November 23, 201312 yr ogląda ktoś? trzeci sezon pojawi się w styczniu: http://www.youtube.com/watch?v=MRtwqdQ6UdI
November 23, 201312 yr Author jedna z bohaterek chyba przejawia w pewnym momencie skłonności lesbijskie, ale nie. jeśli szukasz czegoś o lesbijkach to polecam "the L word". Edited November 23, 201312 yr by tk___tk
November 23, 201312 yr Ach, właśnie pomyliłem, bo kiedyś kumpela mi polecała jakiś serial o lesbach i myślałem że to właśnie to.
November 23, 201312 yr Przecież ten serial to bardziej babskia wersja sexu w wielkim mieście z jeszcze brzydszymi i głupszymi babami. Uroda głownej bohaterki serio boli, podobnie jak głupota tych serialowych bab. Do tego stopnia, że przestaliśmy to oglądać po kilku epach, a może aż 1 sezonie.
November 23, 201312 yr Author bo w telewizji zawsze wszyscy muszą być piękni. poza tym nie wiem o czym piszesz bo nigdy nie oglądałem "seksu w wielkim mieście".
November 23, 201312 yr Próbowałem to oglądać, ale decyzje i zachowania bohaterki zaczęły mnie dość szybko wnerwiać, a fabuła znudziła.
November 23, 201312 yr bo w telewizji zawsze wszyscy muszą być piękni. poza tym nie wiem o czym piszesz bo nigdy nie oglądałem "seksu w wielkim mieście". ta ja wiem, ale idzie sie porzygać jak głowna aktorka któryś raz bez ostrzeżenia pokazuje swoją brudną dupe więc polecam Ci własnie sex w wielkim mieście, tak samo w(pipi)iające jak girls z tym, że z twarzą konia
November 24, 201312 yr Author nie widzę podobieństwa. chyba, że mówisz o zosi mamet, ale ona nie jest główną bohaterką.