Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

nvm

już znalazłem :f

Edytowane przez koval

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 365,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Worms Battlegrounds za 15zł. Fajna oferta. Ktoś by wziął, żeby pograć? Hum? :P

Opublikowano

Warto bardzo. 

Opublikowano

Kupiłem od razu, chociaż mam na steamie Gold version i platyne na vicie xD kocham te grę i wbije chętnie calaka na x1 <3<3 guacamelee to moja osobista 10/10 która zacząłem przechodzić jeszcze raz od razu po ukończeniu. A potem jeszcze raz :banderas:

Opublikowano

Dzięki. To pewnie wezmę.  A to DLC za 8 zeta to coś sensownego? Z tego co znalazłem, to nowe postacie i nowe umiejętności.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

worms i guacamelee byly w goldzie, ja chyba wezme LA cops bo akurat mam resztke na koncie, zobaczymy czy taki kiepski jak pisza ;)

Opublikowano

Ori jest tansze o 50%. Niestety nie wiem jak dlugo bedzie trwac promocja.

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Kusi strasznie :obama:

ale z drugiej strony niedługo wychodzi definitive edition... wiadomo, czy to będzie osobny tytuł na markecie, czy będzie można pobrać jako DLC? 

Opublikowano

Akurat polowałem na Ori <3

Swoją drogą dziwne, że na marketplace z poziomu konsoli nic nie jest napisane o promocji. Niedorobiony jest ten sklepik strasznie, jak był Black Friday to też zero informacji o promocjach. Taki Wolf nawet na stronie xbox nie wyświetlał mi się, że jest przeceniony.

Opublikowano

Będzie dlc i jako osobna gra, więc jak jest -50% to brać.

Akurat polowałem na Ori <3

Swoją drogą dziwne, że na marketplace z poziomu konsoli nic nie jest napisane o promocji. Niedorobiony jest ten sklepik strasznie, jak był Black Friday to też zero informacji o promocjach. Taki Wolf nawet na stronie xbox nie wyświetlał mi się, że jest przeceniony.

Przecież na głównej masz po prawej stronie kafelek z promocjami :P

Opublikowano

Będzie dlc i jako osobna gra, więc jak jest -50% to brać.

To biorę :obama: Spencer taki dobry, najpierw SMB, potem Guacamelee, a teraz Ori :banderas: kocham Xboxa! Dobrze, że wczoraj Isaaca na Vitę nie kupiłem, bo bym nie miał już za bardzo za bardzo za co Oriego kupić :obama:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Chodzi Ci o kafalek z Deal with Gold/Games with Gold? O Ori nie ma tam żadnego info - właśnie sprawdzałem, o Black Friday też nic nie było.

Tam są tylko te żniżki tygodniowe i gry do pobrania z Golda.

A kolejna lipna sprawa, szkoda, że z poziomu Xone nie można kupować gier/dlc z X360 ze wstecznej.

Opublikowano

Wszystko za to możesz zrobić z poziomu xbox.com i chyba appki xbox one

Opublikowano

W kalendarzu nie ma informacji o promocjach?

Opublikowano

Nie kupisz gierek z x360 na apce x1, a przynajmniej SMB nie mogłem kupić

Opublikowano

Ja nawet tego kalendarza nie widziałem. W jakiej części dasha jest?

Opublikowano

To jest dodatkowa apka. Ja go kiedys znalazlem w apce z preview.

Opublikowano

Ok. To trzeba zajrzeć do apek.

Opublikowano

Przez stronkę też ostatnio nie mogłem kupić pierwszego ME - "tylko pakiet". To samo jak sprawdzałem dlc do Girsów, brak ceny - "tylko pakiet".

Opublikowano

Slupek bo musisz wybrac gre z sekcji X360 a nie xbox one. Przy xo zawsze bedzie "tylko pakiet".

Opublikowano

Jeszcze wczoraj nie mialem w co grac, a dziś...kodzik na gearsy 2, Ori i Tumb Raider. Dobrze mi tu z Wami

Edytowane przez S_600