Opublikowano 4 września 201311 l Który protagonista zleca zadanie innemu protagoniście? xD mam nadzieje że łapiecie o co chodzi
Opublikowano 5 września 201311 l - klub Malibu - ostatnia misja - krwawa łazienka z piłą łańcuchową ?
Opublikowano 5 września 201311 l Bar Luigiego zamiast baru Pauliego Nie ma tunelu między Portland a Staunton Island w LCS most Callahan jest w trakcie budowy, w 3 był ukończony To tyle co pamietam.
Opublikowano 5 września 201311 l Jak może gra z 1999 roku posiadać easter egg z gry, która wyszła w 2001 roku? Edit: Dobra, wiem już co XD
Opublikowano 5 września 201311 l Tak Rayos. @Rozi Prace nad MP zaczęły się w 1998 roku. Edytowane 5 września 201311 l przez suteq
Opublikowano 5 września 201311 l akurat ostatnio zaczalem grac w GTA 2 na lapku (potem przerzuclem kopie z mojego psxa na psp) i mi sie przypomnialo Czym sie zajmowal Niko grubo przed wydarzeniami z czworki?