Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 13,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pany, jak rozmnożyć nosorożce? wrzucam ich do basenu, dodaje lubrykat i  nic. Brakuje mi  do platynki

Opublikowano

Cholera wie właśnie. Nigdy nie wypuścili fact sheeta. Bardzo mnie gierka interesuje, mam nadzieję jednak, że nie wyjdzie w pełnej cenie.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Po czym tak wnioskujesz?

Opublikowano

zapewne po tym, że wydawcą jest Microsoft.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie moja bajka, nie mój target ... Za to syn był zadowolony z ogranego dema. Jak tylko cena poleci w dół, to z całą pewnością zrobię mu prezent  ;) 

• 1 rok później...
Opublikowano

A ja planuję zakup dla mojej żony - czy gra jest w polskiej wersji językowej? Grzebałem w internecie i wszędzie zbieżne informacje - proszę o odpowiedź osobę, która odpaliła pełną wersję gry na swojej konsoli w polskiej lokalizacji.

• 1 rok później...
Opublikowano

Pany, jak rozmnożyć nosorożce? wrzucam ich do basenu, dodaje lubrykat i  nic. Brakuje mi  do platynki

Opublikowano

A ja planuję zakup dla mojej żony - czy gra jest w polskiej wersji językowej?

Nie mam pojęcia.

Opublikowano

Spokojnie, Robinson też na początku stwierdził że nie będzie żarł surowej ryby, tylko poczeka na zrzut samolotem kebabów.