Opublikowano sobota o 21:343 dni Jako że jaram się kolekcjonowaniem giereczek to strasznie mnie kusi i mam nadzieje że wyjdzie tego więcej niż 10 gier na start bo będzie porażka sprzedażowa. Te pudełeczka jak z ery VHS lat 90 to przecież coś pięknego, zestawik z Metal Slug i Samurai Showdown, mam nadzieje że dadzą radę wydać wszystkie Metal Slugi.
Opublikowano poniedziałek o 19:571 dzień Jak by ktos chcial to Euro juz zbiera pre-ordery (849zl za czarna):http://euro.com.pl/retro-konsole/neogeo-aes-plus.bhtmlJest jeszcze wersja biala (anniversary edition) z Metal Slugiem w zestawie za 1299zl. Same gierki po 340zl a memorka za 130.
Opublikowano wczoraj o 03:58 1 dzień Posralo, serio? Porównaj cenę danej gry (tytułu) teraz a tej którą oni wypuszczą - przepaść.Stronę wcześniej gira dał takowe porównanie.