Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Halo halo mietku! Melduje ze przed mediamarkt w olsztynie stoją 2 osoby. Sam do pracy jadąc pojechałem na parking. Oddaje głos do warszawy

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 846,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Czyli do 9 pewnie jeszcze troche dojdzie. Mnie dalej zastanawia gdzie musze podbijać żeby dostac konsolę, ktoś wczesniej wspominał o jakiś stoliku przy stoisku blu-ray. W lubelskim MM nie ma takiego stolika. beda pytał pierwszego lepszego pracownika.

Opublikowano

Halo halo mietku! Melduje ze przed mediamarkt w olsztynie stoją 2 osoby. Sam do pracy jadąc pojechałem na parking. Oddaje głos do warszawy

WTF ? już ?

Opublikowano

Sami nakrecacie na forum stanie w kolejkach od 6 rano, to co tu sie dziwic ze ktos sie zalapal na ten bzdurny hajp? ;)

Opublikowano

ide do MM w Rzeszowie , dam znać za 20 min jaka sytuacja:D bez odbioru

Opublikowano
  • Autor

ok ja jestem juz po ponad 6h uzytkowania ps4 i powiem tak wszystko co slyszelismy z USA zlego na temat PS4 ni jak sie ma do mojego egzemplaza cichutko pracuje i wcale sie nie grzeje wydaje mi sie ze x360 i ps3 bardziej sie nagrzewaja i sa cieplejsze niz ps4 czy xone jedyne co to specyficzny dla kazdej konsoli sony do czasow psx/psone dzwiek czytnika;) jesli wiecie o czym mowie ;) slychac jak soczewka zasuwa po szynie ale mi to nie przeszkadza i uwazam za specyficzna i rozpoznawcza ceche konsol sony;P

Opublikowano

A teraz szczerze - grajac sluchasz konsoli, czy dzwiekow z gry?

Edytowane przez czacha79

Opublikowano

Ja nie nakrecam się pojde o 9 30 wczesniej z pracy mnie szef nie wypuści jak bedzie super jak nie też jakoś dam sobie radę:)

Opublikowano

Ja mam zamiar pojechac na otwarcie MM i albo dostane konsole albo nie - jutro startuje w rajdzie off-road i tak nie mial bym czasu na granie :D

Opublikowano
  • Autor

podalem to info dla czepialskich;) mi nie przeszkadza chociaz pamietam pierwszy x360 jakiego mialem i granie w nocy to byla miazga...huk jak z odzrutowca doprowadzal mnie do szewskiej pasjii wiec zainwestowalem w sluchawki a potem wiekszy dysk;)

Opublikowano

Jak tam czy któryś jeszcze z reporterów może podzielić się na żywo z sytuacji przed MM / Saturn ?

Opublikowano

Ja będę mógł za jakieś 30 minut z pod lubelskiego MM o ile uda mi się wejść na forum, bo przekroczyłem już pakiet i internet strasznie mi zamula.

Opublikowano

Dobra auto żony już mi się grzeje. Jakoś 8:30 będę pod MM, więc napiszę co i jak.

Opublikowano

Jak ktoś robi dzisiaj najazd na krakowskiego Saturna, to niech da znać czy jak wychodził ze sklepu, to ja mam jeszcze po co jechać do niego o ~15. To samo z euro rtv agd itp. Z góry dzięki za cynki. Oby konsolomaniaków w Polsce było tylu co na tym forum...

Opublikowano

Euro dało ciała,niby wysłali wczoraj kurierem ale jak dzisiaj dzwoiłem do UPS to okazało sie ze nawet nie mają jeszcze mojej paczki i będzie dopiero w Poniedziałek

Opublikowano

Ciekawe czy podobna akcja będzie z odbiorem w sklepach. Niby wg maila od 14 ma się odbierać...

Edytowane przez balon

Opublikowano

Ja ostro koczuje, na razie jestem jeden jedyny pojep pod sklepem.

Zobacz ile osób jest od drugiej strony sklepu pod drugim wejściem :P

Opublikowano

jeszcze tylko godzina do otwarcia. jejciu, jak ten czas od e3 zleciał...

Opublikowano

Piszcze przy okazji jakie miasto / market