Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ja jeszcze czekam na GTA V. Jedyna gra ktora kupie ponownie za full ceny z czystym sumieniem.

Opublikowano

tyle, ze ta mala baza uzytkownikow wynika wlasnie z malej ilosci gier.

Orzeszek i Jaczes też sprzedali. Sony [*]

nie sprzedali konsol Sony, by kupic nextgena MS (gdzie gier jest od ZA(pipi)ANIA, cnie !!!) :teehee:
nikt nie chce kupic tego szrota :P a tak poważnie, TYLKO NINTENDO <3
Gdyby Nintendo choc raz wydalo konsole, ktora technologicznie nie zostala w poprzedniej generacji, postawili bradziej na spolecznosc, to pewnie wszyscy gralibysmy na U. Wystarczylo przy tych znakomitych exach dac mozliwosc developerom tworzenia masowek, pokroju FIFA, czy BF. Ale nie, oni zawsze wiedza lepiej, czego oczekuja klienci!
Opublikowano

No nowy Wolf to będzie taka solidna gra na 7, pewnie fun z strzelania i otoczka nazistów bedzie robić robotę, na wakacje jak znalazł.

Opublikowano

nie sprzedali konsol Sony, by kupic nextgena MS (gdzie gier jest od ZA(pipi)ANIA, cnie !!!) :teehee:
Gdyby Nintendo choc raz wydalo konsole, ktora technologicznie nie zostala w poprzedniej generacji, postawili bradziej na spolecznosc, to pewnie wszyscy gralibysmy na U. Wystarczylo przy tych znakomitych exach dac mozliwosc developerom tworzenia masowek, pokroju FIFA, czy BF. Ale nie, oni zawsze wiedza lepiej, czego oczekuja klienci!

Nie powiedziałbym. Stacjonarki N mają jeszcze tę zaletę, że są najtańsze i nie jest powiedziane, że większa moc, a co za tym idzie cena na poziomie konkurencji wyszłyby im na dobre. Zresztą co tu dużo gadać. Sprzedaż: Wii > PS3/X360 / DS > PSP / 3DS > Vita. A wszystkie były wyraźnie słabsze od konkurencji.

Zresztą, na co komu na rynku 3 firmy z podobną polityką.

A na dzień dzisiejszy ze stacjonarek, to WiiU jest najrozsądniejszym zakupem. Xo i PS4 będą miały start dopiero gdzieś w 2015 roku.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Moze masz racje. Co do zakupu nowych konsol, rosadne byloby czekanie, gdyby cena miala spasc o polowe, w co watpie. Nextgena Sony mozna teraz wyrwac nawet za 1400 zl, uzywanego raptem 3-4 miesiace, nowe chodza juz nie wiele drozej, wiec wszystko zalezy od tego kto z jaka intesywnoscia gra, co lubi i czy to mialaby byc jego jedyna konsola na najblizsze miesiace.

Rozumiem, ze komus tutaj nie podobaja sie produkcje pokroju NFS, FIFY, BF, Killzona, Tytanfall i innych masowek, ale gracze, ktorzy kupili nextgeny wlasnie dla tych gier, nie beda mialy co robic przy Wii U, jak bardzo rosadny to zakup by sie nie wydawal.

w ogole cos wychodzi na nextgeny poza Watchdogs i Wolfem w najblizszym czasie?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Widzę że wam coś umyka on napisał że

CoDopodobny shooter

dobrze się sprzeda a nie że każdy FPS.

Opublikowano

CoDopodobny shooter

TF jest tak podobny do CoD jak i do BF czy Halo. Wiadomo, że chodzi o sprowadzenie wszystkiego do FPS'a, bo takie stwierdzenia, że codopodobny są śmieszne, nie wiem co w tej grze jeszcze by musiało być żeby ludzie takich bzdur nie pisali.

Opublikowano

Co roku ze wszystkich gatunków gier najwięcej sprzedaje się fpsów więc nie gadaj głupot. GTA wychodzi raz na 4 lata. Titanfall sprzedał się bardzo słabo jak na oczekiwania i ogromne pieniądze wydane na marketing.

Na pewno sprzedał się gorzej niż oczekiwano, ale "bardzo słabo"? Przecież Ea ujawnia sprzedaż w kwartalnych podsumowaniach, więc dopiero w maju coś więcej powiedzą
Opublikowano

CoDopodobny shooter

TF jest tak podobny do CoD jak i do BF czy Halo. Wiadomo, że chodzi o sprowadzenie wszystkiego do FPS'a, bo takie stwierdzenia, że codopodobny są śmieszne, nie wiem co w tej grze jeszcze by musiało być żeby ludzie takich bzdur nie pisali.

Szybkosc gry, poruszania sie, recoil pukawek, serie jaka nalzey wlozyc w przeciwnika, zeby go ubic itp. to jednak znacznie wieksze podobienstwa niz pozostale 2 fpsy przez Ciebie wymienione.

Edytowane przez easye

Opublikowano

W maju tylko WD I Wolf a potem....dopiero Destiny? Kuzwa jaka posucha..

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

CoDopodobny shooter

Szybkosc gry, sposob poruszania sie, recoil pukawek, serie jaka nalzey wlozyc w przeciwnika, zeby go ubic itp. to jednak znacznie wieksze podobienstwa niz pozostale 2 fpsy przez Ciebie wymienione.

No to na takiej zasadzie fifa i bez to takie same gry.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nope..

A i nowy Spiderman ^^ jakby jeszcze Destiny przesuneli, to tez sie zastanowie, czy nie sprzedac nextgena.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No, jak uda Ci się sprzedać za 1300 zł, to akurat starczy Ci na WiiU z Mario Kart 8 :)

Najgorsze co można było zrobić to sprzedać PS3/X360 i kupić samo PS4/Xone. Od czasu premiery PS4/Xone więcej ciekawych gier wyszło na pastgeny.

Opublikowano

No i jak sam widzisz, nawet cena nie jest tak znaczaca, bo roznice sa niewielkie.

Dlatego poki co wstrzymalem sie ze sprzedaza, zaden interes dla tych, ktorzy pod koniec roku badz na poczatku 2015 znowu mieliby kupowac.

Opublikowano

Easye juz bf nie starcza na rok? Czy to była tylko zasłona dymnna?

Opublikowano

No jak ktoś dał w okolicach premiery 2 kafle za nową konsolę, to już musi siedzieć bo inaczej będzie sporo w plecy.

Opublikowano

Ale wychodzi z Ciebie cebula. Nie mierz wszystkich swoja miara Don, moze dla Ciebie nextgen to 3 lata oszczedzania, dlatego ciagle na forum musisz powtarzac sobie i innym "ze nie oplaca sie ich kupowac", ale u mnie efekt placebo nie wystepuje. Kupilem konsole dla tych 3 gier glownie, stac mnie, nie musze robic polrocznych kalkulacji, chcialem pograc w najlepsze wersje multiplatform to kupilem konsole Sony.

No i Bluber, czy kiedys zrozumiesz, ze ludzie lupiacy online w masowki pokroju Halo, BF, COD, FIFA,graja w nie przez caly rok do momentu ukazania sie nowej odslony (o ile jest lepsza). BF i FIFA (no jeszcze Killzone) to jedyne gry, ktore na nextgenie mi sie nie znudzily.

Reszte albo juz ukonczylem, albo mam przed soba (ale takich tytulow jest niewiele)

Edytowane przez easye

Opublikowano

chwila moment. jak na razie wiiu ma wiecej gier full hd i 60 klatek na mur beton niz xbone i ps4 i to juz od dwóch lat (new super mario U) wiec jak narazie to wii u z slabszymi bebechami robi to co xbone i ps4 z trudem. no ale nintendo zacofane, na lini pochyłej, po co to komu, gierki dla dzieci.

wole grac w mario karty niz jarac sie updatem do konsoli co pozwoli mi robic filmiki z gierek... jak by były jeszcze jakies gry LOL

Opublikowano

Ja cebulakiem XD

Przypominam Ci easye, że to nie ja musiałem powyprzedawać konsole, by móc sobie kupić nową :P

Nie opłacało się kupować PS4 i Xone tym bardziej patrząc na to co wyrabia się z zapowiedziami gier, co ciekawsze to przenoszone na 2015 i zostają indyki i remastery albo coroczne tasiemce.

3 lata oszczędzania XD Dobre XD

Opublikowano

WiiU to już praktycznie martwa konsola więc kupowanie jej teraz nie ma sensu. Sprzedaje się gorzej od Vity. Prawdopodobnie sprzeda się gorzej od gamecuba. WiiU można kupić gdy będzie kosztować maksymalnie za 700 złotych jak w przypadku dreamcasta i ograć te 10 fajnych exów. 

Opublikowano

Nic takiego nie napisalem, o tym, ze konsola odstaje od pozostalych swiadczy fakt braku multiplatform.

Ale to takze wynika z innej polityki Nintendo, niektorym pewnie sie nie kalkuluje robic dla nich gry itp.

Zreszta oni jeszcze bardziej leja na rynki niz MS i sami chyba maja w (pipi)e sprzedaz swojej konsoli.

Ja cebulakiem XD

Przypominam Ci easye, że to nie ja musiałem powyprzedawać konsole, by móc sobie kupić nową :P

Nie opłacało się kupować PS4 i Xone tym bardziej patrząc na to co wyrabia się z zapowiedziami gier, co ciekawsze to przenoszone na 2015 i zostają indyki i remastery albo coroczne tasiemce.

No caly czas wmawiasz mi, ze musze chwalic sprzet, za ktory dalem 2 kafle, co takze jest nie prawda.

Z reguly sprzedaje swoje stare konsole, na ktorych nie gram, bo nie mam sentymentu do kawalka plastiku, dodatkowo na 360tce mialem wrazenie ze zagralem juz w niemal wszystko, a ilosc i jakos exclusivow jakie wyszly w ostatnich 2-3 latach byla zenujaca... Sprzedaje konsole, jak kupuje nowe, bo nie wyobrazam sobie posiadania paru (obecnie mam 3 i ledwo co znajduje dla nich czas)

Podobnie Zdunek, juz go sluchac nie moge. Jestem najwiekszym sonoklapem, bo od 14 lat po raz pierwszy konsola sony podoba mi sie bardziej niz Xbox One. I jeszcze smiem toczyc beke z nextgena, ktory ma problemy z wyswietlaniem obrazu w HD. O kant dupy potluc wasze szufladkowanie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

W maju tylko WD I Wolf a potem....dopiero Destiny? Kuzwa jaka posucha..

Ja jeszcze napalam się na Sniper Elite III. Dwójka dała mi mnóstwo funu.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Może nie warto się przenosić na nextgeny (na razie) ale jaki jest sens sprzedawanie PS4 po to by ją znów kupić pod koniec roku, lub na początku 2015 ? Sądzicie że PS4 na święta będzie chodzić za 1400 zł ? :) to nie X1 gdzie niedługo będzie dodawany w zestawie z płatkami.

Opublikowano

chwila moment. jak na razie wiiu ma wiecej gier full hd i 60 klatek na mur beton niz xbone i ps4 i to juz od dwóch lat (new super mario U) wiec jak narazie to wii u z slabszymi bebechami robi to co xbone i ps4 z trudem. no ale nintendo zacofane, na lini pochyłej, po co to komu, gierki dla dzieci.

Żartujesz, prawda? Gierki w 60fps to nawet PS2 potrafił odpalać, WiiU graficznie to takie lekko mocniejsze PS3, więc gdzie mu do PS4, gdzie mu do tych graficznych fajerwerków? Fajnie, że gry na WiiU chodzą w Full HD i 60fps, ale graficznie to jest inna generacja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.