Opublikowano 29 listopada 201311 l Temat do zamknięcia - znaleziono graffika, który pracował przy kilku hollywódzkich produkcjach i zgodził się za symboliczne 5000 dolarów zrobić logo. Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi Edytowane 14 września 20168 l przez Zajcik
Opublikowano 29 listopada 201311 l Szaden już szuka frajera, który mu zapłaci zamiast po prostu koleżeńsko pomóc... Jestem grafikiem. Zrobiłem Ci logo. Za darmo. Mam nadzieję, że pomogłem!
Opublikowano 29 listopada 201311 l Font darmowy, więc żadnych praw autorskich nie łamiesz. A coś takiego w gimpie bardzo szybko można zrobić. Wybrałem najfajniejsze tło z możliwych. Edytowane 29 listopada 201311 l przez Andreal
Opublikowano 29 listopada 201311 l Proponuję zmienić tło na jakąś zaniedbaną ścianę i będzie jeszcze lepiej.