Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kreskówki

Featured Replies

Opublikowano

Khem, jakie kucyki?

Mam nadzieje, że nie my little pony, które maja tylko 2 grupy odbiorców. 4letnie dziewczynki i 40letnich pedofilów

• Odpowiedzi 72
  • Wyświetleń 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Najlepsza :   http://www.youtube.com/watch?v=kesaR2nqTFg

• Cartoon byl kiedys zayebisty, teraz go nie mam ale patrzac na Disney Channel, chyba nie mam czego zalowac. Tesknie za Looney Tunes, Tomem & Jerrym i Wilkiem i zajacem. 

• no ku.rwa  

Opublikowano

Batman najlepsza bajeczka z dzieciństwa

batman_the_animated_series_by_ekaleva-d5

Dużo się tego oglądało za gnoja oprócz wymienionych przez was wyżej dobre było jeszcze: Bobi kontra wapniaki, Zwierzęta z zielonego lasu, Garfield, Wyspa niedźwiedzi no i te Disnejowskie co leciały w niedziele na tvp1.

http://www.youtube.com/watch?v=sMXjtvMAFlI

Za(pipi)isty byl tez Batman Beyond. Jego hardkorowosc mnie wtedy ostro miazdzyla.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

oglądam sobie od niedawna nowego kreskówkowego batmana ("beware of the batman"), też CGI jak to teraz w modzie i powiem wam jak przyzwyczaicie się do zmian to całkiem przyjemna seria. w tej wersji alfred jest dobrze zbudowanym łysym weteranem wojennym, zamiast robina mamy katanę no i scenarzyści skupiają się na mniej znanych i nowszych przeciwnikach batmana takich jak doktor pygg czy anarky.

Opublikowano

ja probowalem ogladac jakas nowa serie transformers i zolwie ninja w cgi ale nie dalem rady, wole jednak tradycyjne kreskowki.

Opublikowano
  • Autor

żółwie nindża te nowe są bardzo super, voice acting i animacja pierwsza klasa nie bluźnij

Opublikowano

Niech ktos mi wyjaśni co jest złego w tych nowych atomówkach? 

Opublikowano
  • Autor

też nie rozumiem narzekań. nostalgia przesłania wam oczy.

Opublikowano

Oglądał ktoś Young Justice (szczyle z uniwersum DC pod opieką Batmana, eSa, Black Canary i Red Tornado)? Całość niejako rozgrywa się w nieco innym wymiarze niż np. Justice League. Ciekawa fabuła przeplatana jest niekiedy fajnymi motywami z oryginalnych komiksowych historii jak np. spotkanie Kid Flasha z Vandal'em Savage podczas dostarczania serca do przeszczepu. Pierwsze dwa sezony są spoko ale potem jakieś komplikacje (podobno figurki słabo schodziły) wynikły i 3 sezon stoi pod znakiem zapytania.

Young_Justice_TV_series.PNG

http://www.youtube.com/watch?v=UMs6_QOV10g

Opublikowano
  • Autor

ja jestem gdzieś w połowie "inwazji". seria jest nie do wyje.bania. niby o dzieciakach, ale eksplorują uniwersum dc wzdłuż i wrzesz i fabuła jest solidnie przemyślana. no i ta animacja w scenach walk! kreskówkowy marvel może w tej kwestii się schować.

podobno gra co niedawno wyszła jest oficjalną i bezpośrednią kontynuacją kreskówki.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

W ogole nie kojarze tych dwoch ostatnich, na czym to leciało?

Opublikowano
  • Autor

to nie jest temat o nostalgii tylko o dorosłych facetach oglądających bajki dla dzieci

Opublikowano

Ostatnio wpadłem na GI Joe Resolute, całkiem spoko bajka

Opublikowano
  • Autor

najlepsza bajka obecnie:

axe-cop-tv-show.jpg?d=1024

Opublikowano

W ogole nie kojarze tych dwoch ostatnich, na czym to leciało?

Fox Kids później Jetix

Opublikowano

Nie ogladalem Batmana z 92-95, jak rozumiem stracilem w ch,uj i czym predzej mam udac sie na torrenty?

Opublikowano
  • Autor

odcinek o powodzi najlepszy albo jak grał dżeni pod oknem na tubie

Opublikowano

robimy sobie wspominki w kolejnym temacie czy wrzucamy nowosci?

Opublikowano
  • Autor

to nie jest temat o nostalgii tylko o dorosłych facetach oglądających bajki dla dzieci