Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ha, ha, ha. Tyle beki z 81 dla inFamous, a podkonsola nie ma ANI JEDNEGO lepiej ocenianego exa :rofl:

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

no pastgenowe wg klapow dead rising 3 wydane pol roku temu ma 79%, o cale 2% mniej

tu moc nadkonsoli, calkowicie nextgenowa grafa, silnik i 2% wiecej, klapy sie pukają po kątach w PS Home, generacja wygrana, rurki wygrały, xbox go home.

w sumie jakbym czekał pół roku na cokolwiek innego niż indyk z plusa też bym sie cieszyl ;)

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Moglem wziac jak elita Xboxa, a tak to sie tarzam z peasantsami w gownie.

Supcio.

Dzieki easye!

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

lol Titanfall ma wieksza srednia niz pedalek ? xD wspolczuje klapom, tyle hajpowania, a wyszlo jak zwykle

Opublikowano

boję się, ze MaZZeo cos sie stało :(

Udlawil sie ze smiechu raczej.

Z eksajtu serce nie wytrzymalo.

Opublikowano

Moglem wziac jak elita Wii U, a tak to sie tarzam z peasantsami w gownie.

Supcio.

Dzieki easye!

naprawiłem to dla Ciebie

Opublikowano

Bez kitu, co by nie mowic WII U ma najlepsze gry generacji. kiedy wychodzi Mario Kart?

Opublikowano

W maju.

Sam najpierw kupię Wii U zanim dobiorę się do tych nędznych next genów. Mario World 3D, Wonderful 101, no i niech wyjdzie nowa Zelda na gwiazdkę i jest mistrz.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Sony nie posmarowało czy co :(

Opublikowano

Nintendo ma same exy teraz wiekszosc 90+\100 ale chooj nintendo umiera i na lini pochyłej

Opublikowano

bo teraz jest taki nowy gatunek czlowiek homo sapiens pedau ktory woli gry 7/10 od gier 9/10.

Opublikowano

O ja glupi, a sie smieli ze mnie jak bylem tym jednym z 5 ludzi w polsce co kupili wii u na premiere

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Multiplatformy sa lepsze na PC a jesli ktos lubi indyki to dodatkowo PC z ofertami w cyfrowej dystrybucji wydaje sie byc zbawienny.

fix'd

Nintendo ma same exy teraz wiekszosc 90+\100 ale chooj nintendo umiera i na lini pochyłej

Ale podobno siadanie z lampką wina przy kominku do konsoli nintendo nie ma klimatu tak jak na elitarnym PS4 na które wychodzą same hardcorowe, wymagające i nowatorskie exy AAA z wielomilionowym budżetem

Opublikowano

Chcialbym zobaczyc wlasnie tych hardcorow co maja wykrecone ratio w b4 i killzonach czy zbiora gwiazdki bez poradnika w new super mario u. (pipi)ilem w tej grze wiecej niz w przy god of war na tytanie i gearsach na insane z botem przy raamie

Opublikowano

Chcialbym zobaczyc wlasnie tych hardcorow co maja wykrecone ratio w b4 i killzonach czy zbiora gwiazdki bez poradnika w new super mario u. (pipi)ilem w tej grze wiecej niz w przy god of war na tytanie i gearsach na insane z botem przy raamie

Bardziej niz weteran w World at War ? Bo musze wiedziec czy podchodzic do maksowania tego Mario :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Adi, ale czemu nie rozumiesz ze niektorzy nie lubia grac na PC lub ich nie mają?

Nie mam PC, mam iMaca, sluzy glownie do obrobki zdjec i typowych zadan biurowych do ktorych sluzy PC, do calej reszty mam ipada.

Postawilem na nim Windowsa 7, ale nie gra mi sie tak wygodnie jak z paden w reku na kanapie...rozumiesz?

Jaki jest sens co seans przenosic calego towera do "nowoczesnego" salonu ktory pasowalby jak MaZZeo do pada od PS4.

Moze inni maja prace, rodzine, inne zajecia a wolny czas ktorego nie jest duzo nie chca spedzac garbiac sie przed monitorem, przepinajac kable po przyniesieniu towera do salonu.

Czemu inni patrza na innych przez pryzmat siebie, wiem ze jestes graczem PCtowym i dodatkowo interesuje Cie rozgrywka zdecydowanie bardziej hardcorowa niz granie na konsoli.Nie wiem tylko co robisz na takim forum skoro i tak exy na konsole cie nie interesuja.

Opublikowano

Bardziej niz weteran w World at War ? Bo musze wiedziec czy podchodzic do maksowania tego Mario :D

Nie wiem jak NSMBU, ale w 3D World dodatkowe plansze to hardcore

Opublikowano

Każdy Mario jest ciężko do wymaksowania :D Easy to play, hard to master. Na gwiazdkę kupuję sobie SMG 2, nie ma bata.

Opublikowano

SMG2 jest przegenialne. Najlepsza gra z Mario, czyli najlepsza gra wszechczasów :)

Opublikowano

Ciekawe czy przebije wyśmienitą jedynkę. Sądząc po opiniach, tak. Niemniej chciałbym aby w końcu zrobili bardziej otwartego Mariana, coś jak 64.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nuda, nuda, nuda. :(

Opublikowano

Nie ma shitstormu z powodu 81 Drugiego Syna. Mam złe przeczucia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.