Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jak juz trojke przeniosa na switcha, to poprosze rowniez o VC i SA :) 

i 4 i 5 

• Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 19,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gdyby nie czasowy ex dla PS2 to bym w ogóle dziś nie grał na konsolach. Może troche przesadzam, bo prędzej czy później i tak bym się przemógł, ale pozostaje faktem że to był pierwszy impuls zmian w mo

• Taki mały offtop - pamiętam jak dawno dawno temu przeglądałem internet w poszukiwaniu jakichś ciekawostek odnośnie GTA Vice City. Po długich poszukiwaniach przypadkowo trafiłem na stronkę, na której s

• Kilka filmików dla rozszerzenia swojej wiedzy o GTA3:   Nie mogę zmiescić więcej filmików w jendym poście więc:

Opublikowano

Nie ma szans, i bardzo dobrze.

Opublikowano

Wydali trylogię w ramach PS2 Classics i starczy. Nie chce mi się wbijać znowu platyny. Lepiej jakby dali VCS i LCS. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Chyba najpowazniejsza opinia o Claudzie z Grand Theft Auto III

Claude Is like the Ghost Rider or Punisher of his own universe. He's One of the most badass, strongest, misunderstood and memorable characters of the series, yet people are still talking down out There underrating him beacuse he doesn't talk, but a character doesn't Need to be able to talk or see to be memorable, look at Wu Zi....