January 28, 201412 yr Przeglądając foldery z screenami trafiłem na coś takiego był to ostatni boss w NARC i tak mnie naszło co tam jeszcze bardzo poku.rwionego widzieliście w grach. Wiadomo, że gry od Sudy to pierwsza rzecz jaką przychodzi mi do głowy albo god hand i chociażby pierwsze poważne starcie: Również cała Bayonetta to jeden poku.rwienczy cyrk ale co tam jeszcze fani chińskich gierek mają pole do popisu Proszę moda o zmiane literówki w nazwie tematu na szalony czy co tam chcecie Edited January 28, 201412 yr by _Be_
January 28, 201412 yr ja to kojarzę tylko easter eggi co robiły WTF na japie. z ostatnich gierk to mnie diablo 3 ubawiła kaprysowem już takich molochów jak fallouty lub postale nie wylicze
January 28, 201412 yr w jakim znaczeniu szalony? z jednej strony jeden z dziwniejszych ataków w bijatykach, ZA WARUDO!!! w starym i w nowym wydaniu Edited January 28, 201412 yr by Yano
January 28, 201412 yr Szalony w sensie poryty był Postal 2. Gra była tak chora i momentami działy się takie akcje, że boję się pomyśleć, co mieli w głowie twórcy tej gry.
January 29, 201412 yr jedna z fajniejszych animacji z killer 7. jak ogladalem to pierwszy raz to bylo kompletne zaskoczenie.
February 2, 201412 yr Wbijanie noworodkowi gałek ocznych w Harvesterze na PC Mysle, że na tym można zakończyć temat Edited February 2, 201412 yr by ornit