Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
Upcoming Xbox One titles for Japan include Forza Motorsport 5Kinect Sports RivalsSunset OverdriveHalo on Xbox OneDead Rising 3Ryse: Son of Rome, and more

http://gematsu.com/2014/04/xbox-one-launching-september-4-japan#mBDLA8zKMmWhjWF8.99

...już we wrzesniu - a sony dalej driveguardian i tlou hd remastered goty edition?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 683 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jeszcze Home fullHD I "wyginanie galki do przodu Game of the Year Edition".

Opublikowano

Pewnie chodzi o Halo 2 remake, bo jakby to miało być normalne Halo, to kampania powinna już się zaczynać. Dlatego to nazywa się "Halo on Xbox One" a nie Halo 5. Oczywiście jest jeszcze opcja, że to będzie jakiś prequel, interquel czy co tam jeszcze, coś w stylu MGS: GZ ;)

Opublikowano

Upcoming Xbox One titles for Japan include Forza Motorsport 5Kinect Sports RivalsSunset OverdriveHalo on Xbox OneDead Rising 3Ryse: Son of Rome, and more

http://gematsu.com/2014/04/xbox-one-launching-september-4-japan#mBDLA8zKMmWhjWF8.99

...już we wrzesniu - a sony dalej driveguardian i tlou hd remastered goty edition?

Crap i kotlet. Faktycznie jest się czym fascynować. lol

Opublikowano

Upcoming Xbox One titles for Japan include Forza Motorsport 5, Kinect Sports Rivals, Sunset Overdrive, Halo on Xbox One, Dead Rising 3, Ryse: Son of Rome, and more

Juz czekam az bedziesz sie fascynowal crapami na RemasterStation 4.

Opublikowano

skoro podają ponad miesiąc przed E3 już oficjalnie daty Sunset Overdrive i Halo 2 Anniversary, to znaczy - że nie będą sztucznie zapychać tym konfy tylko muszą mieć więcej lepszych asów w rękawie..

Opublikowano

Shadow quality is a match between the PS4 and Xbox One, but curiously these elements are rendered in a lower resolution on the PC.

Camera and object blur help to give Lego Hobbit a cinematic presentation. However, the strength of the effect is considerably reduced on the PC.

Screen-space ambient occlusion is absent on PC.

A height fog effect of sorts is visible on the PS4 and Xbox One in both indoor and outdoor locations, but curiously is missing from the PC game.

Level-of-detail models are slightly lower-quality on the PC.

For the most part texture detail is identical across all three versions of Lego Hobbit, although lower-resolution assets are used in some places on the PC.

Some scenes display what looks like reduced levels of greenery on the PC.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-lego-the-hobbit-face-off

Blacharska podrasa na kolanach 8)

Juz czekam az bedziesz sie fascynowal crapami na RemasterStation 4.

Czekaj na odgrzewane Halo 2 - kręć bekę z RemasterStation 4. Da się niżej?

Opublikowano

Ja sie jaram bardziej Sunset I Quantum a jak tam te nowe ip od sony? Juz cos skasowali?

Opublikowano

Czyli się da.

Opublikowano

ogłoszenie daty premier gierek na xone

a za chwile jara sie porównaniem grafy z lego: hobbit

klap level 99

Opublikowano

Oj boli, boli a najbardziej pewnie Sunset ale sorry gry onlinie nie dla klapkow I PSNu ktory nie radzil sobie nawet przy premierze Dead Nation.

MS teasuje zapowiedzi gier a Sony pokazuje TVTVTV do edytowania filmikow w nowym uptadzie. Jeszcze hajpuja to bardziej niz Infamous. Ciekawe ile konsol sie po tym zbrickuje?

Opublikowano

Jak obstawiacie sprzedaz xbona w ojczyznie nadkonsoli? dobije do 1000 sztuk w pierwszym miesiacu? Nie wiem ilu tam jeszcze amerykanskich zolnierzy stacjonuje.

Opublikowano

Szkoda ze nawet w ojczyznie Sony nie kochaja I liczy sie tylko Niny z DSem.

Opublikowano

Oj boli, boli a najbardziej pewnie Sunset ale sorry gry onlinie nie dla klapkow I PSNu ktory nie radzil sobie nawet przy premierze Dead Nation.

MS teasuje zapowiedzi gier a Sony pokazuje TVTVTV do edytowania filmikow w nowym uptadzie. Jeszcze hajpuja to bardziej niz Infamous. Ciekawe ile konsol sie po tym zbrickuje?

Co ma mnie boleć? Bredzisz coś o kasowaniu nowych ip, kiedy m$ uwalił grę Black Tusk Studio i kazał im robić girski, a Sony ma przygotowane przynajmniej dwie nowe marki AAA na ten rok. Ogarnij się, bo poziom dna osiągnąłeś dawno, a teraz zagrzebujesz się w mule coraz głębiej z tak marnym trollingiem.

Opublikowano

Jak obstawiacie sprzedaz xbona w ojczyznie nadkonsoli? dobije do 1000 sztuk w pierwszym miesiacu? Nie wiem ilu tam jeszcze amerykanskich zolnierzy stacjonuje.

Na Okinawie z pewnością będzie to hit sprzedaży :D

Opublikowano

Xboty zyja w pieknym zaprzeczeniu, a jak tylko ktos napisze odrobine prawdy to od razu bol dupki w postaci minusa sie przejawia, a wczesniej HOHO jacy my elitarni jestesmy, bedziemy miec halo a wy jakis tlou hd na remasterstejszyn.

Ciekaw jestem co to za halo bedzie :turned:, a no i ciekaw jestem oczywiscie czy dobije 1000 sztuk w japonii. Playstation w ojczyznie Xboxa przegonilo kloca o ok 2 miliony, zobaczymy co zrobi MS w ojczyznie Sony :teehee:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Co ma mnie boleć? Bredzisz coś o kasowaniu nowych ip, kiedy m$ uwalił grę Black Tusk Studio i kazał im robić girski, a Sony ma przygotowane przynajmniej dwie nowe marki AAA na ten rok. Ogarnij się, bo poziom dna osiągnąłeś dawno, a teraz zagrzebujesz się w mule coraz głębiej z tak marnym trollingiem.
DriveClub I The Order, mocarny lineup :D

MS ma dwie nowe marki, sprawdzone IP I jeszcze jakies asy w rekawie. Bedzie super E3, sromotna porazka Sony I wielki comeback Xboxa

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

a jak tylko ktos napisze odrobine prawdy to od razu bol dupki w postaci minusa sie przejawia, 

ja tylko odpowiedziałem minusem na minus, ból dupy zaczął się u klapów jak już nie widzisz poprzedniej stronki

Opublikowano

No, a Sunset Overdrive to będzie zrywać beret. Powinni to reklamować jako gra od twórców Fuse żeby jeszcze bardziej ludzi nakręcić.

Opublikowano

a jak tylko ktos napisze odrobine prawdy to od razu bol dupki w postaci minusa sie przejawia, 

ja tylko odpowiedziałem minusem na minus, ból dupy zaczął się u klapów jak już nie widzisz poprzedniej stronki

Ja tam minusa nie widze :teehee:

MS ma dwie nowe marki, sprawdzone IP I jeszcze jakies asy w rekawie. Bedzie super E3, sromotna porazka Sony I wielki comeback Xboxa

Zgadzam sie, bedzie wielki cumback w wykonaniu MS, prosto w dupska graczy.

Opublikowano

#haven A co Ty mozesz wiedziec o The Order i DriveClubie?

Ja chociaz gralem juz w DriveCluba a Ty? Marny troll i prowokator z bolem dupki ;)

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Playstation w ojczyznie Xboxa przegonilo kloca o ok 2 miliony

Różnica w USA pomiędzy PS4 i Xo to raptem chyba jakieś 0,5 mln...

Opublikowano

Ale ja nic zlego nie pisze na DC, poprostu przedstawiam suche fakty. A wy juz sobie sami dorabiacie do tego reszte.

Bansai dasz mi plusa zeby I moich minusow nie bylo widac?

Opublikowano

;)

no to może jeszcze pograsz w tym roku, ale nie jest to pewne bo jesteśmy blisko poznania daty premiery :teehee:

Opublikowano

Co do Lego Hobbit niedomagającego na PC, to jasno pokazuje że kupienie sobie sprzętu za cztery kafle to nie wszystko, że zależność między platformą i realnym wyglądem gry leży jeszcze w wielu innych miejscach, niż w surowej mocy. No ale cóż, widocznie są ludzie nabierający się na surrealistyczne wizje na pokazach Nvidii (swoją drogą będących mistrzostwem marketingu), którzy potem się dziwią czemu o wiele razy tańszy sprzęt radzi sobie gdzieś lepiej. Taka prosta logika w tej branży nie działa, co jest trochę wadą, bo trzeba być ostrożnym i nigdy w stu procentach pewnym zapewnień... :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.