Jump to content

Telewizor do PS3 32" 720p - do 1000zł jaki?

Recommended Posts

Jak w temacie, poszukuję dobrego telewizora 720p w 32 calach, którego będę używał tylko do PS3. Mogę przeznaczyć do 1000zł (może być używany). Zależy mi oczywiście na dobrej jakości obrazu i najważniejsze - małym lagu i dobrym odświeżaniu. Jaki możecie mi polecić telewizor do tej ceny?

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

W tej cenie nie znajdziesz takiego. Po pierwsze to 720p nowych to chyba już nie produkują, a jeśli to na pewno są to budżetówki. Po drugie używany TV przy obecnej żywotności sprzętu to słaby pomysł. Chcąc nie chcąc, lepiej jednak te 1080p.

Chciałbym w końcu rozwiać swój dylemat:

Co będzie lepszym wyborem do PS3? Monitor 24" FullHD do 800zł czy telewizor 32-40" 720p/1080p do 1100zł? Słyszałem, że jakość obrazu PS3 na monitorze nie jest za ciekawa ze względu na marny upscalling. Jak to będzie z telewizorem (obawiam się lagów)?

Rozważam też trzecią opcję: kupno plazmy ok 40" w 720p, również do 1100zł (może być używany). Czy to będzie najrozsądniejszy wybór?

Wiem, że mój budżet jest mocno ograniczony, i jedyne, czego obawiam się w telewizorach za tę cenę to występowanie lagów i opóźnień. Słyszałem również, że plazma do gier jest najlepsza.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać w Polsce Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako "RODO", "ORODO", "GDPR" lub "Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych"). W związku z tym prosimy o zapoznanie się ze zaktualizowaną Polityką prywatności Privacy Policy.