Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak tam, wyszły jakieś ciekawe gry od momentu śmierci PS2?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 623,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Trochę tego wyszło.Zależy w czym gustujesz.

Opublikowano

Pewnie w grach wydanych do 2006 roku

Opublikowano

Jak ja nienawidze Phila Harrison'a... nienawidzilem go w Sony, nienawidze go w Microsofcie... moim zdaniem jest to najbardziej zaklamany biznesman w entertainment. Jego wypowiedzi sa zawsze swietne pod katem PR ale nigdy nie sa odpowiedzia na postawione pytanie...

http://www.xboxachievements.com/news/news-17845-Phil-Harrison-Interview---Xbox-One--Exclusives-and-the-Power-of-Indie.html

The Xbox One, because you changed your policies with regards to DRM and “always-online,” do you think your initial vision of the console has been diluted?

PH: The vision of Xbox One remains to be the best place to play games, to have the most incredible entertainment experiences, connected to the biggest screen in the house which is in the living room. The momentum we have as a platform is fantastic, we have had the most successful launch in the history of Xbox, we have big games like Titanfall creating new records for concurrency of users. 

But the stat that I love the most is the engagement of our fans. On average, they’re spending five hours a day connected to Xbox Live. That’s extraordinary. That shows that not only are they buying Xbox One, but they love it as well. We wanna build on that. We wanna continue to surprise and delight our fans around the world with great games, hence the ID@Xbox program.

Opublikowano

500 stron naj.ebane w niecałe 2 miesiące , dumni z siebie jestescie  ?

1hr3o.gif

Gif1.gif 

Moje nerdostwo osiągnie apogeum w dniu w ktorym zacznę rozpoznawać wszystkich tych kolesi z gifów. >.>

Opublikowano

ja po za Billem nie kojarzę nikogo i w sumie nie chcę. Po co mi ta wiedza.

Opublikowano

Trochę tego wyszło.Zależy w czym gustujesz.

Pewnie w grach wydanych do 2006 roku

Nie mam ulubionych gatunków. W wyścigi czasem pogram, bo lubię samochody, a nie gierki jako takie. Nie znoszę strzelanin (wyj. Killer7 i... Rez).

Przeszedłem GTA V i trochę się zawiodłem. Pograłem ostatnio w Hotline Miami i Papers, Please (PC). To pierwsze było nawet ciekawe, ale nie umiałem sterować. To drugie było prostsze w obsłudze, ale i nużące, bo prawie usnąłem z nudów. Moc przygód przeżyłem swego czasu z Okami, biegając ognistym pieskiem po baśniowych krainach. Miło wspominam gry od Team Ico, a także przesiąknięte klimatem pozycje z Dreamcasta. Poza tym Spyro, Crash, Sheep, Dog 'n Wolf - gdzie dzisiaj znajdę podobne tytuły? W co grać, jak żyć?

Biedne pokolenie 2000.

Opublikowano

W sensie gdzie są platformówki? Na konsolach Nintendo, czyli tam gdzie są od zawsze. Gdzie gry jak Okami? W sensie klony Zeldy? No nigdzie, ale Zeldy są na konsolach Nintendo, czyli tam gdzie są od zawsze. Team ICO od SotC nie wydał nic, więc nie ma od nich nic.

Opublikowano

Tak też myślałem, niestety nigdy nie miałem w domu oryginalnej konsoli Nintendo.

Ale zawsze chciałem!

Opublikowano

To chyba nie jest jakiś wielki problem?

Opublikowano

Problem natury finansowej, obecnie mam inne wydatki. W piraty grać nie chcę, bo skończy się jak zawsze - milion ściągniętych gier i żadnej zaczętej. No i ten wybór: 2DS, 3DS, DSi, DS Lite 3DS XL... Co mam wybrać? Można to w ogóle kupić w Polsce?

Opublikowano

(pipi) nie ex. Ja gram w 1080p i stałych 60 klatkach na sekunde na PC A ty ? No własnie :D

Opublikowano

a Sony nie chciało. No cóż, teraz ex dla xbona!

Spokojna głowa , sequel będzie pięknie śmigał w 1080/60 na konsoli SONY :)

Opublikowano

Sony suggested that the developer put together a PS Vita version of its first game.

To by byl poczatek i koniec respawn...

Opublikowano

Trochę to dołujące jak pokolenie graczu urodzone w latach 70'-90' ustąpi pola młodszym z których większość najbardziej jara się obecnie jakimiś pifpaf stratatatatatata, a 80% gier od dobrych 7 lat staje się coraz głupsza.

Za 10 lat to oni przejmą stery i na tym forum i zaczną wozić się wśród gimpów z tekstami w stylu: "GTA VIII 8k edition krulem Polski!", "Pedalaskie jrpgi nikogo", "Czasy ps360 to byl szczytowy rozwój branży, c'nie?", "Ja o Playstation 4 usłyszałem w 2019". <boi się>

Opublikowano

Tak będzie. Żeby to się zmieniło, branżunia bedzie musiala pasc na pysk - video gaming crash kolejny. Potem mogłaby powoli wstać budowana przez i dla prawdziwych pasjonatów a nie pifpaf cod62+fifa53 casuali

Opublikowano

Trochę to dołujące jak pokolenie graczu urodzone w latach 70'-90' ustąpi pola młodszym z których większość najbardziej jara się obecnie jakimiś pifpaf stratatatatatata, a 80% gier od dobrych 7 lat staje się coraz głupsza.

Za 10 lat to oni przejmą stery i na tym forum i zaczną wozić się wśród gimpów z tekstami w stylu: "GTA VIII 8k edition krulem Polski!", "Pedalaskie jrpgi nikogo", "Czasy ps360 to byl szczytowy rozwój branży, c'nie?", "Ja o Playstation 4 usłyszałem w 2019". <boi się>

No, wypisz, wymaluj Twoje Uncharted. Pif-paf srututututu i na dodatek (pipi)owo zrealizowane.

Opublikowano

Dobrze czytam? Anulowali Spider Mana na Xbona? Dla mnie to pierwsze znaki wyskakiwania z tonącego okrętu. To samo było z Watch Dogs na Wii U.

Opublikowano

Tylko że Uncharted to jeden z wielu odmiennych gatunkowo eksów Sony, przy których wasze pifpaf nawet stało. #Takie rzeczy tylko na PlayStation.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ciekawe co mowilo pokolenie urodzone w latach '50-'70... swiat sie zmienia. duh!

Opublikowano

Rzeczywiscie gry w czasach NESA były bardziej skillowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.