Opublikowano 29 lipca 20168 l Ja dziś nie dam rady Moja załatwiła darmowe wejściówki na Polish Boogie Fiestival, więc szkoda zmarnować Edytowane 29 lipca 20168 l przez creatinfreak
Opublikowano 29 lipca 20168 l My z karolkiem start 20 20 w tytana. Niestety rainbow mi się nie ściągnął to i tytana ogrywac będziemy
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Kto chętny na wspólną grę od 19 w czwartek ? Będę ja i na pewno jeden kolega jeszcze. Zapraszamy do grupy.
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l mogę sie postarać być sutka nie chce ! możecie przestać wymieniać się awatarami ?
Opublikowano 6 sierpnia 20168 l No, zależy ilu nas się zbierze, czasem 5, 6, kilka razy w tygodniu ustawka i kręcimy sobie filmiki jak biegamy po ścianach czekając z nadzieją, że wyszuka jakichś przeciwników. Nigdy nie znajduje ;/
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l gramy coś w tym tygodniu mogę 2 h ok 20 w czwartek i cały wieczór w sobotę Chętni ?
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l I jak z tym jutrem gramy czy też nie? Proszę tylko o poważne odpowiedzi.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l ok robię odpoczynek od forum ale jutro o 19 obiecuje być online do zobaczenia