Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

119237.jpg

A później przylatuje taki Adaś i bredzi o 4K w 120 fps :rofl:

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ciekaw co czują teraz boty które kupiły gołego xboxa one za 500$ ? :mocking:

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

I? obecnie,zeby grac w 4k 30fps potrzeba 2x780ti(1,2k euro). Monitor 27 cali kosztuje 700 euro. 4k to nadal bardzo duzy wydatek ale za 1-2 lata gracz z usa czy uk bedzie sobie mogl pozwolic na zakup karty ktora pociagnie 4k i 60fps. Konsole 4k w 30fps to zobacza za 6-7 lat jak nie wiecej :banana:

A i naucz sie wstawiac obrazki bo sie nie laduje ;)

To wrzucil Iras:

titan_z0iekm.jpg

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

I? obecnie,zeby grac w 4k 30fps potrzeba 2x780ti(1,2k euro). Monitor 27 cali kosztuje 700 euro. 4k to nadal bardzo duzy wydatek ale za 1-2 lata gracz z usa czy uk bedzie sobie mogl pozwolic na zakup karty ktora pociagnie 4k i 60fps. Konsole 4k w 30fps to zobacza za 6-7 lat jak nie wiecej :banana:

Bzdury. Gracz z USA czy UK nie chce płacić 500-600 dolarów za konsolę, a karty graficzne tanieją 20, może 30% rocznie.

Opublikowano

I? obecnie,zeby grac w 4k 30fps potrzeba 2x780ti(1,2k euro)

Ale w co grać? W Minecrafta czy Papers Please? Wyjdzie Wiedźmin 3 to dwa te tytany Z za łącznie $6000 ci tego nie pociągną w 4K/30 fps.

Opublikowano

Iras,wiesz ze karty graficzne wychodza co kilka miechow? Ludzie nie kupuja konosl za 500-600 dolcow bo niema exow wiec kupuja pc. Wejdz sobie na neogaf i zobacz jak temat o skaldaniu pc rosnie w oczach ;)

Ale w co grać? W Minecrafta czy Papers Please? Wyjdzie Wiedźmin 3 to dwa te tytany Z za łącznie $6000 ci tego nie pociągną w 4K/30 fps.

2x780ti pociagnie np. bf4 w 4k i 40fps.

@Sutek

Masz racje. Na pclab maja chyba dzial/temat o skladaniu pc. I na pcformat tez.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

@Zaq

Jak nie zna angielskiego to samo wejście mu nic nie da. :(

Opublikowano

Chodzi mi o to ze sony musi się zbliżyć do modelu ms czyli pewniakow i korytarzy z kolejnymi numerami. Bo to jest pewny hajs i a japończycy nie.mają juz zielonych na eksperymenty jak muve czy 3d

No własnie to jest dla mnie dziwne. Robią jakieś restrukturyzacje, zwalniają pracowników, sprzedają niepotrzebne siedziby, pozbywają się VAIO a mimo tego inwestują w takie rzeczy jak 3D czy VR. Szczerze mówiąc wróżę VR taki sam sukces jak 3d czy muve, czyli żaden.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Monitor do 4K? Czy to w ogóle przejdzie, ponoć do takiej rozdziałki trzeba mieć ekran wielki jak stodoła. Telewizory to minimum 55", a do kompa monitor 27"? Jakoś to się inaczej przekłada czy jak?

Opublikowano

Mercenary Kings prawdopodobnie jako indyk w PS+ na kwiecień <ziew>

Opublikowano

A ja się jaram, bo to duchowy nastepca Metal Slug. Z drugiej strony kto tu pamieta takie klasyki jak Metal Slug, nie mówiąc już o graniu w nie.

Opublikowano

2013-06-11_06-02-25-1020_large_verge_med

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Iras,wiesz ze karty graficzne wychodza co kilka miechow?

No. Raz na dwa lata wychodzi coś ciekawego, a później trzy razy to samo po rebrandingu. Od premiery GF 680 minęły dwa lata, a 780 ti jest wydajniejszy może o połowę.

@Zaq

Jak nie zna angielskiego to samo wejście mu nic nie da. :(

Po failu z Dywizją nie powinieneś przez jakiś czas siedzieć w budzie i czekać, aż ludzie o tobie zapomną?

Opublikowano

A ja się jaram, bo to duchowy nastepca Metal Slug. Z drugiej strony kto tu pamieta takie klasyki jak Metal Slug, nie mówiąc już o graniu w nie.

Pamiętam, w XX wieku jak się jeszcze chodziło grać na automatach do gier. Jak jeden koleś wrzucił 50gr na całe 3 życia i ogrywał grę do ostatniego bossa, to tłumy stały za nim i się gapiły. Warto dodać tłumy często mające po 25 lat i więcej. Zresztą gra bya tak mocna, że i (pipi)owe sterowanie na automacie nie przeszkadzało. Grę mam nawet na Vicie.

Opublikowano

Po failu z Dywizją nie powinieneś przez jakiś czas siedzieć w budzie i czekać, aż ludzie o tobie zapomną?

Wmawiaj sobie dalej do tego betonowego łba bajki, bo nic innego Ci nie pozostało w tym marnym żywocie. :yes:

Btw. Jurasek posprzątał mieszkanie czy jednak Ty jesteś kobietą w tym związku? :mocking:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mercenary Kings prawdopodobnie jako indyk w PS+ na kwiecień <ziew>

Przecież ci to napisałem dwie strony temu, nawet pod tym skomentowałeś. http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/page-331?do=findComment&comment=3048825

umkło, gdzieś

Złożyłbym PC za żetony jakie wydałem na tą grę na automatach.
Opublikowano

To jakiś screen z gry, która wyjdzie tylko na PC? Matko graficznie rozwala wszystko! Ta fizyka, te cienie, widzę płynne 60fps i 4K!

Przypomina trochę:

Manic_Miner_Screenshot.png

Teraz na poważnie, to jest właśnie rynek PC..... tabelki, cyferki, wykresy

facepalm.jpg

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Mam nadzieje ze każdy bot rozumie co oznacza obniżenie ceny po zaledwie paru miesiącach? Oczywiście ogromny niesamowity sukces konsoli! Wiadomo!

*sarkazm*

Microsoft doszedł do wniosku, że i tak hajsu mają sporo, więc chcieli pokazać jacy są fajni. Kiepsko, kiepsko, premiera ledwo się odbyła i już obniżka, dla gracza spoko, ale tylko pokazują, że nie dali rady i xbone to ciągle źle decyzje.

Opublikowano

Dobrze wiedzieć że posiada się sprzęt za 3000$ (sama grafika!) w cenie 400€

edyta

aa to nie wykres do tego za 3000$, bo on jest 4x mocniejszy od PS4

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Teraz na poważnie, to jest właśnie rynek PC..... tabelki, cyferki, wykresy <facepalm>

No tak,konfa zapowiadajaca nowa karte i cyferek nie beda podawac :wallbash:  Sony/MS/Ubi/EA wcale sie na E3/Gamescom nie chwala ile to nie sprzedali gier. Google/Apple/Samsung jak robi konfe o telefonach to wcale tabelek nie pokazuja. Na kazdym rynku sa tabelki,cyferki,wykresy jakos musza wytlumaczyc roznice miedzy produktami X/Y/Z.

@eX4cT_PL wez najpierw sprawdz nazwe karty na wykresie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.