Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Debesciaki 2013

Featured Replies

Opublikowano

Zapuscilem sie. :/ 2013 to moze z 12 filmow widzialem, mam czas zeby nadrobic. Niech mod zrozumie, ze sa ludzie zarobieni i chcacy byc na czasie, na koniec stycznia skasuje sie topic i nara.

Do rzeczy - wymiencie dekarzowi 10 filmow z gatunku "musze zobaczyc". Gatunek niewazny, tylko zeszly rok wchodzi w gre.

Dzieki. Nie ufam filmwebom czy imdb tylko fpsxe!

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeszcze nadrabiam kanał screen junkies, ale to mnie zniszczyło -    http://www.youtube.com/watch?v=8WKgNyvsNDM  

Opublikowano

Poprzedni rok to "nic nie muszę".

Opublikowano

Dziewczyna z Szafy

Opublikowano

Jagten

Opublikowano

Moje konto na filmweb mówi że najwyżej oceniłem Drogówke w tym roku, a reszta to jakieś przeciętniaki.

Opublikowano

Nie wiem co lubią dekarze, epicki rozmach, krwawą jatkę czy skromny dramat. No ale chętnie pomogę i wymienię 9 moim zdaniem "musisz obejrzeć".

1: Drogówka - mocne i polskie, Smarzowski świetnie pokazuje dlaczego tutaj jest jak jest.
2: World War Z - Brad Pitt, babka z The Killing, zombie i muzyka Muse. To musiało się udać, ale książka jak zwykle lepsza.
3: Iron Man 3 - kolejny udany akcyjniak z Downey Jr. Zabawny i głośny. Jeśli nie widziałeś wcześniejszych to polecam seansik z trylogią.
4: Niepamięć - Tom Cruise, Olga Kurylenko i wspaniałe widoczki. Solidne sci-fi.
5: Grawitacja - Clooney i Bullock walczą o życie w kosmosie. Wizualny i klimatyczny mistrz 2013 roku.
6: Minionki rozrabiają - tarzałem się ze śmiechu po dywanie, świetna animacja.
7: Wyścig - Lauda, Hunt, Formuła 1 i te sprawy. Ciekawa historia i świetnie nakręcone wyścigi.

8: Martwe zło - solidnie zrealizowana krwawa jatka. Domek w lesie, obudzone zło i te sprawy.
9: Hobbit: Pustkowie Smauga - wiadomo, pewniak jak się lubi te klimaty i widziało jedynkę.

10 nie zebrałem. Mnóstwo było gniotów w 2013, poza tym nie wszystko dałem radę obejrzeć. Mam nadzieję że pomogłem.

Opublikowano

nvm

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Wedle tego co widziałem najlepsze to :

Labirynt, Mama, Martwe zło, Lego Batman the movie :P i Dom bardzo nawiedzony.

Mozna jeszcze dodać Snitch i Wielki Gatsby, ale to drugie to bardziej za zdjecia i muzykę.

Generalnie rok słaby....

Opublikowano

django, only god forgives, ogólnie imo kiepski rok, w roku 2013 byłem tylko dwa razy w kinie.

Opublikowano

Bez kitu ja tez chyba bylem tylko na drogowce i na labiryncie. Oba filmy polecam, reszty nowosci nie widzialem xdddd

Opublikowano

nie sposób się nie zgodzić

Opublikowano

Winner, Best Actor in a Motion Picture - Drama: Matthew McConaughey for Dallas Buyers Club

<okej>

leto też zgarnął za cross-dressing i dietę cud.