Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tomb Raider - Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

ktoś gra może jeszcze?

chciałem zrobić platyne, ale do multi brakuje trofeów, a mało osób w to gra

ogólnie z tego co widze ciężko zrobić platyne w TR

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 8,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok glitch działa.   Mając level 60 należy najechać na generała w Solari, zmienić na Survivors wciskając trójkąt. A następnie wcisnąć X + Trójkąt, gra przejdzie znów na Solari i pojawi się opcja za

• Uff fabuła ukończona w 100% wszystkie trofea wpadły za pierwszym podejściem, wróciłem do Shanty Town i znalazłem pięciu debili którym chciało się wejść na krawędź. A już myślałem że będę musiał powtar

• fredybizkit
    fredybizkit

Jest tam miejsce do którego nie przeniesiesz sie tym transportem z ogniska tylko sam musisz tam dojść, prawdopodobnie tam nie zdobyłeś.

Opublikowano

wszystkiego :)

problemem jest to, że w niektórych rozgrywkach czekam w lobby i nikt nie przychodzi i nie da sie meczu rozegrać

chyba po prostu odpuszcze platyne i wracam do TLOU

Opublikowano
  • Autor

Poszukaj na tej stronie którą ci dałem. Tam jest forum i ludzie szukają współgraczy. 

Do multi potrzebujesz jednej osoby. Pamiętam że na PS3 tak było i nawet we dwóch dało się rozegrać mecze. Ja już TR nie mam. 

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Poszukuje osoby do boostowania Lv60. Mecz prywatny, mapa podziemie, - wychodzimy na środek i strzelamy do siebie z granat Nika. Ktoś jest chętny?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem że odkopuje stary temat, ale szukam osób chętnych do wbicia trofików w multi szczególnie o wygrane gry rankingowe i 60lvl chętnych zapraszam UsioPL, tylko dajcie znac że chodzi o TR

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja również odkopuję temat - z uwagi na fakt, że Tomb Raider: Definitive Edition zawitał w usłudze GWG na XO szukam osób chętnych do ustawek w prywatnych meczach w celu powbijania wszystkich możliwych osiągnięć w gdzie wieloosobowej. Proszę o prywatne wiadomości za pośrednictwem forum lub bezpośrednio przez konsolę. Jeżeli chodzi o najbliższe dni ja mogę pograć w godzinach:

18.09.2015 r. - 21:00 ~~ 00:00
19.09.2015 r. - 16:00 ~~ 00:00
20.09.2015 r. - 16:00 ~~ 00:00

Mam nadzieję, że kogoś zainteresuje ten temat i opanujemy jedne z najgłupszych osiągnięć w trybie wieloosobowym.

Opublikowano

Ktos chetny na jakis boosting na PS4? Aem_PL