Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Jednorazowy bilet do kina to ok. 30 zł (seans trwa średnio 2h). Nowa gra to wydatek ok. 200 zł i ok. 8-15 h singla.

Jeśli dochodzi do tego dobry multi i/albo co-op jak np. w FPS'ach, bjatykach, wyścigach, ostatnich grach Rockstar, czy Naughty Dog, liczba ta wydłuża się co najmniej 2-krotnie. 

Na pewno 95%?

nie mam zamiaru oceniać gry po jej długości

stream teraz pokazuje contrast, klimatycznie wyglada

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jak ogladam te streamy, to zastanawiam się o czym myśleli recenzenci w trakcie wystawiania ocen.

Wiadomo że 1080p samo nie powinno dawać 10/10, no ale bez jaj, praktycznie w kążdą streamowaną grę bym zagrał.

Tylko  te 250 zl ..

Opublikowano

Dobra koniec tego thrash talku, melduje sie o 4.

Boze czemu mam na 8 ..

Opublikowano

Jak ogladam te streamy, to zastanawiam się o czym myśleli recenzenci w trakcie wystawiania ocen.

Wiadomo że 1080p samo nie powinno dawać 10/10, no ale bez jaj, praktycznie w kążdą streamowaną grę bym zagrał.

Tylko  te 250 zl ..

O dolarach microsoftu  :sick:  

( płacili wydawcom z nie wspominanie o wersjach ps4 na e3 to kto wie co za kulisami w przynajmniej kilku przypadkach było)

BTW nie było mnie tutaj podczas e3 , obserwował forumek objawienia  na GAF, gościa o nicku "crazy buttock on a train" sypiącego od 10 lat o wszystkim co się dzieje w MS?

Opublikowano

Ta, CBOAT'a  każdy zna.

Jak w recenzjach  FM5 nie bedzie wytkniete ze gra jest FM4 w 1080/60 FPS to ja dziekuje za taki journalizm.

[media=http://www.youtube.com/watch?v=HdYI993lNcw][/media]

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jednorazowy bilet do kina to ok. 30 zł (seans trwa średnio 2h). Nowa gra to wydatek ok. 200 zł i ok. 8-15 h singla.

Jeśli dochodzi do tego dobry multi i/albo co-op jak np. w FPS'ach, bjatykach, wyścigach, ostatnich grach Rockstar, czy Naughty Dog, liczba ta wydłuża się co najmniej 2-krotnie. 

Na pewno 95%?

nie mam zamiaru oceniać gry po jej długości

Wiem, ale nie mówimy tu przecież o każdym crapie na + 10h, a o tytułach na 8+/9- wzwyż np. TLOU, Killzony, Gearsy, Unchartedy, pierwsze BioShocki itp. Zreszta jeśli gra jest naprawdę dobra to wracamy do niej kilkakrotnie. Każdy tytuł ze swojej biblioteki ukończyłem m.in. 2 razy, a i za parę lat chętnie do niego wrócę. Myślę że takich osób jest całkiem sporo. 

Był ktoś kto kończył stare residenty, devilmejkraje, czy MGSy tylko raz?

Zgadzam się że większość gier nie jest warta swojej pełnej ceny, a na ps4/xone będzie to jeszcze widoczniejsze, ale aż tak źle to nie wygląda. Przynajmniej jeszcze nie.

@ MeSSer

Już nie przesadzaj, z ostatnich 10 gier które kupiłem, z ręką na sercu mogę powiedzieć że podobała mi się jedna.

Trzeba było kupować gry na 9+ ;)

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

no dobra, to kiedy w końcu startują z tym eventem? 

Opublikowano

za 40 min.

Opublikowano

super się zapowiada

Opublikowano

już za chwilę już za moment!

Opublikowano

no to się zaczęło, nadkonsola nadchodzi

Opublikowano

knack wygląda mi na system sellera

Opublikowano

Pierwsza zapytana osoba co kupuje na PS4 ... CoD Ghost.

rasta nigga zawiódł :(

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

DLC do TlOU !

ELLIE I RILEY

(pipi)a co tak krótko :P

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

można było się spodziewać co będzie w tym dlc :P

E: Uncharted bardziej cieszy :D mimo, ze nic nie pokazali xD

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

UNCHARTED

Opublikowano

dobry teaser Uncharteda, czuję, że będzie poważniejsza fabuła.

Opublikowano

beka z asfalta

Opublikowano

Neogaf juz padł :D

Opublikowano

Nadchodzi #nadkonsola

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.