Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ano, w tej sekundzie na twitchu jest wiecej widzów z MGS 4, aniżeli z TF xDDD

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Pamietam Adi jak pisales ze o Titanfallu ludzie na pc nie beda pamietac, i tu zgoda, sa lepsze fpsy na PC.

Call of Duty to tez raczej marka konsolowa, glownie Xboxowa, chodz wywodzi sie z PC, tyle ze nawet wtedy miala godnego rywala czyli serie Medal of Honor.

Nie do konca jestem z tego za(pipi)a Adi, jestem ze Swidnika ale najblizsza cywilizacje mam w Lublinie :-D, teraz chociaz mi Saturna niedaleko otworzyli, bede musial sie wybrac do niego na urlopie(takie zboczenie, poogladac elektronike-cos na wzor zboczenia kobiet i ich torebek czy bucikow)ale na stale przebywam w Irlandii.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

PS3 mieli albo mają Don, Daddy, MaZZeo itd. i nikt nie powie że są obiektywni.

Jestem bardziej obiektywny niż ktokolwiek z Was. Nie moja wina, że 90% sonoklapów czyta wybiórczo co 10 słowo co 3 posta.

Opublikowano

PS3 mieli albo mają Don, Daddy, MaZZeo itd. i nikt nie powie że są obiektywni.

Jestem bardziej obiektywny niż ktokolwiek z Was. Nie moja wina, że 90% sonoklapów czyta wybiórczo co 10 słowo co 3 posta.
Przyznac trzeba ze idziesz w dobrym kierunku Don, ale do obiektywizmu Ci jeszcze brakuje tyle ile klapkom do mozliwosci wylaczenia diody Led w padzie.

Edyta

Nowy Assasyn zapowiedziany, wybieramy sie teraz do Francji.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

I to ledwo. Taki to mesjasz ratujący Xbone.

Rozumiem, że chodzi o VGC, ale... ledwo?

2x więcej w USA, praktycznie tyle samo w EU co PS4 pomimo tego, że jest tylko w niektórych krajach - tydzień wcześniej było 1 do 2 czy 3.

Sprzedaż podskoczyła niby o ponad 100%, więc to nie jest "ledwo". TF jest system sellerem Xone, ciekawe tylko czy krótkoterminowo czy na dłużej.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

tylko Xboty będą mówić że to mesjasz bo tak napisali w opłaconych reckach :D

jezu adi Ty masz ostatnio killing spree ze ja pyerdolę.

Ten temat to juz nawet nie Wars, to juz istne Destruction Derby

Opublikowano

I to ledwo. Taki to mesjasz ratujący Xbone.

Rozumiem, że chodzi o VGC, ale... ledwo?

2x więcej w USA, praktycznie tyle samo w EU co PS4 pomimo tego, że jest tylko w niektórych krajach - tydzień wcześniej było 1 do 2 czy 3.

Sprzedaż podskoczyła niby o ponad 100%, więc to nie jest "ledwo". TF jest system sellerem Xone, ciekawe tylko czy krótkoterminowo czy na dłużej.

no 2 razy więcej w USA w tygodniu gdy PS4 nic nie miało to jakoś słabo, marketing na ten tytuł musiał być gigantyczny, jakoś nie widzę by MS był zadowolony z tak lekkiego podskoku... ale zobaczymy co będzie w następnych tygodniach, najważniejsze, żeby taka sprzedaż się unormowała

Opublikowano

Tak Figaro, pewnie myśleli, że im do 500 tys. w tydzień skoczy w 13 krajach i są teraz rozczarowani XD

Opublikowano

pierwsze 25 min infamous (oczywiste spoilery, jak ktoś zaraz kupuje gre to niech sobie sam zagra, ale jeśli ktoś jest xbotem i zamierza hejtować gre to niech sobie poogląda)

ja byłem dosyć sceptycznie nastawiony (na kilku gameplayach strzelanie z "laserów" wyglądało dosyć kiepsko i miało wkurzający dźwięk - osobiście strasznie nie lubie strzelania z laserów, dlatego nie lubie filmów i gier w futurystycznym sci-fi. jestem fanem "analogowych" broni z cięzkim pieprznięciem. ale mimo że strzelanie z laserków raczej nada mi sie nie podoba, to jednak zobaczłem sobie te 25 min konkretnego gameplauy wprowadzającego do gry (a nie jakieś randomowe 2 minuty nie wiadomo czego ze środka gry) i przyznam że po pooglądaniu nawet nabrałem ochote żeby zagrać, bo gierka wydaje sie przyjemna (chociaż oprócz laserów to druga rzecz która mi sie nie podoba to animacja biegania i niektórych ruchów postaci - niestety najlepsze gry na ps3 pokazały jak powinna biegać postać, i tutaj niestety jest słabiej)

tak czy srak jak ktoś zamierza hejtowac gre na podstawie tego że ma "tylko" 80% na metatric to niech se zobaczy ten filmik, przynajmniej będzie miał jakikolwiek ogląd syutacji, a nie będzie całkowicie na ślepo hejtował (chociaż wiem że niektóre xboty i tak nie odpuszczą bo na tym polega ten temat)

Opublikowano

Tak Figaro, pewnie myśleli, że im do 500 tys. w tydzień skoczy w 13 krajach i są teraz rozczarowani XD

To już Ty wyskoczyłeś z 500 tysięcy ;)

Opublikowano

tak czy srak jak ktoś zamierza hejtowac gre na podstawie tego że ma "tylko" 80% na metatric to niech se zobaczy ten filmik, przynajmniej będzie miał jakikolwiek ogląd syutacji, a nie będzie całkowicie na ślepo hejtował (chociaż wiem że niektóre xboty i tak nie odpuszczą bo na tym polega ten temat)

80% dostaje pewnie głównie za oprawę, więc wystarczy jak odpalę na youtube.

Opublikowano

nie rozumiem pajgi - w sensie że dobra czy zła oprawa?

bo przecież 80% to całkowicie przyzwoita ocena, ale od wczoraj w tym temacie przewijają sie wypowiedzi w stylu "80% haha najgorsza gra roku" albo "haha jakiś pseudo serwis dał 7/10 - crapiszcze roku! sony fail" od tych samych ludzi którzy tydzień temu mówili "co z tego że pare serwisów dało tytanfalowi 7/10 to nic nie znaczy! to i tak mesjasz!"

ale to console wars wiec czego sie spodziewać

tak czy siak jak dla mnie na jutubie grafaw infamous jest spoko, ale nie powala, pewnie na żywo jest troche lepiej, ale jak oglądałem te pierwsze 25 min rozgrywki to nie grafika spowodowała chęć zagrania tylko włąśnie pozostałe elementy - otwarty świat, możliwości rozwoju, wybory między dobrem a złem (wiele gier tym się chwali ale w większości "wybory morane" tak naprawde do niczego  nie prowadzą, i są zwykłą ściemą, a tutaj zależy od nich rozwój bohatera - to bardzo przyjemne rozwiązanie i pozwala przejść gre 2 raz - jako zły i jako dobry, a jak dla mnie to jest sensowny powód do przechodzenia gry dwa razy - w przeciwieństwie do jakiegoś trophy - rzadko przechodze gre dwukrotnie, a już napewno nie dla gównianych trophy, gra musi mieć konkretne replayaility)

z innej beczki kolejny filmik - skupienie się na graficznych aspetkach nowego MGSa

filmik znudzi każdego kto ma w (pipi)e grafe - jest powolny i skupia się na oglądaniu oświetlenia na kamieniach :P ,

oczywiście wersja ps4, bo gdzie indziej to wiadomo...<_< :P

Edytowane przez Yano

Opublikowano

W sensie oprawa ZNACZNIE podnosi końcową ocenę. Jak by miała oprawę na poziomie exów z XO, to pewnie 70% byłoby dobrym wynikiem. Przypominam, że posiadający całe 2% niższą ocenę DR3 jest crapem.

edit. Yanek wiesz, że ten rozwój bohatera na dwa sposoby był już w 1 i 2? Tak tylko zaznaczam, bo jeżeli to cię nagle przekonuje do tej serii, to ja sam już nie wiem...

Edytowane przez Gość

Opublikowano

DR3 miało niższą o 2% oprawe, aha, jak to obliczyłeś? - nie serio pytam, bo oprawa w tych dwóch grach jest diametrailnie inna - mimo że w jednej masz pseudo otwarte lokacje bez HD a w drugiej całe miasto ze świetnym oświetleniem

i tak pagi - wiem że poprzednie części miały dwie możliwości rozwoju - złą i dobrą, wiem o tym dobrze, a wspomniałem o tym dlatego bo jest to fajny bajer i serio może zachęcać do przejścia gry 2 razy, zwłaszcza takie osoby jak ja które zwykle przechodzą gre raz i już (i powtarzam - odblokowanie trofeum za drugie przejście kompletnie mnie nie zachęca)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

DR3 miało niższą o 2% oprawe, aha, jak to obliczyłeś?

Nie rozumiemy co czytamy, co?

Opublikowano

Wchodzę na recenzje infamous na gamezilli albo gry -online i pełno ludzi krzyczy że recenzent zły bo dał za niską ocenę! Tak samo jest po drugiej stronie barykady jak wyjdzie gra na xboxa i dostaje za niską w mniemaniu ogółu fanów ms ocenę :)  Żal mi tych ludzi i ich inteligencji. Czy wszyscy nie jesteśmy graczami kto wymyślił te sztuczne ściany między jedną a drugą konsolą. Wszystkie te konsole to pc'ty ładnie opakowane. Każda z nich ma jakieś exy. Ktoś woli titanfalla bo lubi strzelanki (JA! ale gram na pc) ktoś będzie wolał sandboxa Infamous bo jest fanem od pierwszej części.

Czy naprawdę ludzie muszą bronić z klapkami na oczach tytułów i czy 7/10 w przypadku infamous albo 7/10 w przypadku Dead Rising 3 to ujma na honorze tych osób ? To gry dobre ale nie bardzo dobre. W sam raz na kilka wieczorów. O co się tutaj podniecać ?

Sorry nie ogarniam tych kłótni i żal mi pieniaczy którzy walczą o to który klocek pod tv jest lepszy.

Opublikowano

Choć Ground Zeroes jest raczej średnim zakupem, to dobry prognostyk na przyszłość - demko od Kojimy było targetowane na PS360, a Phantom Pain już tylko next geny, na szczęście.

Opublikowano

Dobra sprzedaż demka GZ to dobry prognostyk na przyszłość kolejnych płatnych dem i testowania zwieraczy graczy.

Opublikowano

Choć Ground Zeroes jest raczej średnim zakupem, to dobry prognostyk na przyszłość - demko od Kojimy było targetowane na PS360, a Phantom Pain już tylko next geny, na szczęście.

nope, PP też na PS360.

Opublikowano

Dobra sprzedaż demka GZ to dobry prognostyk na przyszłość kolejnych płatnych dem i testowania zwieraczy graczy.

Niedość że 2h to jeszcze brak platyny. Powinni takie cos w Plusie dawac

Opublikowano

Metal Gear Solid V Ground Zeroes

(PS4)
015009-01.jpg
Kategoria: PlayStation 4 » Gry

Wydawca: Konami

Klasyfikacja PEGI:

40.gif   70.gif

Wersja językowa: angielska

Dostępność: Zwykle w 24 godz.

Cena: 149.99 zł   Twoja cena: 129.90 zł
    oszczędzasz 20.09 zł!

<Ech>

Opublikowano

129zl za 2 gdodziny gry,bez platyny,bez zadnego wiekszego replaybality. Ja rozumiem MGS,szanuje bo gralem(tylko w 2 ale zaczne na dniach 3) ale to szczyt zenady. Juz nawet Acti tak nie dyma z Codami. 

Opublikowano

Rozumiem że gdyby była platyna, to byłoby to wszystko trochę bardziej ok?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.