Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz...?

Featured Replies

Opublikowano

Z okazji, że jest już nas w PL grubo ponad 10, zakładam tak jak na innych systemach. Pomocne także będzie np przy cioraniu online np w MK8

Ja obecnie gram w Lego City Undercover. Ta gra gniecie kule. Jest ogromna z kozackim humorem, który mnie co chwilę rozbawia. Dużo skakania, eksploracji, sekretów. Gra na wiele godzin. Obecnie mam niecałe 6 h przegrane i jakoś 5 % postępu. Dla miłośników platformówek i fanów GTA :) must have.

Na zmiane z Lego masteruję Mario 3d World.

Z okazji, że jest już nas w PL grubo ponad 10, zakładam tak jak na innych systemach. Pomocne takrze będzie np przy cioraniu online np w MK8

Ja obecnie gram w Lego City Undercover. Ta gra gniecie kule. Jest ogromna z kozackim humorem, który mnie co chwilę rozbawia. Dużo skakania, eksploracji, sekretów. Gra na wiele godzin. Obecnie mam niecałe 6 h przegrane i jakoś 5 % postępu. Dla miłośników platformówek i fanów GTA :) must have.

Na zmiane z Lego masteruję Mario 3d World.

Edytowane przez balon

• Odpowiedzi 85
  • Wyświetleń 53,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ekhem...nie chce sie czepiac ale piszemy "także".

• Gram w "Kupic Wii U czy nie?"

• Wróciłem do ogrywania Mario Kart 8 po zakupieniu Season Passa. Gram multika z bratem na splitscreenie. Powiem tak: nie było i nie ma gry która dostarczalaby więcej frajdy w tym roku, a przynajmniej z

Opublikowano
  • Autor

Ekhem...nie chce sie czepiac ale piszemy "także".

Uaaa no wstyd... już poprawione. Niestety umysł ścisły czasami powoduje u mnie takie kwiatki;) Jak już zabrałeś głos to mogłeś chociaż napisać w co teraz grasz.

Opublikowano

Pikmin 3, ponad 10 godzin na liczniku jak dotychczas, stara dobra szkoła Nintendo. Oni są mistrzami w backtrackingu ;)

Edytowane przez S_600

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Super Mario 3d world- genialna gra

Oraz  New Siper Mariio Bros U z Luigi U - tu więcej nerwów tracę ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wii Party U z dzieciakami (6/8). Jeszcze lepsza niż poprzednia, minigierki z padletem i bez, morze trybów i ogólnie, fajna gra. Jak sie ktoś na posiadówkach ze znajomymi obegrał Sing Starem to też polecam.

Opublikowano

Właśnie skończyłem Assassin's Creed 4 (przeszło 90% gry ) Ciekawa odsłona, lepsza niż część 3. Ciekawe ile w tym prawdy że piątka będzie się rozgrywać w Rosji. Teraz zaczne maglować Donkey Konga: Tropical Freeze.

Opublikowano

Super Mario 3d World ale na razie słabo coś choć już jestem po napisach końcowych i wiem że to jest świetny tytuł. Cel 100% czy wykonam ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Batman Arkham City, ponad 30 godzi i ciągle mi mało. W kolejce czeka The Wonderful 101.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie Marian 3D World, czyli geniusz nr 1 i Metroid Prime - geniusz nr 2. Będę grał w nie do oporu, a później jakaś Zelda i Mario Kart 8. :)

Opublikowano

Na konec Star world w Mario spodziewałem się bossa ale jednak .... więc teraz czas na mały hardcore :D

Edytowane przez Xord

Opublikowano

Aktualnie SM3DW - masteruje kolejne światy, Mario Kart Wii z Rodziną ( :) ),Trine 2. Donkey Kong musiał ustąpić miejsce w kolejce MK8. Już nie mogę się doczekać!

Edytowane przez kant1983pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Super Mario 3D World - większy fun factor

Super Mario Bros U - więcej rzucania mięsem :P

Obie to świetne gry. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na Wii U mam takie hiciory jak Super Mario 3D World i Donkey Kong Tropical Freeze, ale aktualnie najwiecej zagrywam sie w Nes Remix - mam juz ponad 7 godzin na liczniku, a gry jeszcze i tak nie ukonczylem.

Edytowane przez saptis

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Staram się masterować Super Luigi Wii U, a tak Mario Kart 8, Brain Age :P od czasu do czasu Monster Hunter 3

Opublikowano

yve8ure4.jpg

To moja obecna gra, średnio mi się podoba nw jak wam

Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Aktualnie przy kontuzji i niemozliwosci gry w pilke, ostro trenuje z Your Shape Fitness 2013, co by forme utrzymac, no i gdzies tam podczas meczy troche zaczelem Zelde WW przechodzic. Absolutnie nie mam teraz czasu na MK8 czy 3D World i dopiero za ok 2 miesiace zaczne sie pojawiac regularnie w MK8 online.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio gram głównie w Mario Kart 8, Zelda Wind Waker HD i Warioland 4.

Opublikowano

Ostatnio gram tylko na Wii U, najwiecej zagrywam sie w kapitalna Zelde Wind Waker HD - gre mialem juz na GameCube i ukonczylem ponad 10 lat temu, ale teraz odkrywam ja na nowo - okazalo sie, ze jest wiele rzeczy, o ktorych wogole nie wiedzialem. Kapitalna i niesamowicie rozbudowana gra !

Ponadto gram jeszcze w Mario Kart 8 - przechodze turnieje w singlu na trzy gwiazdki, poki co 50cc.

Opublikowano

Ostatnio gram tylko na Wii U, najwiecej zagrywam sie w kapitalna Zelde Wind Waker HD - gre mialem juz na GameCube i ukonczylem ponad 10 lat temu, ale teraz odkrywam ja na nowo - okazalo sie, ze jest wiele rzeczy, o ktorych wogole nie wiedzialem. Kapitalna i niesamowicie rozbudowana gra !

Ponadto gram jeszcze w Mario Kart 8 - przechodze turnieje w singlu na trzy gwiazdki, poki co 50cc.

Jw oba tytuły, pierwszy kontakt z Zeldą im dalej tym bardziej się wkręcam, Zelda to coś zupełnie innego zero podpowiedzi rożnorodność tylko WiiU.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie Pikmin 3 a w formie retro wspomnień zajrzałem do szafy gdzie dumnie miedzy generacjami konsol GCN - WII - WII U spoczywają 2 pierwsze części.

PS: Wind Waker masterpiece gra na 70-80 godzin a ma bardzo niski poziom trudności, najlepsze że coraz bliżej końca a tu świat i jego zawartość mnie przytłaczają ilością i różnorodnością. Wrażenie nie małe po tych 11 latach kiedy to ją kończyłem w 100% świetna wirtualna przygoda.

Edytowane przez Xord