Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nowa ksiazka AS'a, powrot Geralta!

Featured Replies

Opublikowano

Skończyłem. Czytało się lekko i przyjemnie, klimat z poprzednich części cyklu został zachowany, ale... Miałem wrażenie, że Sapkowski połączył w jedno kilka opowiadań i później na siłę starał się sensownie wytłumaczyć wszystkie wątki. Końcówka jest przewidywalna i rozczarowuje. Raczej nie wrócę do ,,Sezonu burz" - książkę już sprzedałem - ale spodziewałem się czegoś gorszego, więc nie jest tak źle.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 20,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i jak? Dawajcie jakieś bezspoilerowe opinie.

• Jak się z Allegro zamawiało, to wczoraj do paczkomatów już dostarczali. Też przeczytałem, jak najbardziej polecam, nie chcę nic spoilerować, ale powiem, że bardziej w stylu opowiadań czy tych "przygod

Opublikowano

Z forum CDP:

Witam wszystkich! To pierwszy mój post na tym forum :)/>

Czy wasze egzemplarze Sezonu burz też mają już wszystkie krawędzie wytarte do białości, bo SuperNOWA poskąpiła porządnego druku? Czy, podobnie jak ja, posiadacie cały cykl wiedźmiński w pierwszej szacie graficznej (tej z białą okładką i prostymi paskami w pojedynczym kolorze jako tłem do tytułu)? Czy przeszkadza wam, że nowa okładka ani trochę nie pasuje do starych?

Jeśli odpowiedzieliście twierdząco na chociaż jedno z tych pytań, to przedstawiam wam rozwiązanie: obwolutę kompatybilną z pierwotną szatą graficzną SuperNOWEJ. Wystarczy wydrukować podlinkowany obrazek na kartce A4 i odciąć górną część kartki, a pozostałą częścią obłożyć swój egzemplarz Sezonu burz.

A oto okładka:
u8OSmFU.jpg

Opublikowano
  • Autor

Lepiej by wygladala okladka dla tego nowego "bialego" wydania wiedzmina ;) ale i tak propsy za przygotowanie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem właśnie po lekturze, bardzo jestem rad, że miałem znowu możliwość spotkać Geralta i mam cichą nadzieję na bycie świadkiem kolejnych jego przygód, zarówno tych papierowych jak i wirtualnych.

Aczkolwiek epilog uważam na niepotrzebny Sapkowski twierdził, że historia białego Wilka jest już właściwie zakończona, a takim zagraniem daje wyraźne sygnały, że "opowieść trwa, historia nie kończy się nigdy", właściwie się nie dziwię, bo CDP Red naprawdę godnie przypomniał Wiedźmina całemu światu, a dla mnie jest to jeden z bohaterów, których po prostu zapomnieć się nie da i nie chce :)