Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

szanowny panie waldziu uderzasz z gipsem z rana po czarnulke?:)

Wiadomo, tak jak pisałem w temacie o bf4, jestem po tuningu gipsu aby pad sie mieścił ;D

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 874,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Rano na forum zapanuje cisza, no chyba że 90% osób nie dostanie konsoli a te 10% otrzyma uszkodzone :D

Edytowane przez pattro

Opublikowano

Zostawcie mi chociaż jakąś reklamówkę z PS4, to sobie będę wyobrażał po 15 jak dotrę do Saturna, że wracam do domu z konsolą

Opublikowano

powodzenia wszystkim użytkownikom FORUM w jutrzejszych łowach. Ja już budzik nastawiony na 6:30 po 7 będę pod drzwiami MM. 

Opublikowano

Pattro,to co rano widzimy się pod Gorzowskim MM ?:)

Opublikowano

nie ma mowy, żebym dostał konsolkę dziś o północy, ale i tak sie wybieram do sklepu obadać co siie będzie działo.

ewentualnie na pocieszenie wezmę Czerwonego DualShocka 4   :D

UK / IRELAND premiera za ~40 min :)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

balon no może się tam pojawię z rana i może uda się złapać zestaw za 1999 :D A jak nie to mam już odłożoną konsolę w Media Expercie w okolicach Gorzowa :D 

Opublikowano

Nie taka zła ta ruda ze streama.

Opublikowano

No tak jak piszesz może, to napewno będziesz.

Opublikowano

19 konsol w Sony Center w Arkadii, a 60 ludzi chętnych do kupienia. Cóż, współczuje im.

Opublikowano

4 the Players, widzimy się jutro na forum, mam nadzieję, że z konsolami :) dozobaczenia

Opublikowano

Wlasnie wrocilem z Arkadii...ale zal kur**..

60+ osob. Zamknieta krata trzymajaca ludzi jak bydło jakies. Nie mila obsluga. Zalosne przygotowanie. Wpuszczali po 2 osoby co 5-8 minut, sprzedawcy z nimi rozmawiali usmiechnieci i TRACILI CZAS, ochroniarz co chwila patrzyl na nas jak na degeneratow, po okolo 20 osobach podchodzi ochrona i mowi NIEGRZECZNIE: ZOSTAJOM TYLKO PREŁORDEROWCY, RESZTA DOWIDZENIA, ZEGNAMY PANSTWA. Nie jakies "przykro nam" "zapraszamy ponownie", tylko RESZTA DOWIDZENIA, WON, SPIE****AC!

dnew5s.jpg

11u9u12.jpg

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Wlasnie wrocilem z Arkadii...ale zal kur**..

ile brakło ? spokojnie jutro też jest dzień , jedź do MM stań pierwszy pod drzwiami z buta tam wjedź i bierz co twoje :D

Opublikowano

patrzę na swoje zamówienie na Saturn.pl

Status zamówienia: Towar przygotowany

i jak tu usnąć? :pinch:

Opublikowano

Najgorsza nocna premiera ever w tej Arkadii z tego co widzę. Zamknięta krata i robienie łaski.

Opublikowano

patrzę na swoje zamówienie na Saturn.pl

Status zamówienia: Towar przygotowany

i jak tu usnąć? :pinch:

A No prosto.

Z poziomu strony anuluj zamówienie i uśniesz potem jak niemowlę :P

Opublikowano

Maj preszysssssss!

Jutro opowiem historię tego zakupu a teraz ruszam w nową generację ;D

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ci co już kupili (w Polsce), napiszcie czy konsola jest made in china/japan i jaki zestaw bundle/golas?

Opublikowano

Do tych co zamawiali w EURO RTV AGD z dostawą do domu - jaki macie status wysyłki na stronie przewoźnika UPS? Póki co u mnie nawet nie ma informacji czy paczka trafiła do sortowni.