Opublikowano 25 grudnia 201311 l Witam, pracuję powoli nad platynką w GTA i mam małe problemy z trofeum za przejście gry na 100%, mianowicie: - jak podczas wspólnego spędzania czasu zagrać w tenisa i rzutki? Gdy Trevor, Michael i Franlin spotykają się razem, na mapie mam dostępne jedynie bary, streatptease, golf i bodajże kino, rzutki oraz tenis w ogóle się nie wyświetlają... - jak skutecznie rozegrać 9 dołów w golfie w przewidzianej lub mniejszej ilości uderzeń? Będę wdzięczny za pomoc, pzdr
Opublikowano 25 grudnia 201311 l Graj Michaelem i wtedy zadzwon po n.p. Franklina, Tennis powininen byc dostepnyz Golfem ci nie pomoge, za pierwszym razem mi wpadlo trofeum bez zadnego wysyliku
Opublikowano 19 listopada 201410 l A może jakaś ustaweczka w piątek pod trofea ? Np wyścigi ? Są chętni ?
Opublikowano 23 listopada 201410 l Ja sie chętnie pisze na ustawkę pod trofiki za wyścigi w online[emoji4] Jestem online dzisiaj od 18. Przydałyby sie jeszcze 2 osoby, żebyśmy mogli tez rajdy z pilotem ogarnac[emoji3]
Opublikowano 11 kwietnia 201510 l Jak ktoś gra na PS4 to proszę o pm bo potrzebuje pomocy, regularne granie on line pod trofea.