February 16, 201412 yr Witam, otóż mam problem, włączam normalnie fifę, wybieram język i potem pokazuje się ten screen z Messim, gdzie trzeba nacisnąć X, żeby jakby zacząć grę/pokazało się menu. Problem w tym, że po naciśnięciu X nic się nie dzieje, kręci się ta ikonka ładowania w lewym dolnym rogu i tak się kręci w nieskończoność. Nigdy nie miałem takiego problemu, wczoraj jeszcze normalnie wszystko działało. Wyłączyłem i włączyłem konsole i dalej to samo. W czym może być problem? Pomocy
February 16, 201412 yr Też to miałem, olałem temat, wyłączyłem konsole i grę, wróciłem następnego dnia i było ok. FIFA 14 przy ładowaniu łączy się z serwerami EA, może mają akurat jakąś konserwacje, albo coś im się popsuło (bo próbuje nawiązać połączenie, jeżeli masz net - kiedy go nie masz, to od razu przechodzi do menu z informacją, że nie ma połączenia z serwerami). Odepnij się od netu i spróbuj ponownie, jak Ci zależy pograć już teraz
February 17, 201412 yr u mnie to był problem z DNSami. Z tymi od providera laczenie z serwerami, bądź dolaczanie do kumpla trwala czasami 2-3 minuty. Zmienilem na googlowskie i od tamtej pory wszytsko działa bez zarzutu.
October 28, 201411 yr Mi się wydaje że to zależy o konwersacji serwerów EA, poprostu może mieli jakiegoś Update lub mieli za duże przeciążenia serwerów na co wpłynęło tamto zawieszenie.