Skocz do zawartości

NINTENDO 3DS CZY 3DS XL?

Featured Replies

Opublikowano

witam wszystkich forumowiczów,

jak do tej pory nie miałem nigdy przenośnej konsolki - zdecydowałem się na nintendo :) zastanawiam się jednak czy wybrać 3ds czy 3ds xl? prosiłbym bardziej doświadczonych graczy i posiadaczy tychże konsolek o wyrażenie opinii - za wszystkie z góry serdecznie dziękuję :)

pozdro 

:)

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ktoś się chyba zaczyna jaja robić, w jeden dzien 3 tematy podobnej tresci zakladane za kazdym razem przez calkowicie nowego uzytkownika forum :/ 

Opublikowano
  • Autor

z mojej strony to żadne jaja. prosiłbym o odpowiedź tych którzy mieli do czynienia z obiema przenośnymi konsolkami od nintendo :) 

Opublikowano

nie jaja ale zakladasz 3 temat o tym samym praktycznie pod innym nikciem po kolei eliminując poszczególne hendheldy. Nie lepiej w jednym to wszystko napisać???

bierz 3ds xl bo lepszy od zwykłego 3ds i juz nie zakladaj czwartego tematu pod czwartym nickiem

Opublikowano

A dlaczego mielibyśmy być? Wbijasz z buciorami pod postacią kilku różnych kont, zakładasz niepotrzebne tematy (jeszcze pisane capsem) i jeszcze masz do nas pretensje, że my jesteśmy niemili? Dostałes odpowiedzi na swoje pytania? Dostałeś.

Opublikowano

Poprzedni temat należał do mnie Psp Vita czy 3DS xl.. Widocznie tak się złożyło :)  Bierz 3DS'a xl też się na niego zdecydowałem, gry tam jak dla mnie mają hmm.. Klimat :)

Opublikowano

ja też bym sie dowiedział który lepszy, czy na XL gry sa jeszcze bardziej rozpixelowane? słyszałem że rzuca sie to w oczy

jednak wiekszy ekran pewnie wygodniejszy na dłuższą mete, nie trzeba sie wgapiać w miniaturki

Opublikowano

rzucałoby się gdybyśmy patrzyli na statyczne obrazki. w ruchu jest dobrze.

Opublikowano

Ja tam nie widzę tej pikselozy, dobrze mi sie gra w gry ze starego ds'a jak i w gry z 3ds. Grania w mh na mniejszym ekranie sobie nie wyobrazam.

Opublikowano

3DS Xl o ile mi wiadomo ma rodziałkę większą i jak oglądałem porównania na YT 3ds a Xl to niby o wiele lepiej wyglądają gry na xl