikowano

Tia, design mnie się podoba ale recka w ekstrimie i opinie na temat monotonności i późniejszego poziomu trudności słabo przemawiają.

Opublikowano

Mam tak samo. Podoba mi się styl i klimat gry, ale te wady + musowy grind kompletnie zniechęcają do inwestowania. Wolę kasę przeznaczyć na Neptunie albo Danganronpe.

Opublikowano

wobec waszych informacji o grindowaniu wstrzymam sie z zakupem, po cichu liczylem ze ostatnim dealem bedzie tales of hearts :P

Opublikowano

kurcze mimo wszystko dalej kusi :P szkoda ze w razie czego wersji cyfrowej nie odsprzedam :P

Opublikowano

Ja liczyłem że GoW Collection wyjdzie jako ostatni, ale cóż.

A propos FW - tak mi się jeszcze przypomniało - uniki są beznadziejne - NIC nie dają. Odskakujesz a i tak cię potworek trafia.

Opublikowano

Istnieje jeszcze szansa że podobnie jak Soul Sacrifice gra trafi do plusa. [emoji14]

Opublikowano

Apropo dla plusowiczów za 53zł ;), promocja noworoczna ;). Waham się, już zakupiłem Ni No kuni za 21zł ;P.

Opublikowano

Wstyd mi, że nie kupiłem w premierę! Co prawda miałem parę innych gier wyżej na liście i Freedom Wars kupiłem dopiero jak dali w promo tym na święta...Ta gra jest tak zejeczepista, że nawet Sword Art Online olałem i w sumie żałuję, że kupiłem zamiast Freedoma w pełnej cenie =x

Myślę, że duży też wpływ na całość ma świetna muzyka dogrywająca podczas akcji ;p

Opublikowano

Wstyd mi, że nie kupiłem w premierę!

(...)

Ta gra jest tak zejeczepista

(...)

Myślę, że duży też wpływ na całość ma świetna muzyka dogrywająca podczas akcji ;p

Proszę... Albo inaczej - błagam(!) napisz to samo jak będziesz 7 akt przechodził :)

Ta gra po włączeniu wydaje się być najlepszą gra pod słońcem... aż do 7 aktu :P

Opublikowano

Jestem w 7 akcie ;p masz na myśli za(pipi)isty skok poziomu trudności, który zauważyłem? ;p

Nie chcę korzystać z opisów itp, narazie bawię się fabrykami i robię bronie minimum rare 7 z jak najlepszymi statystykami jakie się da i wyrabiam lepsze dopalacze... no i grinduje EP, żeby moim kompanom też dać prawo do lepszej broni, chce to przejść sam bez pomocy z online ;p

Opublikowano

DOKŁADNIE TO mam na myśli :D ... grasz sobie grasz... a tu SRUUU i nie wiesz o co chodzi :D Do tej pory największy skok przeżyłem kiedy pierwszy raz w Monster Hunter Freedom Unite grałem - przy pierwszym Tigrex'ie :D... ale on to był PIKUŚ w porównaniu do Freedom Wars :D

Edytowane przez ArioX

Opublikowano

Akt 7 to pikuś w porównaniu do aktu 8, gra jest super, ale jednak lekko przegięli z poziomem trudności ;p

Online pewnie jest łatwiej, ale offline to spore wyzwanie zrobić te opcjonalne misje CODE7 oraz misje z CODE8, nie wspomnę o misjach z grupy Special :) Na razie udało mi sie zrobić rarity 8 broń "melee" do wyciągania ogromnych obrażeń na przeciwnikach, którzy są ogłuszeni, do tego karabin snajperski rarity 7 oraz rarity 8 wyrzutnia dla mojego akcesoria, ale nadal niektóre misje są za(pipi)iście trudne w zrobieniu ;p (tyczy się CODE8)

Edytowane przez sakiu

Opublikowano

piszesz opcjonalne czyli mam rozumiec ze sam glowny trzon fabularny jakis trudny nie jest? kurcze dalej mnie kusi ta gierka - mam dylemata cz brac sie za freedom wars, tales of hearts r czy danganronpe1