Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

O tak. Jak zwykle przywołujemy tą gierkę o której nikt nie słyszał zanim wyszły gearsy.

Dobre oceny, przynajmniej milion sprzedanych egzemplarzy, prawdziwy prekursor współczesnego systemu odsłon. Trzy lata i generację przed gearskami.

Opublikowano

Przed Fordem T też były samochody. I co z tego?

Opublikowano

Posty Irasa to za dużo nawet jak dla mnie. :/

Opublikowano

Chcesz się modlić do fałszywego mesjasza - proszę bardzo, ale girski nie są niczym przełomowym tylko udaną kalką wcześniej znanych rozwiązań.

Opublikowano

Chcesz się modlić do fałszywego mesjasza - proszę bardzo, ale girski nie są niczym przełomowym tylko udaną kalką wcześniej znanych rozwiązań.

Iras sie ze spiaczki wybudzil i dostrzegl, ze rzadko kiedy mamy do czynienia z przelomowymi projektami

captain_obvious.jpg

Opublikowano

Muszę jeszcze Forze spróbować

Wstepnie - Demo Dead Rising 3, dno i 3 metry mułu, nie wiem czy sie różni znacząco pełna wersja, ale wygląda słabo, chodzi w jakichś 27 klatkach, co chwile dropy do 15 przynajmniej, sama frajda z zabijania jest, ale ileż można? widocznie nie jestem targetem, ta gra aż prosi się o 60 klatek.

KI - bardzo mi się podoba, mega dynamiczna, ostatni raz w tak fajną dynamiczną bijatykę (nie jestem fanem bijatyk) jaką grałem to jeszcze na automatach w Marvel Super Heroes

Problem jednak polega na tym że krzyżak w padzie od XOne jest ch-ujowy, gałki mimo tego że lepiej leżą niż te od DS4 (przed modyfikacją) to nie dają tego samego komfortu grania co krzyżak, wiadomo.

Jak dla mnie to fajna gra na złej konsoli, mógłbym Knacka oddać.  :sorcerer:

Ryse raczej nie będę nawet próbować bo usnę, muszę załatwić Forze.

Opublikowano

Za półtora godziny wyniki NPD za marzec. Jasnym jest, że w końcu zwycięzcą będzie MS, no ale z tymi obniżkami ceny i Titanfallem, ciężko żeby było inaczej. Tylko o jakiej różnicy między PS4 mówimy? Zobaczymy już niebawem.

Opublikowano

Za półtora godziny wyniki NPD za marzec. Jasnym jest, że w końcu zwycięzcą będzie MS, no ale z tymi obniżkami ceny i Titanfallem, ciężko żeby było inaczej. Tylko o jakiej różnicy między PS4 mówimy? Zobaczymy już niebawem.

Może jakieś zakłady zrobimy?

Opublikowano

Jakby było odwrotnie to też byś pisał, że to było oczywiste. Damage control rodem z neogaffa.

Tak na marginesie, nie "w końcu" bo w USA Xone i PS4 idą łeb w łeb. Różnica w sprzedaży między obiema jest chyba w granicach 20%. Zresztą w lutym chyba też było Xone > PS4 w NPD.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jakby było odwrotnie to też byś pisał, że to było oczywiste. Damage control rodem z neogaffa.

Tak na marginesie, nie "w końcu" bo w USA Xone i PS4 idą łeb w łeb. Różnica w sprzedaży między obiema jest chyba w granicach 20%.

Wygrana to wygrana. No ciekawe co Ty byś pisał w odwrotnej sytuacji, lol. Czemu już nie piszesz o ilości sprzedanych gier na daną konsolę? Tak często to robiłeś przy X360 i pierwszym miesiącu Xbona...

Opublikowano

Tak na marginesie, nie "w końcu" bo w USA Xone i PS4 idą łeb w łeb. Różnica w sprzedaży między obiema jest chyba w granicach 20%.

Wygrana to wygrana. No ciekawe co Ty byś pisał w odwrotnej sytuacji, lol. Czemu już nie piszesz o ilości sprzedanych gier na daną konsolę? Tak często to robiłeś przy X360 i pierwszym miesiącu Xbona...

Ja nic nie piszę. Jak Xone wygrywa w NPD to też nic nie piszę. Nie każdy jest taki zakłamany jak Ty Figaro.

A co do NPD za marzec to wcale nie jest takie pewne, że Xone > PS4, czytałem, że w lutym było już sporo więcej dostaw PS4 w USA.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ja nic nie piszę. Jak Xone wygrywa w NPD to też nic nie piszę. Nie każdy jest taki zakłamany jak Ty Figaro.

Pisałeś często o ilości sprzedanego software'a, oczywiście tylko wtedy, gdy było na korzyść Xboxa. Nie zaprzeczaj.

Zresztą w lutym chyba też było Xone > PS4 w NPD.

Nie.

Opublikowano

Pisałeś często ,         oczywiście tylko wtedy, gdy było na korzyść Xboxa. Nie zaprzeczaj.

Całe CW działa tak dokładnie od momentu powstania. Dobrze albo wcale to nadrzędna reguła.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Pisałeś często ,         oczywiście tylko wtedy, gdy było na korzyść Xboxa. Nie zaprzeczaj.

Całe CW działa tak dokładnie od momentu powstania. Dobrze albo wcale to nadrzędna reguła.

No nieważne, może.

Słyszeliście, że niby tworzy się Prince of Persia na silniku graficznym Raymana i Child of Light? Byłoby mega.

Opublikowano

Jestem gotow zalozyc sie, ze Xbone lepiej sie sprzedal w marcu niz PS4 w USA wg NPD. kto podejmie rekawice? 

Jezeli przegram w sygnaturze dam napis "PS4 jest lepsze od Xboksa One. Zeratul pwned by Sony" i zmienie avatara na wskazanego avatara gry na PS4. I tak przez miesiac do 18 maja. 

Osoba ktora podejmie rekawice i przegra musi miec napis "Xbox One jest lepszy od PS4. XXX pwned by Microsoft" i zmieni avatara na wskazanego avatara gry na Xbox One na jeden  miesiac.

Opublikowano

Ja mogę się założyć o to, iż PS4ka sprzedaje się lepiej od xbona w Japonii. Ktoś chętny?

Opublikowano

Jestem gotow zalozyc sie, ze Xbone lepiej sie sprzedal w marcu niz PS4 w USA wg NPD. kto podejmie rekawice? 

Jezeli przegram w sygnaturze dam napis "PS4 jest lepsze od Xboksa One. Zeratul pwned by Sony" i zmienie avatara na wskazanego avatara gry na PS4. I tak przez miesiac do 18 maja. 

Osoba ktora podejmie rekawice i przegra musi miec napis "Xbox One jest lepszy od PS4. XXX pwned by Microsoft" i zmieni avatara na wskazanego avatara gry na Xbox One na jeden  miesiac.

wow, ależ Ty ryzykant jesteś! Normalnie na krawędzi życia. Tylko Zeratul jest na tyle szalony by założyć się o coś tak nieprawdopodobnego.

Opublikowano

Ja. A możesz zmienić stronę?  :blush:

Opublikowano

wow, ależ Ty ryzykant jesteś! Normalnie na krawędzi życia. Tylko Zeratul jest na tyle szalony by założyć się o coś tak nieprawdopodobnego.

Wow ale ty jestes super bo negujesz maly drobny zaklad dla zabawy... normalnie jestes taki cool i fajny figaro ze chcialbym ci wyslac friend requesta na plejstejszyn cztery ale sie wstydze. 

Ja. A możesz zmienić stronę?   :blush:

Huh?

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Zer, dajesz. Przyjmuję

Opublikowano

stoi

Opublikowano

kusisz :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.