Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Upcoming Xbox One titles for Japan include Forza Motorsport 5Kinect Sports RivalsSunset OverdriveHalo on Xbox OneDead Rising 3Ryse: Son of Rome, and more

http://gematsu.com/2014/04/xbox-one-launching-september-4-japan#mBDLA8zKMmWhjWF8.99

...już we wrzesniu - a sony dalej driveguardian i tlou hd remastered goty edition?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 625,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jeszcze Home fullHD I "wyginanie galki do przodu Game of the Year Edition".

Opublikowano

Pewnie chodzi o Halo 2 remake, bo jakby to miało być normalne Halo, to kampania powinna już się zaczynać. Dlatego to nazywa się "Halo on Xbox One" a nie Halo 5. Oczywiście jest jeszcze opcja, że to będzie jakiś prequel, interquel czy co tam jeszcze, coś w stylu MGS: GZ ;)

Opublikowano

Upcoming Xbox One titles for Japan include Forza Motorsport 5Kinect Sports RivalsSunset OverdriveHalo on Xbox OneDead Rising 3Ryse: Son of Rome, and more

http://gematsu.com/2014/04/xbox-one-launching-september-4-japan#mBDLA8zKMmWhjWF8.99

...już we wrzesniu - a sony dalej driveguardian i tlou hd remastered goty edition?

Crap i kotlet. Faktycznie jest się czym fascynować. lol

Opublikowano

Upcoming Xbox One titles for Japan include Forza Motorsport 5, Kinect Sports Rivals, Sunset Overdrive, Halo on Xbox One, Dead Rising 3, Ryse: Son of Rome, and more

Juz czekam az bedziesz sie fascynowal crapami na RemasterStation 4.

Opublikowano

skoro podają ponad miesiąc przed E3 już oficjalnie daty Sunset Overdrive i Halo 2 Anniversary, to znaczy - że nie będą sztucznie zapychać tym konfy tylko muszą mieć więcej lepszych asów w rękawie..

Opublikowano

Shadow quality is a match between the PS4 and Xbox One, but curiously these elements are rendered in a lower resolution on the PC.

Camera and object blur help to give Lego Hobbit a cinematic presentation. However, the strength of the effect is considerably reduced on the PC.

Screen-space ambient occlusion is absent on PC.

A height fog effect of sorts is visible on the PS4 and Xbox One in both indoor and outdoor locations, but curiously is missing from the PC game.

Level-of-detail models are slightly lower-quality on the PC.

For the most part texture detail is identical across all three versions of Lego Hobbit, although lower-resolution assets are used in some places on the PC.

Some scenes display what looks like reduced levels of greenery on the PC.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-lego-the-hobbit-face-off

Blacharska podrasa na kolanach 8)

Juz czekam az bedziesz sie fascynowal crapami na RemasterStation 4.

Czekaj na odgrzewane Halo 2 - kręć bekę z RemasterStation 4. Da się niżej?

Opublikowano

Ja sie jaram bardziej Sunset I Quantum a jak tam te nowe ip od sony? Juz cos skasowali?

Opublikowano

Czyli się da.

Opublikowano

ogłoszenie daty premier gierek na xone

a za chwile jara sie porównaniem grafy z lego: hobbit

klap level 99

Opublikowano

Oj boli, boli a najbardziej pewnie Sunset ale sorry gry onlinie nie dla klapkow I PSNu ktory nie radzil sobie nawet przy premierze Dead Nation.

MS teasuje zapowiedzi gier a Sony pokazuje TVTVTV do edytowania filmikow w nowym uptadzie. Jeszcze hajpuja to bardziej niz Infamous. Ciekawe ile konsol sie po tym zbrickuje?

Opublikowano

Jak obstawiacie sprzedaz xbona w ojczyznie nadkonsoli? dobije do 1000 sztuk w pierwszym miesiacu? Nie wiem ilu tam jeszcze amerykanskich zolnierzy stacjonuje.

Opublikowano

Szkoda ze nawet w ojczyznie Sony nie kochaja I liczy sie tylko Niny z DSem.

Opublikowano

Oj boli, boli a najbardziej pewnie Sunset ale sorry gry onlinie nie dla klapkow I PSNu ktory nie radzil sobie nawet przy premierze Dead Nation.

MS teasuje zapowiedzi gier a Sony pokazuje TVTVTV do edytowania filmikow w nowym uptadzie. Jeszcze hajpuja to bardziej niz Infamous. Ciekawe ile konsol sie po tym zbrickuje?

Co ma mnie boleć? Bredzisz coś o kasowaniu nowych ip, kiedy m$ uwalił grę Black Tusk Studio i kazał im robić girski, a Sony ma przygotowane przynajmniej dwie nowe marki AAA na ten rok. Ogarnij się, bo poziom dna osiągnąłeś dawno, a teraz zagrzebujesz się w mule coraz głębiej z tak marnym trollingiem.

Opublikowano

Jak obstawiacie sprzedaz xbona w ojczyznie nadkonsoli? dobije do 1000 sztuk w pierwszym miesiacu? Nie wiem ilu tam jeszcze amerykanskich zolnierzy stacjonuje.

Na Okinawie z pewnością będzie to hit sprzedaży :D

Opublikowano

Xboty zyja w pieknym zaprzeczeniu, a jak tylko ktos napisze odrobine prawdy to od razu bol dupki w postaci minusa sie przejawia, a wczesniej HOHO jacy my elitarni jestesmy, bedziemy miec halo a wy jakis tlou hd na remasterstejszyn.

Ciekaw jestem co to za halo bedzie :turned:, a no i ciekaw jestem oczywiscie czy dobije 1000 sztuk w japonii. Playstation w ojczyznie Xboxa przegonilo kloca o ok 2 miliony, zobaczymy co zrobi MS w ojczyznie Sony :teehee:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Co ma mnie boleć? Bredzisz coś o kasowaniu nowych ip, kiedy m$ uwalił grę Black Tusk Studio i kazał im robić girski, a Sony ma przygotowane przynajmniej dwie nowe marki AAA na ten rok. Ogarnij się, bo poziom dna osiągnąłeś dawno, a teraz zagrzebujesz się w mule coraz głębiej z tak marnym trollingiem.
DriveClub I The Order, mocarny lineup :D

MS ma dwie nowe marki, sprawdzone IP I jeszcze jakies asy w rekawie. Bedzie super E3, sromotna porazka Sony I wielki comeback Xboxa

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

a jak tylko ktos napisze odrobine prawdy to od razu bol dupki w postaci minusa sie przejawia, 

ja tylko odpowiedziałem minusem na minus, ból dupy zaczął się u klapów jak już nie widzisz poprzedniej stronki

Opublikowano

No, a Sunset Overdrive to będzie zrywać beret. Powinni to reklamować jako gra od twórców Fuse żeby jeszcze bardziej ludzi nakręcić.

Opublikowano

a jak tylko ktos napisze odrobine prawdy to od razu bol dupki w postaci minusa sie przejawia, 

ja tylko odpowiedziałem minusem na minus, ból dupy zaczął się u klapów jak już nie widzisz poprzedniej stronki

Ja tam minusa nie widze :teehee:

MS ma dwie nowe marki, sprawdzone IP I jeszcze jakies asy w rekawie. Bedzie super E3, sromotna porazka Sony I wielki comeback Xboxa

Zgadzam sie, bedzie wielki cumback w wykonaniu MS, prosto w dupska graczy.

Opublikowano

#haven A co Ty mozesz wiedziec o The Order i DriveClubie?

Ja chociaz gralem juz w DriveCluba a Ty? Marny troll i prowokator z bolem dupki ;)

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Playstation w ojczyznie Xboxa przegonilo kloca o ok 2 miliony

Różnica w USA pomiędzy PS4 i Xo to raptem chyba jakieś 0,5 mln...

Opublikowano

Ale ja nic zlego nie pisze na DC, poprostu przedstawiam suche fakty. A wy juz sobie sami dorabiacie do tego reszte.

Bansai dasz mi plusa zeby I moich minusow nie bylo widac?

Opublikowano

;)

no to może jeszcze pograsz w tym roku, ale nie jest to pewne bo jesteśmy blisko poznania daty premiery :teehee:

Opublikowano

Co do Lego Hobbit niedomagającego na PC, to jasno pokazuje że kupienie sobie sprzętu za cztery kafle to nie wszystko, że zależność między platformą i realnym wyglądem gry leży jeszcze w wielu innych miejscach, niż w surowej mocy. No ale cóż, widocznie są ludzie nabierający się na surrealistyczne wizje na pokazach Nvidii (swoją drogą będących mistrzostwem marketingu), którzy potem się dziwią czemu o wiele razy tańszy sprzęt radzi sobie gdzieś lepiej. Taka prosta logika w tej branży nie działa, co jest trochę wadą, bo trzeba być ostrożnym i nigdy w stu procentach pewnym zapewnień... :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.